reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama dziekuje. Naprawde, jakoś czuję ze nam się udało.

A co do KPI to życzę jej szczęścia i żeby za bardzo nie bolało. Ja się juz nasłuchałam tych opowieści z porodówek ;/. Aż sie boje swojego porodu.

Dziewczyny, jak można zmienić nick?

agnieszko mi cały tydzień sie dłuży, bo nie mogę się doczekać ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziękuje za miłe słowa i przyjęcie
takie słowa budują w nas wiarę :tak:

wierzę że się uda inaczej być nie może!
czas leczy rany, ale najważniejsze że nie straciłam nadziei,
trzeba niestety swoje odpłakać, swoje odczekać i próbować

niestety nie sposób jest odnaleźć się tak szybko w postach już napisanych i w waszych historiach ale skoro tu jesteśmy to trzymam za nas wszystkie kciuki aby się udało!
za dwie kreseczki &&&&&&&&&&&&&&& !!!!!!!!!!!

o ja pierdziu...
No to kciukasy zacisniete &&&&&&&&&&&&&
Wiecie nie mialam przyjemnosci Jej poznac jeszcze ale jakas taka ogromna radosc na ta wiadomosc poczulam:-)

i u mnie kciukole zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
znika człowiek na godzinke a jak wraca to takie ńjusy ^^

Tym razem moja wiadomosc przeszla niezauwazona;-)
No nic, test "sie wlasnie kupuje"
Jutro rano testowanko
Bardzo prosze myslcie o mnie i o tescie, zeby byl pozytywny...

ja zauważyłam jak tylko przyszłam na forum ale zanim odpowiedziałam to już były 3 strony natrzaskane!!! :p
moc moc mooooc pozytywnej energii kochana i wszystkie kciuki jakie tylko mam to zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam Was dziewczynki
mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona,
kilka tygodni nie uczestniczyłam na forum BB ale chcę to zmienić :tak: z czasem zaczyna mi brakować tego co tu każda z nas wnosi
byłam już w staraczkach 2010 i nawet udało się byłam w ciąży ale niestety, ciąża skończyła się u mnie w 11 tygodniu, teraz zbieram siły abyśmy za 3 miesiące z mężem mogli znowu próbować.

witaj! przykro mi z powodu Aniołka w niebie ale za 3 miesiące znowu będziecie mogli spróbować i wierzę że Wam się uda!!!
mam nadzieję że czas zleci Ci z nami szybciej i przyjemniej :)

Słuchajcie, coś czuje, że nam sie udało. Niedługo testujemy ;D

kciuki zaciśnięte!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a ja się coś źle czuje, katarzysko mi nie daje spokoju, głowa coś pobolewa i zatoki się odzywają.... chyba idę spać :/

agnieszka - jak tylko się zdecydujemy to na pewno będziesz jedną z pierwszych która się dowie! :)
i nie licz na to że Cię ominie tea/coffee/bear/vodka <niepotrzebne skreślić> time ze mną ^^ jakbyś znalazła jeszcze chwilę to skrobnij mi słówko o Waszej okolicy. Jak się żyje, jakie możliwości pracy tzn jakie sektory mają największe zapotrzebowanie.

agnieszko nie podoba mi sie ;/

Badylinko dziękuje. A złe samopoczucie wkrótce przejdzie ;D

agnieszka - jak tylko się zdecydujemy to na pewno będziesz jedną z pierwszych która się dowie! :)
i nie licz na to że Cię ominie tea/coffee/bear/vodka <niepotrzebne skreślić> time ze mną ^^ jakbyś znalazła jeszcze chwilę to skrobnij mi słówko o Waszej okolicy. Jak się żyje, jakie możliwości pracy tzn jakie sektory mają największe zapotrzebowanie.

Ok jakby co to czekam na informacje i zapraszam :tak:
A o naszej okolicy itd.napiszę Ci pewnie ale na pw ok?

Marylko o nic mi nie chodzi:)
Ogólnie zajmę się sprzedażą na allegro ciuszków i nie tylko...aby zająć się czym jeszcze dodatkowym:)
Ja nie mam głowy do dużej działalności tak jak Ty Marylko.Poza tym Ty masz sklep na miejscu i wszystkiego sama dopilnujesz no i to jest Twoje zajęcie.Z resztą już kiedyś Ci pisałam że podziwiam Cię za odwagę założenia własnej działalności:)
Ja do takich dużych biznesów się nie nadaje i nawet o tym nie myślę:)

Cześć Josephine:)
Dziękuję Ci:)
Tak w Uk można kupić cuda cudeńka za śmieszne piki i Ja mam zamiar się tym zająć,mam nadzieję że plan wypali:)

pewnie ze wypali! trzeba tylko sie odwazyc! :) trzymam kciukasy !

motylku - ja myślę że nick można zmienić w jakichś szczególnych przypadkach i musisz się z tym zwrócić bezpośrednio do moderatorów albo admina ;)

Agnieszka - jasne, nie ma sprawy. Nie musi być nawet dziś, wystarczy jak znajdziesz wolną chwilę :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry