reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mery to witam w klubie pragnących tego samego :-)
bibinka w wakacje zrobisz już testy? ja myślałam, ze najwcześniej we wrześniu? masakra jakaś nawet w gardle mnie drapie z tego wszystkiego, w ubiegłym roku jak brałam tabsy to przeszlm to bez takich objawów, ale nie ma co ;)
agnieszka taki mam plan, albo w srode albo czwartek. i obym małpowych wiadomosci dla Was nie miała.

reklama
młodam chciałabym jak najwcześniej,żeby Ala się nie męczyła.jak skończy teraz brać zyrtec,to wybiorę się do alergologa i zobaczę co powie.ciocia- lekarka ma mi załatwić jakąś znajomą,ale nie wiem kiedy...

Ala padnięta po całym dniu na dworzu;).może uśnie wcześniej:-).niedługo pójdę ją kąpać,bo coś mi ucichła:-).ale przy niej pozory mogą mylić:-D

Ostatnia edycja:
bibinko
witaj kochana. Fajnie, ze z Alusią lepiej. Testy to najlepiej robic w mniej alergicznym okresie. Przynajmniej nam z Maćkiem tak kazali. Robilismy w listopadzie i 2 miesiące był bez leków. To nie był dobry okres bo jest najmocniej uczulony na grzyby i pleśnie i w pożdzierniku nam się męczył. Mocno też na Leszczynę, ta cholera kwitnie od końca stycznia i czasem jeszcze śnieg leży a Maciek kicha jak szalony. Teraz jakby wyrósł z wiekszości na szczęście. A leki to Ala musi pobrać kilka dni żeby tak naprawdę pomagały.
Ja się przespałam pół godziny i żle się teraz czuję, niedobrze mi i boli mnie głowa.

hej wisienka! oj biedaku,pewnie jeszcze się dobrze nie obudziłaś,zjedz coś sobie,fasolka poje,to nie będzie rozrabiać:-D.poza tym pogoda robi swoje.co do testów,to zobaczymy co lekarz powie,jak nie mam pojęcia na co o na jest uczulona i może tak cierpieć przez całe wakacje,albo i dłużej,jak Twój Maciek.mam nadzieję,ze tak nie będzie:no:.póki co będę jej dawać zyrtec do końca czerwca i zobaczymy.
napisz jutro sms-ka,jak wyjdziesz od gina:tak:

iwonka witaj!jak samopoczucie???

bibinko napiszę na pewno. Myslę ciągle o tym i wiem, ze nie powinnam się tym denerwować ale nie mogę przestać. Raz , ze to nowy gin i nie wiem kompletnie czego sie spodziewać. Dwa, ze nie wiem co powie mój szef ale on potrafi być nie miły. Jak wychodziłam za mąż to powiedział, NO to teraz szybko pójdziesz na zwolnienie. Ja mu na to:przecież wiesz, ze ja nie choruje. A on; Chodzi mi o ciążę. To teraz mu powiem I WYKRAKAŁEŚ :-DMasz @
Iwonka witaj co tam u ciebie.

witam sie i ja popoludniowo...
WISIEŃKA- czekamy kolo 9 na wiesci ,niecierpliwie jak nie wiem co:tak:na pewno beda dobre wiesci:-)
BIBINKA- cześć sistra:-)fajnie,ze z Ala juz si:tak:i dziekuje za myslenie nas...
MARAN- Ala -maly slodziak-niejedno serce męskie zlamie:tak:
LORELAIN- Mati tez slodziak kochany!!
MLODAM-JAK TERAZ NIE WYJDZIE TO W NASTEPNYM CYKLU TESTUJEMY RAZEM I RODZIMY W MARCU( chyba ,ze Tobie teraz sie udalo)

IWONKA,AGNIESZKA,MARY-BETH -witam Was serdecznie:tak:;-);-)

reklama
wisienka wiem,co to wredny szef,niestety:-(.nie denerwuj się,wiem,że to silniejsze od Ciebie,ale będzie dobrze:tak::-).będę czekać na esa:tak:.@ nie ma,60-ty dzień:szok:

mama cześć siostra:-).nie ma za co dziękować:tak:.jak tam Domi???mam nadzieję,że jutro dostaniesz @,chyba ,że:cool2:...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry