mama05
prrrryy szaaaalona :))
MOTYLEK- dzieki [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT][FONT="] [/FONT]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i z wzajemnością kochana i z wzajemnością
ach si to teraz rozumiemMarylko mój M mi zawsze coś zadaje bo to taka nasza metoda aby mój język podszkolić.Tak mi się nie chce :-/
Poza tym u nas zimno i pada deszcz,czysta jesień:-/
Motylku witaj
Pralinko śliczny pieso,fajnie wygląda po wizycie u fryzjera
no ja mam dziś 25 dc ale liczyłam sobie na 26 bo to nie wiadomo dzień w tą czy w tą bo przedostatnio miałam 25 dni cykl a ostatnio 26 wiec teraz też na 26 ustawiłamPRALINKA- psinia cudna
MARYLKA- a ktory masz teraz dzien cyklu???ostatnio dostalas @ w 25 dniu...a wciąż zaciskam&&&& a Domi zasnal ,ale wciąż kaszle i bardzo Go to meczy...
ktoras pytala(przeprasza nie pamietam)co to znaczy "L"??? t znaczy L4-zwolnienie
AGNIESZKA- dziergaj to zadanie,moze sie uda;-)
SORBUŚ- po raz kolejny ciesze sie z Toba ,ze wszystko jest si
matko i corko,ale wszystkie narzekamy,ale naprawde masakra z ta duchota-trzebaby bylo z wody nie wychodzic zeby bylo si-wiec dziewczyny -wskakujcie gdzie ktora lubi: [FONT="][/FONT] [FONT="][/FONT] [FONT="][/FONT] [FONT="][/FONT] [FONT="][/FONT]Kod:[FONT="][/FONT]
[FONT="][/FONT]
niedziękuje - żeby nie zapeszyć ale nadzieje mam i tego sie puki co trzymamCześć dziewczyny,
małapralinka, smutne to co piszesz, ale tak jest. Zwierzaki umierają. Mój tato nie dawno uśpił nasza 16 letnią sunię. Położyła mu głowę na kolanach, on ją głaskał i tak odchodziła. Mój tata strasznie płakał... mówił, że wiedziała, że to koniec.
wisieńka, ja nie powiem jeszcze w pracy. Poczekam do lipca, mam wtedy planowany urlop a wezmę zwolnienie, będzie już 11 t.c. więc będę musiała powiedzieć. Teraz nie powiem !!!!!
dziś miałam mieć wizytę w swojej przychodni i nie poszłam, bo bałam się że będzie jakiś przeciek do dyrekcji.
Odezwał się ten mój kolega, że zapisze mnie napewno w szpitalu, żebym się nie martwiła. Tylko, że się nie odzywał tak długo bo był za granicą. Tym sposobem nie muszę iść do lekarza na mój abonament.
mama, zdrówka dla Domisia, ukochaj go mocno i niech się kuruje twoje słoneczko.
Marylka, ja kciukasy zaciskam mocno !!!! a większa wydzielina to może być oznaka fasolinki !!!
fajna taka kólkaTak.
Mojego mam od teściów A u nich suczka rasowa swego czasu została zakupiona stąd wiem. A tatusiek na łańcuchu obok)
Gdzieś tam dawałam zdjecie. Ale jeszcze daję w załączniku... Jego mamusia bardziej do Twojego podobna ale ona też będzie jakurośnie Bo narazie ma ok 11-12 tyg.