reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam sie z rana...
u nas dzis normalnie zimno!!! jak jest 17 stopni to gora

u mnie jest 21 ^^ wreeeeeszcie!!!

pisalam rano do MLODAM, ale niestety ma 1 kreske...poczekamy do wtorku,moze @ nie przyjdzie to zatestuje jeszcze raz ja nadal trzymam &&&&&&&&&&&&

no to trzymamy dalej! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
póki nie ma @, zawsze jest nadzieja!!!! :*

maran - jaka ta Twoja córa słodka!!!!!!!! <3 aż się nie chce wierzyć że może być łobuziarą ;)
lor - mały przystojniak :> to foto z poziomu podłogi z piłką mnie powaliło
proszę ucałować maluchy od badylkowej cioci ^^

hellllloooooooł buńka, agnieszka, sol i inne dziewczyny oczywiście też :)

miłego chłodnego dnia życzę i na razie uciekam :)

Witajcie dziewczynki!

Witam też nowe staraczki - super, że jest nas coraz więcej! :-):-):-)
Lorelain i Maran - atha - piękne bobasy macie! :tak::tak:
Mamusia - trzymam mocno kciuki za Wasze starania - obyś już niedługo zobaczyła cudowne ||

Mlodam - trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła! Wszystko jeszcze możliwe! ;-);-)
Wisieńka - powodzenia na rozmowie z kierownikiem - nie martw się. :-) Będzie dobrze, zobaczysz!
Sol, Bunia, Agnieszka.kk, Burza, Nagapalma, Badylinka i wszystkie forumowiczki - CZEŚĆ! :-):-)

Chyba dziewczyny gdzieś poznikały. Tymczasem ja na chwilę też uciekam, pora się trochę poruszać w ten chłodny dzionek. :-)
Miłego popołudnia, zajrzę wkrótce!

Wróciłam z baseniku i powiem wam.... TEGO MI BYŁO TRZEBA. Musze kupic tylko sól fizjologiczna bo mnie oczki szczypią. Kupię karnet na lipiec i będę sie moczyć jak gin nie zabroni. Na małym basenie były lekcje dla dzidziusiów i powiem wam rozkoszniaki.
Lor śliczny Mati i podobny do siebie. Wygląda na starszego niż jest.
mlodam mam na 8,10 i jak o tym mysle to dreszcz mnie przeszywa
mary, badylinka witajcie. W weekend zwłaszcza pogodny zawsze jest mały ruch na BB co świadczy o tym, ze dziewczyny spędzją rodzinny weekend. Ja też znikam. Miłego popołudnia.
Jemy obiadek a po meczu spacer bo nie jest dziś za goraco. Potem po Maćka na dworzec. Dobrze, ze już wraca bo nie lubię jak go nie ma w domu.
No papatki

no też tak może być :)
a ja siedzę i czytam fora różne i strony i zastanawiam się co i jak... nie chcę zapeszać, nie chce się na razie napalać aleeee...
vt8ke92944vvya1q.png

ciekawe co z tego wyniknie...

a jeśli chodzi o moje testowanie to powiem Wam szczerze że przestałam się nastawiać. Zupełnie nie czuje tej ciąży, nie nastawiam się na || kreski tylko czekam na @

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry