reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama bardzo chętnie - kurcze jak ja bym chciała taki domek z ogrodem :tak: rozmarzyłam się

reklama
sorbuś no ja tez mam zamiar pracowac do porodu :) bo wiecie ja tam swoja torbe w sklepie będe trzymać a wody mi pewnie odejda prz składaniu jakiegoś łóżeczka :):):):):) nie no żartuje chociaz ze mną to nigdy nic nie wiadomo :) ale tak naserio to ja i tak będe pewnikiem codziennie w sklepie i tak :)

mama oby sie udało bo mój kamil mówił że strzelał z dwuch jaj na raz to chociaż jednym mógłby trafić jak już takie salwy robił co nie ??

MARYLKA- wiesz jak sie mow-brak objawow to tez objaw:tak:a moze u Ciebie bedzie jak u wiekszości tu dziewczyn ,ze objawy dopiero 2 tyg po tescie...a jutro zleci -zagadamy Cie [FONT=&quot]
e060.gif
[/FONT] i ani sie obejrzysz bedzie sobotni ranek-my pojdziemy robic herbate a Ty do wc i szybko daj nam znac:tak::-):-):-)

SORBUS- Tom wczoraj przygotowal basen i na weekend dzieci beda sie chlapac [FONT=&quot]
f005.gif
[/FONT]

oj powiem Ci że nawet mogła bym poczekac na te dwie kreski byle @ nie przychodziła bo jak ona przyjdzie to juz pozamiatane no ale nie ma co trza czekać i tyle kurka ale goraco a ja jeszcze 2 h a potem na posterunek :( i dopiero do dom :(:(:( oby mnie tam długo nie trzymali
zaraz sobie skikne po loda to mi troche chłodniej będzie

sorbuś no ja tez mam zamiar pracowac do porodu :) bo wiecie ja tam swoja torbe w sklepie będe trzymać a wody mi pewnie odejda prz składaniu jakiegoś łóżeczka :):):):):) nie no żartuje chociaz ze mną to nigdy nic nie wiadomo :) ale tak naserio to ja i tak będe pewnikiem codziennie w sklepie i tak :)

mama oby sie udało bo mój kamil mówił że strzelał z dwuch jaj na raz to chociaż jednym mógłby trafić jak już takie salwy robił co nie ??

marylka to jak z dwóch strzelał to nie ma bata
dzidzia będzie

mama ani mi nie mów bo juz sie pakuje i przyjeżdzamy na weekend

MARYLKA- no,tak jeszcze masz ta policje:sorry2::sorry2::sorry2:oby szybk poszlo-na kazde pytanie odpwiadaj-nie wiem- albo -nie pamietam- to szybko pojdzie;-):tak::tak::tak:

SORBUS- A zapraszam ,chetnie Cie przywitam [FONT=&quot]
142.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a200.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
ja spadam dziewczynki:) koniec pracy:) Jeszcze tylko męczarnia w autobusie:zawstydzona/y:

A na 18 do dentystki:-( Prosze mi trzymac kciuki żeby mało bolało!!!

Milego popołudnia zyczę:)

A ja miałam po małą jechać i mnie pogoniło z przystanka i Marcin musiał jechać :-( Do kitu ze mnie matka :-(

A po za tym to jutro możliwe że zajrzy do mnie koleżanka to sobie pogadamy :-) Tyle że Karoli nie będzie bo w przedszkolu a ona przyjdzie z dwoma córeczkami :-) A w sobotę mam nadzieję dostać się na basen bo padam na ryj z tą pogodą :dry: Tylko mam problem, bo nie mam kostiumu :-(

MONIA-mowisz i masz-&& zacisniete,nie bedzie bolalo-badz dzielna [FONT=&quot]
n020.gif

SOL- A C SIE STALO ,ZE MUSIALAS DO DOMU WRACAC-ZNOWU SLABO?? A JESLI CHODZI BASEN TO WBIJAJ SIE DO MNIE NA OGROD U MNIE NIE MUSISZ MIEC KOSTIUMU-BEDZIE TEZ SORBUS[/FONT] [FONT=&quot]
f005.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
f025.gif

PPIJEMY,POGADAMY [/FONT] [FONT=&quot]
n080.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
s030.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.