reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczynki i w zasadzie też dobranoc!:-) Ja dzisiaj cały dzień siedziałam na ogrodzie, taka piękna u nas pogoda...! Dlatego do was nie zaglądałam, teraz dopiero zajrzałam i dopiero co skończyłam was czytać- sporo tego się nazbierało od wczoraj...:tak:
Bunia, nie przejmuj sie, bedzie dobrze, zobaczysz! Z moim mężusiem też nie zawsze sie dogadujemy, sa takie dni, ze zastanawiam sie czy to wszystko ma sens, dziecko...itp, ale potem to mija, to tylko gorszy dzien, nastroj, kazdego cos jeszcze dodatkowo zdenerwuje i afera gotowa... I nie porzucaj planow o dzidziusiu- nie ma mowy! Zycze wam dobrych humorkow i owocnych staranek!:-)

Mama, bardzo ladnie!!! My tez przymierzamy sie do kupna mieszkanka i tez czeka nas remont i urzadzanie- ale juz sie na to ciesze...:-)

Aga, to ty jestes nocny marek z tego co widze (jak ja!);-)

Badylinka, w takim razie powodzonka przy testowaniu, teraz wszystko w rekach Boga, no nie?:-) Ja tez lubie czytac, ostatnio mam faze na czytanie powiesci ale w jezyku ang. (zeby polaczyc przyjemne z pozytecznym- wspaniale sie przy tym relaksuje a przy okazji jakby mimochodem ucze czegos nowego)

Ja juz powoli spadam, pozna pora, moj M idzie juz spac.
Pozdrawiam was cieplutko w ten goracy wieczor! Milych i kolorowych snow! A dla staraczek- owocnych! Pa!:wink:

reklama
dobrej nocki agnieszka isana jezynka babylinka (kciuki zaciśnięte) i wszytskie babeczki, które poszły już spac... i ja ide bo zmęczenie daje o sobie znac...

dziękuje za kolejne kciuki i dobranoc dla Tych co już śmigają do łóżek
ja też jestem nocny marek ale taki wybitnie - jak ktoś nie będzie umiał zasnąć ok 3am to podejrzewam że ja tu jeszcze będę :)

a co do moich || to kurcze z jednej strony nie nastawiać się bo potem rozczarowanie boli no i jak się bardzo chce to wtedy zazwyczaj nie wychodzi ale z drugiej strony pozytywne nastawienie podobno dużo daje... i bądź tu człowieku mądry ;)

Badylinka, ty nocny marku!!!:-D
Mysle, ze lepiej sie na nic konkretnego nie nastawiaj, zdaj sie na los w tej sytuacji, jak sama pisalas, ze jeszcze nic nie planowaliscie, ale jak bedzie to tez ok- i tego sie trzymaj! Sprobuj do tego czasu (tzn. testowania) zajac mysli czym innym i nie stresuj sie- wiem ze latwo mi tak mowic, ale mimo to sprobuj! I trzymam kciuki, zeby los dal wam to, czego akurat teraz potrzebujecie.;-)

Isana ^^
nie wiem, jakoś tak się człowiek zawsze zasiedzi przy komputerze/książce/czymkolwiek innym... patrzy na zegarek a tu już 2am :) albo 3 a czasem wstyd mówić ale nawet później :p na tyle później że nie opłaca się iść spać :D

staram się nie myśleć i jak na razie mi nawet nawet wychodzi :)
raz na jakiś czas coś czytnę w necie w TEJ tematyce ale generalnie zajmuje czas czymś innym.
dziękuje za kciuki!

niby nie planujemy ale jak jest szansa to się jednak człowiek nastawia, przyzwyczaja do myśli że może by tak jednak.... a jak się okazuje że nic z tego to przychodzi takie rozczarowanie że ani się człowiek nie spodziewa..

Dziewczyny Ja jeszcze wpadłam na chwilę wam coś pokazać.
Moi znajomi z którymi pracuje 5 maja 2010 zostali rodzicami i z tego tytułu kolega stworzył piękny filmik.Proszę obejrzyjcie.Ja się popłakałam,świetna praca warta obejrzenia,piękne chwile,niezapomniane i bezcenne:)
Jest to filmik Kasi i Czarka zatytułowany "Aleksandra" Urodziła im się córeczka,poród był ciężki ale teraz są szczęśliwymi rodzicami.
Jeżeli macie możliwość to włącznie głośniki,czytajcie tekst,bez głosu nie ma takiego efektu.

[video=youtube;mx4BCymwLpo]http://www.youtube.com/watch?v=mx4BCymwLpo[/video]

reklama
dobranoc :)
ja się też chyba zbiorę spać, dziś wyjątkowo wcześniej :p

pytanie mam - z tą podwyższoną temperaturą to pewniak jest objawowy? Bo jak tak to już mogę spokojnie czekać na @ bo mam 36.5 :/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry