reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć:)
Witam się porannie poniedziałkowo i przykawowo:)
U mnie weekend calkiem fajny:) Na powietrzu i słoneczku prawie cały:) A teraz cóż praca:((

Mama oczywiście chciałam obejrzeć zdjęcia Twojego salony i guzik przegapiłam:sorry2: Napiszesz mi która to strona była?? Nie dam rady nadrobić:zawstydzona/y:

Agnieszka filmik cudny ale w połowie wyłączyłam... smutno mi jakoś ostatnio dzieciowo a nie chcę ryczeć w pracy... może w domu dooglądam...

Miłęgo dnia dziewczynki:)

reklama
witam sie i ja [FONT=&quot]
043.gif

ja ogarniam domek bo za chwile Mlodam wlatuje:tak:
MNIA -zdjecia sa na stronie 1921;-)

pozniej nadrobie:tak:
[/FONT]

Witam po weekendzie :-):-):-) Wróciliśmy wczoraj wieczorem od teściów ... wyleniliśmy się za wszystkie czasy ...no i nareszcie super pogoda :tak:

Ja tylko na chwilkę, bo zaraz muszę się zbierać i jechać z Zuzu na usg bioderek ...

Co u Was dziewczynki ???
Zlituje się któraś i streści mi co się działo w weekend ??? bo na nadrobienie jestem bez szans ...

zdążyłam tylko doczytać Wisieńkowe newsy ...

wieeeeelgachne gratulacje Wisieńko !!!! bardzo się cieszę, i wszystkiego dobrego życzę dla Ciebie i maluszka :-):-):-):-) dawaj znać jak tam beta ... na pewno piękna i wyyyysoka ;-)

no i udało mi się rzucić okiem na salon mamy05 :-) ... podziwiam i zazdraszczam :tak::tak::tak: cudoooooo !!!!!!!!!!!

Świetne !!!!! Efekt na prawdę gony pogratulowania :tak::-)

mama ślicznie:))))

Kiedyś pisałaś że będziecie zmieniać panele na jaśniejsze a Ja Ci powiem ze te bardzo mi się podobają i mebelki też świetnie pasują,jak dla mnie super!!

Pojawiło się nowe foto na moim blogu zapraszam Fotoblog agnieszkakk.flog.pl

Miałam przyjemność pierwszy raz zajrzeć na Twój blog:-) Super zdjęcia!!!!

ja tak nieśmiało na chwilkę się wproszę... co prawda nie staramy się o dziecko ale w tym cyklu było trochę przytulania bez zabezpieczenia więc jakby można prosić o trochę kciuków za 2 krechy to będę niezmiernie wdzięczna...

Witaj :-) Kciuki oczywiście zaciśnięte &&&&&&

Dziewczyny Ja jeszcze wpadłam na chwilę wam coś pokazać.
Moi znajomi z którymi pracuje 5 maja 2010 zostali rodzicami i z tego tytułu kolega stworzył piękny filmik.Proszę obejrzyjcie.Ja się popłakałam,świetna praca warta obejrzenia,piękne chwile,niezapomniane i bezcenne:)
Jest to filmik Kasi i Czarka zatytułowany "Aleksandra" Urodziła im się córeczka,poród był ciężki ale teraz są szczęśliwymi rodzicami.
Jeżeli macie możliwość to włącznie głośniki,czytajcie tekst,bez głosu nie ma takiego efektu.

[video=youtube;mx4BCymwLpo]http://www.youtube.com/watch?v=mx4BCymwLpo[/video]

Rzeczywiście, aż łezka kręci się w oku :sorry2: Piękne!!

To w takim razie może się przywitam:-D
Dzień dobry!!!!:sorry2:

Ja dzisiaj z domku pracuję... Dzisiaj 35 dc i @ nie widać, cały czas mi się wydaje, że zaraz zawita:dry: Temperatura nadal ponad 37, test robiłam wczoraj i jedna kreska, także jestem trochę zestresowana...

Pogoda dzisiaj jest piękna!!!!:-) Szkoda, że muszę pracować, z chęcią bym sobie gdzieś wyszła, może jakieś zakupki:sorry2:

Dziewczynki życzę Wam miłego dnia !!!!!

Zobacz załącznik 253395

AGNIESZKA- film baaardzo wzruszajacy [FONT=&quot]
c014.gif

juz kupilam drozdzowki na powitanie Mlodam:tak:

JOL- Wisieńka ma II krechy ale tez Sorbus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Obie dzis odbieraja wynik bety i dowiemy sie w ktorym sa tygodniu bo obie dostaly leki na wywolanie @ a tu ciaza:-D:-D:-D:-D:-D

poza tym Iwonka2b dostala@ i zaczyna dzialania,bo tez Jej sie spro sopznila,ale juz jest,c u mnie to widzialas na fotkach-caly weekend dziergalismy z mężem a pza tym takie nasze pogaduchy;-);-)

u mnie pada kapusniaczek,czyzby po slonku
[/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT]

Witam

Chciałabym sie do Was dołączyć :) Razem z mężem staramy sie o dzidzie :) obecnym zafasolkowanym gratuluje :)
Mam nadzieje ze na tym forum dowiem sie cennych rad

reklama
CHORI- witam Cie- [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif

IWONKA25- witam Cie i dziekuje bardzo-staralismy sie...
Ty mi kawke a ja Ci kwiatka

[/FONT] [FONT=&quot]
a200.gif
[/FONT]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry