reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MOTYLEK- dzieki [FONT=&quot]
c015.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]

reklama
Dziewczyny ide na godzinke na balkon

Monia, teraz pamietam ze juz widzialam Twojego piesia:)
Potem poszukam, mam gdzies 3 foty mojego w tym wieku..

Pa Laeczki,. do potem

marylka uwielbiam cię normalnie

i z wzajemnością kochana i z wzajemnością :)

Marylko mój M mi zawsze coś zadaje bo to taka nasza metoda aby mój język podszkolić.Tak mi się nie chce :-/
Poza tym u nas zimno i pada deszcz,czysta jesień:-/

Motylku witaj:)
Pralinko śliczny pieso,fajnie wygląda po wizycie u fryzjera:)
ach si to teraz rozumiem :)

PRALINKA- psinia cudna:tak::tak::tak:
MARYLKA- a ktory masz teraz dzien cyklu???ostatnio dostalas @ w 25 dniu...a wciąż zaciskam&&&& a Domi zasnal ,ale wciąż kaszle i bardzo Go to meczy...

ktoras pytala(przeprasza nie pamietam)co to znaczy "L"??? t znaczy L4-zwolnienie:tak:
AGNIESZKA- dziergaj to zadanie,moze sie uda;-)

SORBUŚ- po raz kolejny ciesze sie z Toba ,ze wszystko jest si:-D:-D:-D:-D:-D

matko i corko,ale wszystkie narzekamy,ale naprawde masakra z ta duchota-trzebaby bylo z wody nie wychodzic zeby bylo si-wiec dziewczyny -wskakujcie gdzie ktora lubi: [FONT=&quot]
v020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
g025.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e023.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c080.gif
[/FONT]
Kod:[FONT=&quot][/FONT]
f005.gif
[FONT=&quot][/FONT]
no ja mam dziś 25 dc ale liczyłam sobie na 26 bo to nie wiadomo dzień w tą czy w tą bo przedostatnio miałam 25 dni cykl a ostatnio 26 wiec teraz też na 26 ustawiłam :)

Cześć dziewczyny,

małapralinka, smutne to co piszesz, ale tak jest. Zwierzaki umierają. Mój tato nie dawno uśpił nasza 16 letnią sunię. Położyła mu głowę na kolanach, on ją głaskał i tak odchodziła. Mój tata strasznie płakał... mówił, że wiedziała, że to koniec.

wisieńka, ja nie powiem jeszcze w pracy. Poczekam do lipca, mam wtedy planowany urlop a wezmę zwolnienie, będzie już 11 t.c. więc będę musiała powiedzieć. Teraz nie powiem !!!!!
dziś miałam mieć wizytę w swojej przychodni i nie poszłam, bo bałam się że będzie jakiś przeciek do dyrekcji.
Odezwał się ten mój kolega, że zapisze mnie napewno w szpitalu, żebym się nie martwiła. Tylko, że się nie odzywał tak długo bo był za granicą. Tym sposobem nie muszę iść do lekarza na mój abonament.
mama, zdrówka dla Domisia, ukochaj go mocno i niech się kuruje twoje słoneczko.
Marylka, ja kciukasy zaciskam mocno !!!! a większa wydzielina to może być oznaka fasolinki !!!
niedziękuje - żeby nie zapeszyć ale nadzieje mam i tego sie puki co trzymam :)

Tak.
Mojego mam od teściów:) A u nich suczka rasowa swego czasu została zakupiona stąd wiem. A tatusiek na łańcuchu obok:))
Gdzieś tam dawałam zdjecie. Ale jeszcze daję w załączniku... Jego mamusia bardziej do Twojego podobna ale ona też będzie jakurośnie:) Bo narazie ma ok 11-12 tyg.
fajna taka kólka

Tyle że zęby ma niefajne!!! Ma okres wyładowywania zlości na mnie:(
Mojego męża się słucha a jak ma focha to podbiega do mnie i gryzie i ucieka tak że nawet nei zdążę zareagowac:wściekła/y: I co rano jakoś zdąży mi w podkolanku zrobić dziurę chociaż ubieram się w ostatniej chwili:szok: zawsze gdzieś podleci:no:
a jak wczoraj chciałam na spacer ją wziąć (bo jeździ z meżem do pracy jego i jak wracają normalnie to idziemy na dlugi spacer i jest ok, a od 2 dni wracają po 21 i ona ma focha że nie byla na spacerze) po 22 i było ciemno to bojuch jeden tak zwiewał że nie mialam serca jej ciągnąć i spacer był na dół i na gore:cool2: A foch zaliczony oczywiście:wściekła/y:

zjadłam kasze gryczana i potrawke z kurczaka i juz mi sie lepiej zrobilo, ale teraz musze na spacer wyjsc z Alutką :)
to do później :)
pa

Witam:-) Ja byłam prawie 2 dni bez internetu:wściekła/y: ale na szczęście już jest;-)
WISIENKA - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, STO LAT I SPEŁNIENIA MARZEŃ I PIĘKNEJ DZIDZI W STYCZNIU:-):-):-)
Ja mam problemy z zaśnięciem i szybko się budzę, za to w dzień lubię sobie pospać. Pozdrawiam:-)

Wisienka, zapmarta Ja zamierzam pracowac do porodu :-D ale zobaczymy jak mi to wyjdzie
mama ja się pisze na basenik chociaz w domu mam w miare chłodno tez

kurcze z objawów mam tyko lekkie mdłości mam nadzieje ze lekkimi pozostaną i to tez tylko wtedy jak głodna jestem - własnie na rosołek czekam

MOTYLEK-papa [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]
MARYLKA- nooooooooooooooo!! to jak dzis 25 d.cyklu i @ nie ma to juz polowa sukcesu:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:oby jutro nie przyszla i w sobote II KRESKI JAK BYK;-) [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT]
maran- MILEGO SPACERKU [FONT=&quot]
r025.gif
[/FONT]

JEZYNKA- kpi23 dzis urodzila Natalke [FONT=&quot]
s010.gif

SORBUS- to razem posiedzimy w basenie,co?? ja wlasnie wcinam pomidorki koktailowe
[/FONT]

Ostatnia edycja:
reklama
mama no chciała bym bo u mnie to ten cykl jakiś dziwny jest tzn ja w nim jestem dziwna bo sam cykl w sobie to jak narazie normalny jakoś jak tylko @ przyszła to pomyślałam sobie że w tym cyklu to i tak sie nie uda także spokój i w następnym dopiero i tak byłam przekonana cały cykl asz tu dwa dni temu zaczełam o tym mysleć i mieć nadzieje że jednak sie udało ale tak naprawde nie mam żadnych objawów nawet do wc nie chodze częściej :( no ale obyś miała racje oby sie nie pojawiła dziś ani jutro ani wogule przez conajmniej 9 m-cy :) i żeby były te krechy :) jeszcze tylko dziś i jutro

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry