-Lorelain-
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny :-)
Lorelaian dziekuje
Bibinka dziekuje
Bunia mi tez pomaga jedynie fizjoterapia ale od jakiegoś czasu nie chodze u mnie jest dosc kosztowne bo 45 min wychodzi 50 F (prywatnie) a znaszego funduszu zdrowia jestem ciagle na liscie oczekujacych :-(wiec jak narazie jade na lekach przeciw bolowych .
Mama jak remoncik ? juz konczycie ?
Ja siedze na ksiazkami ale marnie mi to idzie od wrzesnia chce zaczac pielegniarstwo i studiuje słownik medyczny ale do nauki to chyba juz głowa nie ;-)
ooo hehe ciekawe

BUNIA ,Nie smuc sie ,jeszcze sporo czasu do terminu @ wiec prosze wierzyć ,ze sie udalo a nie sie dolujesz,bedzie dobrze [FONT="]
![]()
BIBINKA- pstaram sie wstawic fotki bo jak mi ich dzis Tm nie wstawi t dopier jutro kolo 18 jak wroci z pracy bo ja nie umiem,wiec dzis Go poprosze
[/FONT] [FONT="][/FONT]![]()
ja wlasnie piwko koncze -bo zasluzylam !!!
To ja sobie piwkuje razem z tobą bo też mi się należy

Nauczyć cię wstawiać zdjęcia?
ja już nie mam siłyto se pojadłam- mało że wszystko spalone, to G. ma wiecznie fochy. wiecznie się dopierd---la o byle pierdoły. drze się po mnie, obraża. już go mam dość. sobie siedzę ryczę i smarkam. a G sobie gdzieś polazł. niech sobie idzie. mam go serdecznie dość w ten weekend- ciągle się o coś dowala, czepia i fochy robi. u mnie wszystko do dupy.
Może przechodzi kryzys wieku średniego?