reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama dzięki za informacje:)
miłego prysznicowania się ;-)

Kapi23 kochana życzę powodzenia,szybkiego i bezbolesnego rozwiązania,będzie dobrze i nie bój się.To najpiękniejsza chwila w waszym życiu.Dasz radę.wierzę w Ciebie.

Czekamy oczywiście na wiadomość od Ciebie :rofl2:

reklama
o ja pierdziu...
No to kciukasy zacisniete &&&&&&&&&&&&&
Wiecie nie mialam przyjemnosci Jej poznac jeszcze ale jakas taka ogromna radosc na ta wiadomosc poczulam:-)

Ja lece z piesiem po mezusia...

Tym razem moja wiadomosc przeszla niezauwazona;-)
No nic, test "sie wlasnie kupuje"
Jutro rano testowanko
Bardzo prosze myslcie o mnie i o tescie, zeby byl pozytywny...

Spokojnego wieczorku Wam zycze
Buziaki:tak:

Witam Was dziewczynki
mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona,
kilka tygodni nie uczestniczyłam na forum BB ale chcę to zmienić :tak: z czasem zaczyna mi brakować tego co tu każda z nas wnosi

byłam już w staraczkach 2010 i nawet udało się byłam w ciąży ale niestety, ciąża skończyła się u mnie w 11 tygodniu, teraz zbieram siły abyśmy za 3 miesiące z mężem mogli znowu próbować.

Czesc Dziewczyny!
Po całym dniu nieobecności nie sposób nadrobić lektury...ale dzis nie bylo kiedy tu siąść, pewnie niektóre z was już śpią...
@ mi się ciągnie jak nie wiem co, a już bym znowu chciała odliczać, dlaczego ten czas tak wolno płynie???
Trzymam kciuki za rodzącą!!!

Ja na razie znikam, idę oglądać film na TVP1, to się trochę powzruszam, jak mojego M. nie ma....:-)
Aga, ja się aż tak bardzo nie nakręcam, wcale się nie denerwuję, a postanowiłam trochę zainteresować tematem ciąży, dzieci... tak na zachętę do staranek, żeby ułatwić sobie decyzję o ich rozpoczęciu. Też dlatego m.in. was czytam... po prostu chcę nabrać ochoty na dzieciaczka! (jesszcze jakiś czas temu się wahałam czy w ogóle podejmować z mężem teraz ten temat czy dopiero tak za rok lub później), nie ukrywam, że wy mi trochę pomogłyście przyspieszyć plany.... Dzięki, dziewczyny!:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
mama trzymamy kciuki ;)

anula podobnie jak ja ;)

Słuchajcie, coś czuje, że nam sie udało. Niedługo testujemy ;D

byłam już w staraczkach 2010 i nawet udało się byłam w ciąży ale niestety, ciąża skończyła się u mnie w 11 tygodniu, teraz zbieram siły abyśmy za 3 miesiące z mężem mogli znowu próbować.

Warto próbować, trzymam mocno kciuki! Mam dwie koleżnaki bliskie, które poroniły pierwszą ciążę, a potem bez problemu zaszły w drugą i teraz cieszą się zdrowymi chłopakami, na pewno i Tobie sie uda :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry