reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
NIKA papa!:-) Kto został?

AGNIESZKO dobranoc!:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Was dziewczyny!
Wy już śpicie, a ja dopiero kompa odpalam...

Zaraz sama zmykam do wyrka, ale pomyślałam, że powiem
Jakas deprecha u mnie... Już bym chciała znaleźć jakąś pracę, jakoś nie umiem być bezrobotna... Mój M. w ogóle nie daje mi tego odczuc - on to jest naprawdę złoty facet... :-):-):-) Ale mimo wszystko... No i do tego chciałabym zobaczyć te moje dwie kreseczki... ;-)
Ehh, sorki za biadolenie.
Śpijcie dobrze!

Witam Was dziewczyny!
Wy już śpicie, a ja dopiero kompa odpalam...

Zaraz sama zmykam do wyrka, ale pomyślałam, że powiem
Jakas deprecha u mnie... Już bym chciała znaleźć jakąś pracę, jakoś nie umiem być bezrobotna... Mój M. w ogóle nie daje mi tego odczuc - on to jest naprawdę złoty facet... :-):-):-) Ale mimo wszystko... No i do tego chciałabym zobaczyć te moje dwie kreseczki... ;-)
Ehh, sorki za biadolenie.
Śpijcie dobrze!

Kochana a gdzie mieszkasz jezeli sie wolno zapytac? Ja tez poki co szukam pracy wiec nie martw sie nie jestes sama a co do dwoch kreseczek to nie musze chyba mowic;-) tylko ze my sie starac bedziemy dopiero za miesiac:-)

Witam sie ze wszystkimi serdecznie i zycze Wam milego dnia :-)

Poki co ide zrobic pranie bo i tak tutaj jeszcze nikogo nie ma do potem :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej :)

U mnie pranie chodzi już od godziny :-)... dzieci sie właśnie pobudziły to ide robić śniadanie, z domu wyjedziemy na wycieczkę dopiero o 10. Mam nadzieje, że chłopaki za bardzo nie popili w nocy.

Miłego dnia !!!

Hej :)

U mnie pranie chodzi już od godziny :-)... dzieci sie właśnie pobudziły to ide robić śniadanie, z domu wyjedziemy na wycieczkę dopiero o 10. Mam nadzieje, że chłopaki za bardzo nie popili w nocy.

Miłego dnia !!!

Zycze suuuuper wycieczki i duzo sloneczka :) Mam nadzieje ze dzisiaj w Gliwicach ladna pogoda :):-)

Cześć:)
Witam się znad porannej kawusi:)
Oczywiście nie nadrobię:wściekła/y: No ale cóż przyzwyczajam się....

Lor życzę milej wycieczki:) Oby nie było za gorąco:)

Malapralinka podobno dziś testujesz:) Trzymam mooooocnooo kciuki!!

a ja tez mam dwie kreseczki! I o! Na owulacyjnym co prawda ale miło popatrzec przynajmniej na takie:)) No i to oczywiście ćwiczenie patrzenia na dwie na ciążowym:-D

MIŁEGO DNIA:))

reklama
Dzień Dobry Kobiałeczki...
Długo mnie nie było...melduję, że żyję, ale co to za życie ;-)
Pozdrawiam serdecznie i życzę cudownego dnia...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry