reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lor no niestety nie ma ideałów a szkoda, ale też nie ma co narzekać ważne, że chłopiny poczciwe i da się z nimi żyć :) może ten Twój wreszcie rzuci kiedyś... moi rodzice palą od zawsze a my tzn. ja i 3 moich braci nigdy nie paliliśmy, chociaż nie ganiali by nas za to bo mama z ojcem zawsze mówili, jak będzieicie chcieli palić to my i tak was nie upilnujemy, ale to wasz wybór, my już trwamy w tej głupocie ale wy nie musicie zaczynać... no i jakoś nigdy nas nie ciągnęło, może dlatego, że domu zawsze były o to wojny z rodzicami, ale ich sie juz nie da zmienić...

reklama
lor no niestety nie ma ideałów a szkoda, ale też nie ma co narzekać ważne, że chłopiny poczciwe i da się z nimi żyć :) może ten Twój wreszcie rzuci kiedyś... moi rodzice palą od zawsze a my tzn. ja i 3 moich braci nigdy nie paliliśmy, chociaż nie ganiali by nas za to bo mama z ojcem zawsze mówili, jak będzieicie chcieli palić to my i tak was nie upilnujemy, ale to wasz wybór, my już trwamy w tej głupocie ale wy nie musicie zaczynać... no i jakoś nigdy nas nie ciągnęło, może dlatego, że domu zawsze były o to wojny z rodzicami, ale ich sie juz nie da zmienić...

Z moim mężem to niestety wina towarzystwa, bo akurat jego rodzice nigdy nie palili, a on się nauczył jarać w akademiku :dry:
Wrzucisz jakieś zdjęcia Ali? ... to ja wrzucę Mateo
:-);-)

kobitki doczytałam w necie że ten zaczerwieniony pępek może być związany z alergią ,, niby to jakiś stan zapalny , no może być do jutra nie mogę brać leków bo idę na badania więc oczyszczamy organizm ale czy ja wytrzymam :szok:, męczę się z mega katarem i mega czerwonymi spuchniętymi oczami .. :szok:

lor więc tak oto wygląda mój łobuz obecnie, zdjęcia z ostatnich kilku dni
2qk8hmw.jpg

24pasrs.jpg

2rhlab9.jpg

kobitki doczytałam w necie że ten zaczerwieniony pępek może być związany z alergią ,, niby to jakiś stan zapalny , no może być do jutra nie mogę brać leków bo idę na badania więc oczyszczamy organizm ale czy ja wytrzymam :szok:, męczę się z mega katarem i mega czerwonymi spuchniętymi oczami .. :szok:

uuuuu ja mam okropny katar i biorę wziewy na astme, alergia wyszła mi dopiero na studiach, oczy mi na szczęście nie puchną :happy2:

Marantha - śliczniusia Alunia, ona jest do ciebie bardzo podobna :-)... taka fajna mała chichotka ;-):-)
Jakim programem wgrałaś zdjęcia?... bo mi się ładuje i ładuje i nawet jedno się jeszcze nie zgrało brrrr

maran slicznotka przecudna, jaka ona słodka i wesoła:-)
My mamy xboxa i Maciek ma swojego kompa ale jeszcze bez netu. Tak więc z neta wszyscy korzystają z tego kompa a jak chcą grać to na xboxe i jest oki.Moje chłopaki graja razem też w fifę i mnie to nie przeszkadza. Mamy tak czas podzielony, ze każdy ma czas dla siebie i mamy czas wspólny. Grunt to dobra organizacja.
My jedziemy na basen. Dzis mamy rezerwację więc na pewno sie wykapię!Bardzo fajnie chociaż dziś nie ma takiego upału!
Dzisiaj czuję się rewelacyjnie. :-)
maran a jak się tym ładuje bo ja zawsze po prostu przez BB? Ale tam jest chyba jakis limit.

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka!

tak jak pisała Mama niestetz jedna kreska była :wściekła/y::-(
jesli cykl w ytm m-cu 29 dniowy to jutro ostatni dzień, jak do środy-czwartku nie przyjdzie to zrobię znowu. cień nadzieji jest bo nie mam objawu, ktory zazwyczaj przed @ (plamienia), a jesli by przyłaziła to by juz sie ciapcialo.

Dzieki Mama, Maran, Wisienka,Agnieszka, Bunia - kochane jesteście. czas pokarze, czy dane mi to szczęście czy nie.
my sie dzis byczymy, rosiołek juz gotowy, teraz jedziem na działke zobaczyc co tam rośnie a co padło, wrcamy na obiadek, a po chcemy na rowerki iść:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry