reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
AGNIESZKO czy doszła moja wiadomość? Bo nie jestem pewna.;-) Dziś mam taki dzień, że wszystko możliwe.

ja Alicje rodziłam tu w Irlandii i chwale sobie ich słuzbe zdrowia przynajmniej w kwestii porodów... no a jeśli chodzi o wyjście ze szpitala po porodzie to ja wyszłam na drugą dobę bo mnie zapytali czy chce zostać jeszcze czy chce wracać do domu no i ja chciałam do domu wracać, tylko, że my mielismy problemy z Alą i i tak wróciliśmy do szpitala tego samego dnia co wyszliśmy bo Ala miała podejrzenie bakterii we krwi i... duzo by pisać co przeszliśmy, ale wszystko skończyło sie dobrze, a poród super wspominam, mili mudzie, znieczulenie zewnątrzoponowe na prośbe, wszystko super, jak chcieli coś zrobić to pytali czy będą mogli... ja sobie chwale bo jak dziewczyny z lutego 2009 opisywały swoje porody to uwazam, że miały dużo gorsze warunki i podejście polskich położnych i lekarzy miało duzo do zyczenia więc ja myśle, że to też zalezy gdzie sie trafi... no i mąż ze mną rodził - to tu normalne, że poród jest rodzinny i nic sie za to nie płaci...

Goście poszli i na chwilę wpadłam bo zaraz do łózka i spanka.
agus przykro mi zpowodu zmiany planów:-(
Lor faceci cool , dzieki:-D
motylek tulem cie w dołku
nikus, bibinka jakie wy sliczne jesteście dziewczyny, a dzieciaki hoho:-)Dzieki za zaproszenia
Mnie znowu muli, jakaś masakra. Strasznie mi brzuch wzdeło a nic takiego nie jadłam wyglądam jak piłka.
margolcia witam:cool2:Moja Ibiza 2 dzień po sterylizacji, chodzi w ubranku w kotki i jeszcze jest taka nie bardzo szczęśliwa

MARAN witaj;-) Ja również uważam, że pl służba zdrowia pozostawia wiele do życzenia ale co zrobić? Fajnie, że chociaż ty miałaś ten komfort i rodziłaś "po ludzku". Moja mama pracuje w służbie zdrowia i jak od niej słysze co się dzieje w pl szpitalach to ręce opadają. I nie można winić samych lekarzy. Często wina leży po obu stronach.

AGNIESZKO ok;)

WISIENKO dziękuje, a jak ty się czujesz?

Ja już idę spać, padnięta jestem. Kolorowych snów wszystkim życzę i do napisania mam nadzieję że szybko;-)

MLODAM , MARGOLCIA dobranoc pchełki na noc:-):-)

MARAN witaj ciężaróweczko :-):-)

SOL pochwal sie kostiumami:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
MARGOLCIA
d025.gif

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry