reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie było mnie przez chwile i prosze ile stron.... Chyba nie uda mi się nawet byc na bieżącą:wściekła/y: Kurcze tyle pracy mam:((( i jeszcze obiecałam siostrze że jej tekst przetłumaczę i okazał sie cholernie długiii Naszczęście nie artykuł jak ostatnio więc nie muszę się az tak produkowac...

A u mnie ładne słoneczko:):) I dobrze!!!

mama miłego malowania:)

Lor - strasznie mi Twoje posty poprawiły humor:) dzięki:):)

malapralinka to kuruj się i wracaj do zdrowia szybciutko! A może te inne rzeczy to maluch??:)

Zizi te chłopy czasem takniestety mają... Ja też mam czasem takie plany, żeby go trochę przetrzymać i prawie zawsze wymiękam pierwsza...

Ostatnia edycja:
reklama
A moj Mezus we wrzesniu 29 urodzinki;-) 3 lata starszy ode mnie jest;-)

mój w październiku skończy 28, a ja 23 :-D oboje z października my som ;-)
bunia gapo to było pytanie do burza77 :p

a to niby skąd miałam wiedzieć? :-p było pod moim postem to opowiedziałam ;-) ja lubię na pytania odpowiadać :-p mam wtedy pretekst, żeby się "wygadać" (właściwie "wypisać" ;-) )

HA HA!!!!!!!!!!! przypomniało mi się, że mam w zamrażarce mus truskawkowy!!! i będę mieć zaraz w paszczy!!!!!!! bo tak mi się tych truskawek zachciało :-D

Szczęśliwa dziękuję zobaczymy jak to będzie :-)
a mnie nadal boli brzuch a to juz 3 dzień @ to zawsze już był bezbolesny i mało obfity a tu cieknie i cieknie i boli i boli

a propo "Ciąży z zaskoczenia" - ja oglądam właśnie "16&pregnant" na MTV - jak dla mnie jest o wiele bardziej wiarygodny...

BUNIA!!!!! Dawaj mi też trochę musu!!!!!
chociaż na zdjątku..... :(

mój w październiku skończy 28, a ja 23 :-D oboje z października my som ;-)

a to niby skąd miałam wiedzieć? :-p było pod moim postem to opowiedziałam ;-) ja lubię na pytania odpowiadać :-p mam wtedy pretekst, żeby się "wygadać" (właściwie "wypisać" ;-) )

W tym roku skończyłam 29, a mój mąż skończy 34 lata. Ale powiem Wam że tego wieku się nie czuje. Wydaje mi się, że jeszcze tyleeeee czasu na zostało....

badylinka ciąża z zaskoczenia jest fajnym programem teraz leci druga seria pierwsza tez oglądałam i naprawdę zdarza się że kobieta nie wie że jest w ciąży miałam taką sąsiadkę przez 8 miesięcy miała okres nic nie tyła dopiero w 9 jej brzuszek urósł

lorelain a ja jak słyszę to mi sie płakać chce bo załuję że to nie moje :-(

Agnieszko
no jak na razie dobrze wczoraj nawet mi obiad zrobiła jak wróciła z uczelni, a przed wczoraj zabrał do siuxa na obiadek więc nie mogę narzekać posprzątał w domu zanim wróciłam i grzeczny ogólnie jest zobaczymy na ile ten stan potrwa :-p

mamo to przyjemnego malowania :-)

zobaczysz jeszcze sie doczekasz swojego i od tego płaczu jeszcze nie raz będziesz miała ochotę skakać z okna ale wierze , że jest ci troszkę przykro [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT]

bunia gapo to było pytanie do burza77 :p

Lorelain - burza u Ciebie? To do mnie pewno też się dokula bo już słońce zaszło.. :?

Burzy jeszcze nie ma, puki co straszy... kropki troszkę i bardzo grzmi

Dzięki Dziewczyny za wsparcie
Już sama nie wiem co mam robić... Zaczęło się w sobotę jak wróciłam z pracy, mąż chyba lewą noga wstał i prawie wcale nie odzywał się tylko siedział przy laptopie. A ja mieszkanie posprzątałam, balkon, zrobiłam prania dwa, obiad i miałam ogólnie dość, zmęczona byłam. Wieczorem jak juz odpoczywałam to wzięło go na amory, a ja na to że nie...(cały dzień się nie odzywa, nie przytuli, nie pocałuje, a potem myśli że nastrój to tak sam przyjdzie). Obraził się:-(
Nie odzywa się. A ja mam tego dość. Przeryczałam wczoraj cały wieczór. Dzisiaj pewnie już tego nie wytrzymam i wieczorem pogadamy. Chciała go wziąć trochę na przetrzymanie, ale ja mam tego już dość:wściekła/y:

buuu współczuje, dla ciebie też przytulaski [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT]

Iwonko- wiec mam nadzieje kochana ze już tak zostanie :):):) życze Ci tego z całego serduszka:**

i jak tam rosolek? mniam mniam, ale mi smaka narobiłaś

Mama - miłego malowania

bunia - fajne kawały wrzuciłaś ... a ty skonczylas tą filologie polską czy przerwałaś studia? ... dla czego nei idziesz w tym kierunku?

Edit:

Cały czas zapominam wam napisać ......... moj mąż mi dzisiaj tak przyfandzolił łokciem w oko ( w nocy) , że myślałam , że mu za kare kopa przysadzę. Dzisiaj udaje, że nic takiego nie miało miejsca i w żywe oczy się wypiera

Ostatnia edycja:
Tez oglądałam te programy, ale nie chciałabym rodzić z zaskoczenia.
Trzeba się nacieszyć z bycia w stanie błogosławionym

reklama
badylinka ciąża z zaskoczenia jest fajnym programem teraz leci druga seria pierwsza tez oglądałam i naprawdę zdarza się że kobieta nie wie że jest w ciąży miałam taką sąsiadkę przez 8 miesięcy miała okres nic nie tyła dopiero w 9 jej brzuszek urósł

no fajny program ale historie się powtarzają, praktycznie każdy przypadek jest taki sam...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry