reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hejka - zaraz was idę nadrabiać - dopiero weszłyśmy z Karolą - byłyśmy szukać kostiumów kąpielowych i kupiłam i sobie i Karoli kostium a na dodatek udało nam się kupić coś na komary co działa :-D Padam na ryj :-p Obie dostałyśmy górę od tankini i dół bikini :-D Boskie stroje i mi zasłania cały brzuszek póki co i jest super :-D A jak mi ładnie biust w nim wygląda :-D

reklama
mary to sa na razie tylko plany a jak widać plany planami także nie wiem co będzie dalej bo może Ja się już w wieloryba też zamienię :-D
U mnie o tym wielorybie to tak samo - a raczej marzenia... :-D:-D Ale mimo wszystko byłoby cudnie... :-)
Dziewczyny, o co chodzi z tym zamkniętym?

AGNIESZKA byłam:)))

JOS witaj:-):-) Różnie to jest w różnych krajach jedni chwalą drudzy nie;-) W Norwegii też wypuszczają szybko ze szpitala - po naturalnym na drugi dzień po cesarce po 2-3:szok:

AGNIESZKO rozumiem
h020.gif

Dołączam się do pytania koleżanki "o co chodzi z tym zamkniętym"?:confused:

Różnie to jest w różnych krajach jedni chwalą drudzy nie;-) W Norwegii też wypuszczają szybko ze szpitala - po naturalnym na drugi dzień po cesarce po 2-3:szok:
To też chyba jednak zależy... Moja mama była w szpitalu 4 doby chyba, z tym, że pierwsza doba po porodzie jest jeszcze w szpitalu, a kolejne w przyszpitalnym hotelu medycznym. Co w zasadzie nie ma większego znaczenia. No, ale fakt - wypuszczają tu szybko. No, i przed porodem nie leży się 3 dni w szpitalu, tylko przyjmują dopiero, gdy rozwarcie jest spore. Moja mama jeździła 2 razy do szpitala, bo jej wody odeszły, to kazali jej wracać do domu, bo za wcześnie i dopiero za trzecim podejściem ją przyjęli. Ale znów - co szpital, to inaczej. :confused:

kurde, zaraz się uduszę. Mam taki kaszel że jak mnie złapie napad to aż mi niedobrze i się duszę. Na razie leki nie pomagają. Teraz od 10 minut się duszę. A moje koty urządzają sobie plac zabaw w domu. muszę spacyfikować je , bo rozniosą mieszkanie

reklama
Josephine widzisz są gusta i guściki a zdanie każdy swoje także może mieć.Jak jak na razie oceniam tutejszą służkę na +
Jedni narzekają a drudzy chwalą a wszystko zależy od człowieka:

pewnie ze kazdy moze miec swoje zdanie. jeden ma dobre doswiadczenie, drugi zle. A ja mowilam o europejskich statystykach. Statystyka to jendak nie gust. Ja gustem sie kieruje jak wybieram wozek, a nie ginekologa,czy chirurga tudziez...anestezjologa... jak ide rodzic to wole sie kierowac czyms powazniejszym niz gust... ale oczywiscie, nie mozna wszystkich wrzucac do 1 worka, zle doswiadczenia mozna znalezc wszedzie. Co jest przerazajace, to roznioca w ich ilosci ( statystyka).

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry