- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
maryla86
Fanka BB :)
sorbuś no ja tez mam zamiar pracowac do porodu bo wiecie ja tam swoja torbe w sklepie będe trzymać a wody mi pewnie odejda prz składaniu jakiegoś łóżeczka nie no żartuje chociaz ze mną to nigdy nic nie wiadomo ale tak naserio to ja i tak będe pewnikiem codziennie w sklepie i tak
mama oby sie udało bo mój kamil mówił że strzelał z dwuch jaj na raz to chociaż jednym mógłby trafić jak już takie salwy robił co nie ??
mama oby sie udało bo mój kamil mówił że strzelał z dwuch jaj na raz to chociaż jednym mógłby trafić jak już takie salwy robił co nie ??
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARYLKA- wiesz jak sie mow-brak objawow to tez objawa moze u Ciebie bedzie jak u wiekszości tu dziewczyn ,ze objawy dopiero 2 tyg po tescie...a jutro zleci -zagadamy Cie [FONT="]
[/FONT] i ani sie obejrzysz bedzie sobotni ranek-my pojdziemy robic herbate a Ty do wc i szybko daj nam znac:-):-):-)
SORBUS- Tom wczoraj przygotowal basen i na weekend dzieci beda sie chlapac [FONT="]
[/FONT]
SORBUS- Tom wczoraj przygotowal basen i na weekend dzieci beda sie chlapac [FONT="]
maryla86
Fanka BB :)
oj powiem Ci że nawet mogła bym poczekac na te dwie kreski byle @ nie przychodziła bo jak ona przyjdzie to juz pozamiatane no ale nie ma co trza czekać i tyle kurka ale goraco a ja jeszcze 2 h a potem na posterunek i dopiero do dom oby mnie tam długo nie trzymali
zaraz sobie skikne po loda to mi troche chłodniej będzie
zaraz sobie skikne po loda to mi troche chłodniej będzie
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
sorbuś no ja tez mam zamiar pracowac do porodu bo wiecie ja tam swoja torbe w sklepie będe trzymać a wody mi pewnie odejda prz składaniu jakiegoś łóżeczka nie no żartuje chociaz ze mną to nigdy nic nie wiadomo ale tak naserio to ja i tak będe pewnikiem codziennie w sklepie i tak
marylka to jak z dwóch strzelał to nie ma bata
dzidzia będzie
mama ani mi nie mów bo juz sie pakuje i przyjeżdzamy na weekend
mama05
MARYLKA- no,tak jeszcze masz ta policjeoby szybk poszlo-na kazde pytanie odpwiadaj-nie wiem- albo -nie pamietam- to szybko pojdzie;-)
SORBUS- A zapraszam ,chetnie Cie przywitam [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT]
SORBUS- A zapraszam ,chetnie Cie przywitam [FONT="]
Ostatnia edycja:
S
Sol
Gość
A ja miałam po małą jechać i mnie pogoniło z przystanka i Marcin musiał jechać :-( Do kitu ze mnie matka :-(
A po za tym to jutro możliwe że zajrzy do mnie koleżanka to sobie pogadamy :-) Tyle że Karoli nie będzie bo w przedszkolu a ona przyjdzie z dwoma córeczkami :-) A w sobotę mam nadzieję dostać się na basen bo padam na ryj z tą pogodą Tylko mam problem, bo nie mam kostiumu :-(
A po za tym to jutro możliwe że zajrzy do mnie koleżanka to sobie pogadamy :-) Tyle że Karoli nie będzie bo w przedszkolu a ona przyjdzie z dwoma córeczkami :-) A w sobotę mam nadzieję dostać się na basen bo padam na ryj z tą pogodą Tylko mam problem, bo nie mam kostiumu :-(
mama05
MONIA-mowisz i masz-&& zacisniete,nie bedzie bolalo-badz dzielna [FONT="]
SOL- A C SIE STALO ,ZE MUSIALAS DO DOMU WRACAC-ZNOWU SLABO?? A JESLI CHODZI BASEN TO WBIJAJ SIE DO MNIE NA OGROD U MNIE NIE MUSISZ MIEC KOSTIUMU-BEDZIE TEZ SORBUS[/FONT] [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
PPIJEMY,POGADAMY [/FONT] [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT]
SOL- A C SIE STALO ,ZE MUSIALAS DO DOMU WRACAC-ZNOWU SLABO?? A JESLI CHODZI BASEN TO WBIJAJ SIE DO MNIE NA OGROD U MNIE NIE MUSISZ MIEC KOSTIUMU-BEDZIE TEZ SORBUS[/FONT] [FONT="]
PPIJEMY,POGADAMY [/FONT] [FONT="]
Ostatnia edycja:
reklama
S
Sol
Gość
wbić się mogę ale pić nie będę chyba że soczek z Sorbusiową
Wyłączcie ten grzejnik
Wyłączcie ten grzejnik
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: