reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
TONYA- Clo to Clostylbegyt-lek na owulacja b ja nie mam owulki i bralam hormony ,ale nic nie daly i teraz po @ zaczynam cykl z Clo...

MTYLEK- dokladnie,narazie nie ma co zawracac sobie glowy bolem-przyjdzie czas bedzie rada:tak:

AGNIESZKA- Domi i Zuza spalili sobie raczki na slonku w sobote-my remontowalismy ni biegali po ogrodzie a ja nie mialam swiadomsci ze jest tak mocne slonce i teraz maja czerwone ,spalone raczki:-(ale juz dzialam zeby im ulzyc i jest lepiej:tak:

spadam spac bo jestem wykonczona:sorry2:Tom wlasnie z siatki wrocil.pa do jutra;-)
dobranoc i karaluchy!!! :))

Nikt mi nie odpisał na pytanie co to jest Clo, wieć robię drugie podejście... ;-)
Tonya tu czasami się zdarza zadawać pytania 2 razy z rzędu bo jest tłoczno i pisanie idzie w mega szybkim tempie :))
...ale mama widzę dała Ci już odpowiedz,super:)
AGNIESZKA- Domi i Zuza spalili sobie raczki na slonku w sobote-my remontowalismy ni biegali po ogrodzie a ja nie mialam swiadomsci ze jest tak mocne slonce i teraz maja czerwone ,spalone raczki:-(ale juz dzialam zeby im ulzyc i jest lepiej:tak:
[/B]

Ukochaj dzieci od Cioci Agnieszki:)
Biedny Domi i Zuza mam nadzieję że jutro będzie już lepiej:)
Dobranoc mama!

Dzięki mama za odpowiedź.
Mam nadzieję, że dzieciaczkom rączki sie szybko zagoją.
Dobrej nocy

Agnieszko tak właśnie zauważyłam i dlatego się przypomniałam jeszcze raz :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczeta zmykam do spania, bo już późno. Dobrej nocy i udanego dnia wszystkim życzę, bo ja to pewnie siądę tu dopiero wieczorkiem.;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry