reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam sie i ja

Siedze przezd betka jak na szpilkach :zawstydzona/y:

Wczoraj bylismy w parku miniatur wrócilismy wieczorem i padłam na ryjek

mama super wyszedł salon bardzo m i sie podoba

Wisienka jak tam ??

Iwonka trzymam kciuki zrób test jeszcze raz a nawet kilka razy - wierz mi ze ja tez nic ale to nic nie czułam i kompletnie sie nie spodziewałam

nie nadrobiłam bo nie dam rady wybaczcie kochane - jak są jakies hiciory to po prosze o streszczenie

reklama
MONIA- bardzo przykre to co piszesz siostrzencu:-:)-:)-:)-(takie malenstwo...nawet nie mge sobie wybrazic co przechodze...

IWONKA- czekamy na wynik z Toba

ZAPMARTA- szkda ze niewyszl z ginek.ale mze jeszcze nic straconego...i czekamy do czwartku

ja wstawiam na kawke bo Ela(Mlodam) juz dzwonila ,ze za 10 min bedzie:tak::-)

Dziendoberek:-)

Agnieszka

Filmik rewelacyjny....
Wiecie, Wy juz macie dzieci wiec moze to inaczej, ale ja sobie nie potrafie wyobrazic jak to jest miec dziecko, zobaczyc kogos, kto powstal z naszej 2ki....

Ja dzisiaj nie poszlam do pracy, znowu ide do lekarza, wcale lepiej sie nie czuje przez ten weekend..

Widze u Was rzeczywiscie kolorowo sie zrobilo przez emotki;-)

Dziendoberek:-)

Agnieszka

Filmik rewelacyjny....
Wiecie, Wy juz macie dzieci wiec moze to inaczej, ale ja sobie nie potrafie wyobrazic jak to jest miec dziecko, zobaczyc kogos, kto powstal z naszej 2ki....

Ja dzisiaj nie poszlam do pracy, znowu ide do lekarza, wcale lepiej sie nie czuje przez ten weekend..

Widze u Was rzeczywiscie kolorowo sie zrobilo przez emotki;-)

Cieszę się że filmik zdobył zainteresowanie:)
Zdrówka życzę małapralinka,kuruj się kochana i wracaj szybko do zdrowia.

Agusia
dziekuje bardzo;-)
Wczoraj mialam taka ochote na piwko - a ja na antybiotyku... Dzisiaj tutaj cztam a W tez o alkoholu:szok:
I potem jak tu nie pic;-)

Kurcze zainstalowalam te emotki, ale to tlko na explorera jest czy na inne przegladarki tez??
Bo mam google chrome i nic mi sie tu nie pojawilo...

Aaa, znalazlam juz..
"(...) Pasku narzędzi SweetIM obsługuje Explorer i FireFox..."

Szkoda

Ostatnia edycja:
dobranoc nika!
mam 23 lata, jestem studentką prawie ostatniego roku. Lubie musicale, horrory, anime. Czytam właściwie wszystko co mi wpadnie w ręce, to czego słucham zależy w zasadzie od mojego humoru :) jak mam chwilę czasu to tworzę kolczyki, ostatnio wróciłam do dziergania na szydełku. Nie wiem co jeszcze mogłabym dodać :D

normalnie jakbym o sobie czytała ;-) witaj i wpadaj często :-)

witam się dzisiaj z wami kawusiowo :-D

mama- super wam to wyszło!! teraz ten salon wygląda świetnie, o wiele lepiej niż poprzednio :tak: klasa :-D pozdrów młodam :-D

agnieszka- filmik faktycznie za serce chwycił :tak: a pozatym zdjęcia na blogu super :-)

monia- biedactwo ten dzidziuś. mam nadzieję, że będzie miał dużo siły i szybciutko wróci do zdrowia i pojedzie do domciu :tak:

bunia87 - a ja też ze Śląska jestem :-D

dziendoberek wszystkim, zapomniałam dodać że jestem nocny marek ale potem wstaje o dziwnych godzinach jak wszyscy już na nogach :p

WIELKIE GRATSY DLA ZAFASOLKOWANYCH!!!!!!!! ;* ;* ;*

Aga - współczuje @ :/ nienawidzę mieć okresu w taką pogodę bo jestem w ogóle nie do życia...

spóźnione ale miłego spotkania dla dziewczyn :)

a moje pytanie wczorajsze o temp nie wiem czy nie jest trochę nieaktualne bo termometr mi coś wczoraj strajkował... przy 36.53 - ok, 36.47 trochę mnie zdziwiło ale co to dla mnie, jak piknęło przy 36.05 to już mi szczena opadła a po 35.47 stwierdziłam że termometr ma chyba gorszy dzień i odpuściłam :p
zmierzyłam jak człowiek, rano po wstaniu i jest 36.76 a "dolna" 36.92 :>

miłego dnia drogie Panie!
może kawusie? Tosta? A może soku? ;)
526-2923.jpg

reklama
czesc wszystkim :)

u nas piekne slonce za oknem, tylko niestety maly mi cos zlapal : kaszel i katar wiec o 15 ide z nim do pediatry...
grr...a w srode bylam umowiona na szczepienie przed wyjazdem no i nici z tego, przelozymy

agnieszka : filmik super, oczywiscie sie wzruszylam! :)

mama: efekt remontu super! dobra robota!!! :)

a gdzie marylka? :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry