- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mlodam
mama Oleńki
Badylinka, Mery oby było jak mówicie. kurcze a ja to taką miałam nadzieję, że dwie kreski zobaczymy. a tu nic. Kurcze wiem, że bardzo chcę, moze za bardzo, ale jak inaczej. swoje latka zaczynam mieć i jak pomyśle ze moj Orzeszek to już by miał połowę drogi na ten świat za sobą to aż mi serce ściska :-(
no ale jakoś głowa do góry jeszcze mam cień nadzieji.
mary-beth
Fanka BB :)
Zobaczysz, wszystko będzie dobrze! Kciuki ściskam mocno! :-) Ja też mam ogromną nadzieję zafasolkować w tym cyklu... Ale testowanie u mnie dopiero około 1-go tygodnia lipca.Badylinka, Mery oby było jak mówicie. kurcze a ja to taką miałam nadzieję, że dwie kreski zobaczymy. a tu nic. Kurcze wiem, że bardzo chcę, moze za bardzo, ale jak inaczej. swoje latka zaczynam mieć i jak pomyśle ze moj Orzeszek to już by miał połowę drogi na ten świat za sobą to aż mi serce ściska :-(
hej kobiety szalone:-).my mieliśmy weekend w rozjazdach,więc dopiero teraz dosrwałąm się do neta.z Alą lepiej,bierze zyrtec na noc i jeszcze coś do nosa też przeciwalergicznego i jest ok.jutro pędzi do przedszkola:-)
mama ale u Was zimno,faktycznie basen się nie przyda.cieszę się ,że porozmawiałąś z tatą.jutro czeka Was cieżki dzień:-(,będę z Wami myślami...
wisienka fajnie,że samopoczucie się polepszyło.trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&za wizytę u gina i za rozmowę z szefem.będzie dobrze,zobaczysz:-)
młodam tulę...ale póki nie ma @,to jest nadzieja,trzymam&&&&&&&&&&&
lor gratki dla Matiego za nowe słowa.przystojniak z Niego i piękny ma pokoik
maran z Ali to niezła ślicznotka rośnie
badylinka widzę,że jakiaś przeprowadzka się szykuje???powodzenia.a co do fasolki,to nigdy nie mów nigdy
mary-beth widzę,że pracujesz przed dniami płodnymi nad kondycją
aga,lopop witajcie.jak minął weekend???
mama ale u Was zimno,faktycznie basen się nie przyda.cieszę się ,że porozmawiałąś z tatą.jutro czeka Was cieżki dzień:-(,będę z Wami myślami...
wisienka fajnie,że samopoczucie się polepszyło.trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&za wizytę u gina i za rozmowę z szefem.będzie dobrze,zobaczysz:-)
młodam tulę...ale póki nie ma @,to jest nadzieja,trzymam&&&&&&&&&&&
lor gratki dla Matiego za nowe słowa.przystojniak z Niego i piękny ma pokoik
maran z Ali to niezła ślicznotka rośnie
badylinka widzę,że jakiaś przeprowadzka się szykuje???powodzenia.a co do fasolki,to nigdy nie mów nigdy
mary-beth widzę,że pracujesz przed dniami płodnymi nad kondycją
aga,lopop witajcie.jak minął weekend???
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
mlodam Ja na Twoim miejscu powtórzyłabym test we wtorek lub środę
bibinko u mnie weekend ok
Dobrze że z Alą już lepiej,cieszę się)
mary owocnych przytulanek życzę )
bibinko u mnie weekend ok
Dobrze że z Alą już lepiej,cieszę się)
mary owocnych przytulanek życzę )
mlodam
mama Oleńki
bibinka no w tym właśnie nadzieja, że jej nie ma, jutro ostatni dzień cyklu. poczekamy zobaczymy...
co do alergii to wiem co Twoja córcia przechodzi, bo ja tez umieram, tak od kilku dni na maxa... szok. bez wapna ani rusz, ale staram sie tabsow nie brac bo nie wiem czy jest niunia czy nie, wole nie ryzykowac, choc raz czy dwa wzilam, bo spac w nicy nie mogłam,k ichaam jaj szalona.
mery a u Ciebie to sprawy jak się mają? który to raz staranka?
co do alergii to wiem co Twoja córcia przechodzi, bo ja tez umieram, tak od kilku dni na maxa... szok. bez wapna ani rusz, ale staram sie tabsow nie brac bo nie wiem czy jest niunia czy nie, wole nie ryzykowac, choc raz czy dwa wzilam, bo spac w nicy nie mogłam,k ichaam jaj szalona.
mery a u Ciebie to sprawy jak się mają? który to raz staranka?
reklama
mary-beth
Fanka BB :)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: