reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzisiaj w tym przypadku bylo ze dziecko sie schowalo pod lozyskiem czy jakos tak:eek:
I ze kaj kopalo to kopalo jakby w poduszke..

a kiedys bylo zevlaska myslala ze to gazy sa....

reklama
[FONT=&quot] [/FONT]sciana schnie -wlecialam na chwilke [FONT=&quot]
c009.gif

IWONKA2B- pamietaj-rodzimy w marcu i tego sie trzymamy!!!!!!!!!!

[/FONT] [FONT=&quot]
a115.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a115.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a115.gif
[/FONT]

chyba mam już te emotikony włączyłam explorera, bo na operze nie chodziło i teraz też będę walić emotikami

buahahahahaha ale muszę sobie poustawiać na tym exsplorzerze, bo tej przeglądarki nie używamy. teraz będzie ona tylko na moje klikanie z wami

Iwonko- miłej nauki:***
Lorelain - rosołek mniam mniam :):) tylko ze u mnie inaczej troszeczke smakował bo zagryzałam ogórkiem kiszonym :):) wiec chyba zaczynam miec konkretniejsze smaczki:)

Maryla

Wstepnie to mialysmy razem testowac;-)
Ale potem wymyslilam ze 10go (chociaz moglabym podobno juz 9)
ale 10 mamy miesiecznice....
Niby okres mam dostac 11go, ale sama nie wiem czy mam sie wtedy go spodziewac bo to jest ze mna tak:
mialam cykle 32 dniowe, w grudniu zaszlam w ciaze, w lutym poronilam i od tego czasu bralam tabletki i cykl niby 28 dniowy.
No i teraz 28 dni to wychodzi 11go, ale czy napewno mi sie nic nie poprzestawia to nie wiem:-(

Dzisiaj mi niedobrze i kreci sie w glowie i slaba jestem, ale to pewnie z choroby

Iwonko- miłej nauki:***
Lorelain - rosołek mniam mniam :):) tylko ze u mnie inaczej troszeczke smakował bo zagryzałam ogórkiem kiszonym :):) wiec chyba zaczynam miec konkretniejsze smaczki:)

Ja przez całą ciąże wpierdzielałam twarożek na zmianę z czekoladą

Mama - i jak tam malowanko? sztachnęłaś sie juz porządnie farbą? ... bo wiesz wieczorkiem znowu sobie popiwkujemy

Marylka - jak tam obroty dzisiaj?

bunia - teraz to już w ogóle będzie u nas kolorowo

Jak można pomylić kopniaki dziecka z gazami???

reklama
Lor- twarożek z czekolada no no niezła kombinacja :):):)
Kochane a kiedy przechodzi to ciągłe wstawanie w nocy do wc?? bo powiem wam ze normalnie zwariować już można :(:(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry