reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bunia - co Ty masz taki ciąg do edukacji hę? :>

jakoś tak mi się podoba :-) lubię się uczyć :sorry: a pozatym mam rentę rodzinną po tacie do 25 roku życia jeśli się będę uczyć, więc dodatkowo na tym korzystam. lubię chodzić do szkoły, ludzi poznawać, jeździć na wspólne imprezki :-D

reklama
A mi kilogramy lotto. Jak się nosi ukochane dzieciątko pod serduchem to kilogramy mają najmniej do znaczenia :tak::tak::tak: Liczy się zdrowe dziecko, a nie kilogramy a później nieprzespane noce i karmienie to moment kilosy lecą w dół
Mama a nu właśnie... powtórzę się ale salonik pikny, że hej :]
Bunia a ja najbardziej lubiłam wypady między zajęciami na pifffo ;]

Agus a lepiej juz się czujesz chorubsko poszło w siną dal???
ja wczoraj i przed wczoraj cale dnie siedziałam na uczelni zawsze tak mam że pogoda mi nie dopisuję wtedy kiedy trzeba :wściekła/y:

Wychodzę na parę chwil z domu.
Mam nadzieję, że jeszcze tu wrócę dziś :-):-):-)
BAdylinka ja zawsze mam rację hehe :-):-):-):-):-)

coś w tym jest :)

hehe wracaj wracaj, ale pomyśl sobie ile będziesz miała stron do nadrobienia! :D

a co do egzaminów

Na egzaminie znudzony profesor mówi do niezbyt dobrze przygotowanego studenta:
- Zadam tylko jedno pytanie wyciągające. Jak pan odpowie to pan zdał, jeśli nie - to dwója. Ile liści jest na tym drzewie za oknem?
- 3487 - odpowiada bez zająknięcia student.
- Jak pan to policzył? - pyta zdumiony profesor.
- A to już, panie profesorze, jest drugie pytanie.

i jeszcze coś ;-)

Kiedy byłem młodszy nienawidziłem ślubów. Zawsze kiedy moje stare ciotki przechodziły koło mnie, klepały mnie po ramieniu, mówiąc:
- Będziesz następny.
Skończyły z tym zwyczajem, kiedy zacząłem im robić to samo na pogrzebach.

PYSIA jeszcze troch i zrobimy Ci panienski na watku [FONT=&quot]
k030.gif

[/FONT] [FONT=&quot]
a130.gif
[/FONT]

ja przytylam z Zuza 12 kg a z Domisiem 14kg

SZCZESLIWA- Tobie rowniez dziekuje za komplement i witam Cie
[FONT=&quot]
f010.gif
[/FONT]

IWONKA2B- [FONT=&quot]witam Cie i sciskam

2137906kijdo2cvly.gif

[/FONT]

reklama
Iwonko- co ty nie przeszło jeszcze :( w nocy myślałam ze sie udusze .....ale dzisiaj już jest lepiej nie kaszle tak bardzo tylko katar jest dalej :(:(
nioo widzisz jak na uczelni byłaś to taka pogoda a jak masz wolne troszeczke to tak paskudnie sie robi :(
Mama - czesc kochana :) i nie ma za co :***
i dziekuje wam za komentarzyki na NK:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry