reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama- tak mi przykro, bardzo wam teraz współczuję:-(

W koncu dotrwalam do konca stron a mialam ich az 20 do nadrobienia i tylko z jednego dnia:szok:Zwolnijcie troche bo nie nadazam za wami;-)
Ja dzisiaj mialam bardzo dlugi dzien ale ciesze sie bo dzieki temu synek szczesliwy i juz ladnie mi spi od ponad godziny co dla niego jest nie spotykane:szok:Z samego rana pojechalismy do centrum Londynu na urodziny krolowej.Ostatnio bylam bedac w ciazy z Dominikiem i zamiast ogladac siedzialam w parku na trawie i patrzylam na kaczki:-p Dominik zachwycil sie samolotami jedynie ale moze nastepnym razem jak bedzie starszy to zainteresuje go bardziej.Do domu wrocilismy padnieci i marzylismy tylko o kawce.Mezus teraz oglada mecz a ja korzystam z komutera i probuje nadazyc za wami.Jeszcze do was wpadne co tam nowego naskrobiecie, wiec nie zegnam sie z wami;-)

reklama
Witam Was. nie bylo mnie tu pare dni eh

WISIENKA super to wyjasnilas i masz calkowita racje. jakies nowe wiesci na forum?

Tonya udało... udało super :)
wisienka ja to czasu nie ma wiec tylko wpadam, poczytam i lece dalej dopiero wieczorkiem mam wiecej czasu, ale teraz to też musze Ale do snu ułozyć wiec znowu sie pojawie jak zaśnie :)

do później babeczki

Ja nie wiem czy to ja powinnam o tym pisać ale akurat tu jestem teraz to postaram się wytłumaczyć. Zamkniety to grupa załozona przez jedną z nas. Jest to grupa zamknieta do której można dołączyć tylko na specjalne zaproszenie. Są tam informacje , których nie ma na watku ogólnym o dziewczynach z zamkniętej grupy.Generalnie nie o wszytskim można pisać na forum dostępnym dla wszystkich nie tylko dla zarejestrowanych uzytkowników. Co jakiś czas zaprasza sie jakąś kobitke do grupy. Są to osoby, które długo i często udzielają się na forum i spełniaja jeszcze kilka no powiedzmy warunków.Jeśli źle napisałam poprawcie mnie kobitki z grupy.

Bdylinka to jest watek do którego nie maja dostepu wszyscy użytkownicy tylko bardziej zaufani... nie wiem jakie są warunki przyjęcia na ten zamkniety wątek ale może to być ilośc postów lub czas jaki udzielasz sie na danym wątku lub też dziewczyny przyjmujące na zamkniety kierują sie jakimiś innymi kryteriami przyjmując nowe osoby, ale ja nie wiem jakimi bo ja nie mam zaproszenia na ten wątek zamkniety więc nie wiem :) wystarczajaco Ci to wyjasniłam?
wisieńka,maran- bardzo dobrze to wyjasnilyscie...
Udało się. Dziekuje jeszcze raz mamie, maran-athan i malejpralice - moim nauczycielkom :-)
TONYA- bardzo prosze,ciesze sie ze moglam pomoc:tak:

napisalam do kpi23- sa jeszcze w szpitalu boNatalka musi sie nauczyc jesc ,narazie za duzo waga spadla i musi nadrobic a poza tym zoltaczka...

KAMA83- dziekuje

PYSIA- witaj

Kama witaj słonko, ciesze się z udanego dnia. Jak pisałaś o urodzinach królowej to przypomniało mi się jak w liceum jeden z kolegów jeździł na urodziny królowej do holandii az kiedys przywiozła go Policja bo do domku wracał z torbą pamiatek zielonej treści...:cool:Nasze dziewczyny maja tempo post na sekundę:szok:
mlodam już na szczęscie koniec, znalazłam kilka zapomnianych rzeczy. Ta moja szafa z lustrami w przedpokoju, wiesz która baaaardzo tajemnicza i pojemna jest. A ty jeszcze sama? czy marnotrawny powrócił. Pamietaj pisz mi od razu po teście:-)
mama biedna Nataleczka. Wredna żółtaczka wiele dzieci męczy. No zdróweczka dla kobietek zyczę. Natalka to moje pierwsze BB dziecko:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry