reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nika to przez mojego żółwika necika, teraz doczytałam i mi sie wsio zgadza ;) o co z gapcia chodziło. spoko nic sie przecie nie stało.
agnieszka ja też mam nadzieje, ze ta droge wyremontuja w czas, bo jak na okolo jechac to zamiast 10 km to mamy tam az 70:szok:
hej mama a gdzie to sie podzieałaś cały dzionek? jak tam łapki Dominika? jejciu jakiż on jest kochany :tak:

reklama
pewnie ze wypali! trzeba tylko sie odwazyc! :) trzymam kciukasy !
Josephine dziękuję :)
Też mam taką nadzieję że mój biznesowo-allegrowy plan wypali i do odważnych świat należy :tak::-)
Agnieszka - jasne, nie ma sprawy. Nie musi być nawet dziś, wystarczy jak znajdziesz wolną chwilę :)
Ok ;-)
Szczerze to dziś już mu się nie chce ale postaram się wklepać coś rano albo jutro wieczorkiem :tak:

Podczas mojej nieobecności jakaś użytkowniczka zaszła w ciąże? Wiem tylko o maran.

agnieszka ja też mam nadzieje, ze ta droge wyremontuja w czas, bo jak na okolo jechac to zamiast 10 km to mamy tam az 70:szok:
10 a 70 to duża różnica a po co robić niepotrzebnie dodatkowe kilometry.W takim przypadku poczekajcie do tego sierpnia,mam nadzieję że wyremontują do tego czasu drogę.

mama nie doczytałam wybacz...co się stało z łapkami Dominisia?

nie ma sprawy - będę dzielnie czekać :) z resztą i tak już idę spać bo niedomagam już.....
chociaż tak po prawdzie to nie mam pojęcia gdzie wylądujemy na wyspach bo jeśli miałby nam ktoś pomóc na starcie to jedyne znajomości jakie mamy to Aberdeen i Ballybrack więc dwa zupełne końce wysp :(

dobranoc dziewczęta!!!

kurcze komp.mi sie zawiesil:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

MLODAM- raczki Dominika juz lepiej bo pryskam bepantenolem i kupilam filtr 50:tak:dziekuje Ci-tez bedziesz miala swojego slodziaka:tak:a ja dzis zakupy w Poznaniu z Domisiem potem w 2 centrach ogrodniczych a potem wkopywalam 4 krzewy i 6 tujek a potem padlam na twarz i dopiero info od KPI23 sklonilo mnie do odpalenia kompa;-)
MOTYLEK- nie boj sie porodu i nie sluchaj opowiesci...ja rodzilam 2 razy i owszem boli...ale w porodzie nie chodzi o bl tylko o to ,ze rodzi sie Twoje dziecko!!! i jak sie na tym skupisz to bol da sie ogarnąć;-)zawsze mozna wziąć znieczulenie;-)

no i nie pamietam co jeszcze chcialam napisac
JOSEPHINE,MONIA,SOL,KINGA,NIKA,AGNIESZKA,BADYLINKA-cześć i czolem:-D

dziękuje motylku :)
dobranoc Tonyu!
aha - zapomniałam dodać że na noc mi wróciło zakiślowanie
ale nie bardzo jest się z czego cieszyć bo jak ostatnie 2-3 dni to było 10/10 to dzisiaj jest coś w okolicach słabego 2/10... raczej 1.5

nie natrzaskajcie za dużo do jutra prooooooszeeeee ^^

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry