reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama05 dziękuję :-D hmmmm a jak pięknie pachnie!!!!:tak:
chori witam :-) Trzymam kciuki za staranka ;-)
agnieszka bardzo bym chciała, aby tak było :sorry2: Ale moja intuicja cos mi mówi, że chyba nic z tego...:dry: Takie mam przeczucia... Ale nadzieję trzeba zawsze mieć:-)

reklama
dzięki mama, za streszczenie ;-)

Sorbus, i dla Ciebie wielkie gratulacje !!!

agnieszka, właśnie obejrzałam filmik ... rewelacyjny jest i rzeczywiście aż w gardle ściska ze wzruszenia jak się go ogląda :tak:

mama ... miłego spotkania z mlodam :-):-):-)

ja już na dobre zmykam, bo za godzinkę muszę wychodzić, a pod prysznic jeszcze nie dotarłam :eek:

miłego dzionka !!!

agnieszka tak, myślałam, ale jeszcze troszkę poczekam, tak ze 2 dni, potem znowu zrobię test (o ile się nie pojawi@)

mama
;-)
JoL Miłego dnia życzę:)

Ja też ledwo żyję dzisiaj, nie mogłam wstać rano, a teraz wypiłam kawkę i spać się nadal:(
Idę troszkę na balkon, takie słoneczko, może mnie obudzi troszkę:)

Witam wszystkie dziewczynki które własnei dołączyły:)

Iwonka a może faktycznei dzidzia nieśmiała i jeszcze się pokarze:)

Mama salon śliczny:) trochę się namęczyliscie z tymi kamykami co?

Agnieszka ja wiem, że trzeba zyć dalej ale jakoś mam teraz taki nieciekawy czas:-(
Jakoś nam nie wychodza staranka i ciągle pod górkę:wściekła/y:
I do tego moj malutki siostrzeniec ciągle jest w szpitalu i ciągle nie wiadomo co mu jest... jest tak juz 3 tygodnie i po operacji jest, wycieli mu dużo jelita cienkiego i juz powinno byc dobrze a ciągle nie jest!... A on ma dopiero 2 i pól miesiąca...

Iwonka może wdech świeżego powietrza Cię orzeźwi:)
monia współczuję,szkoda jest takich małych dzieciaczków.Dopiero co zaczęli żyć a tu już nieprzyjemności.Zdrówka życzę dla siostrzeńca,szkoda biedaczka:(

reklama
Witam was wszystkie poniedziałkowo,

ja już w pracy, ledwo wstałam bo po wczorajszym dniu na działce padłam jak mucha. Karollo spał przepięknie, nawert na picie się nie obudził. Czyli pewnie lada moment wyemigruje do swojego pokoju ze spaniem.

mama, pytałaś czy dostałam się do tego lekarza co chciałam, otóż nie niestety. Kolega nic mi nie odpowiedział czy się mu uda mnie zapisać i wolałam już nie czekać.
Idę do prywatnego, bo mam abonament z pracy. Przy okazji zrobię sobie usg i zobczę czy serduszko bije. Oby do czwartku.

pisałyście o ratownikach medycznych, owszem na początu nie bardzo wiedzieli jak "ugryźć" tę ustawę. A teraz jest tak że ratownicy jeźdżą w karetkach, pracują na oddziałach tak jak pielęgniarze/pielęgniarki. Zawód jest przyszłościowy, choć ciężki dla kobiety, bo musi targać nosze.

miłego dnia, a ja biorę się za robotę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry