reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lorelain ja jeszcze w Pl myslałam zeby pójsc na pielegniarstwo ale jakos w inna strone poszłam wiec spróbuje tutaj kto wie moze jeszcze bede pigułą ;-)

FLEUR- A bardzo prosze-piwko i czekoladke:tak:;-)

AGNIESZKA- ja sie nie znam-mi wszystkie kolory pasuja;-)

LORELAIN- OK dziekuje!!!!poprosze dzis Toma zeby to ze mna przecwiczyl;-):-)
Ja tu wymyslam diety dla siebie aty mi tu z czekoladka wyskakujesz ;-)ale ok od ciebie mama zawsze a jak masz moze z nadzieniem truskawkowym ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
FLEUR- A bardzo prosze-piwko i czekoladke:tak:;-)

AGNIESZKA- ja sie nie znam-mi wszystkie kolory pasuja;-)

LORELAIN- OK dziekuje!!!!poprosze dzis Toma zeby to ze mna przecwiczyl;-):-)

eeeeeeee mądra kobita jesteś, dasz rade sama ! ... to na prawdę nic trudnego i zrób krok po kroku tak jak ci napisałam i na pewno się uda

Agnieszka - a tło też zmieniasz czy zostaje czarne?

Coś bym zjadła i nie wiem na co mam ochote

Fleur - ja nie mam predyspozycji do bycia pielęgniarkom, brzydziłabym się sprzątać po wymiocinach, pomocy w kąpaniu, sikaniu etc

Ostatnia edycja:
Zaraz mi sie oberwie wstawiłam posta jeden za drugim ale nie idzie go wykasowac przepraszam:zawstydzona/y:

poszłam do łazienki, a ten złośliwiec przylazł i mi kompa wyłączył :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a teraz wielce zmęczony i się położył w sypialni. nie mogę z nim. strzeli focha, dowali się o byle co (nawet o to, że sobie wody nalałam a nie soku :confused: ) a potem się zachowuje jakby to była moja wina!!:eek::eek: nie mam już na to siły. naprawdę, jeśli z clo nic nie wyjdzie (przede mną jeszcze tylko jeden cykl) to to oleję- nie będę robić dziecka z takim bucem :no::no: ja mu mówię, że ma wydorośleć, to będziemy mieć dziecko, a on walnie, że jak dziecko będzie to on się zmieni- pierd***le taki interes. i tak wątpię, czy wogóle kiedykolwiek będę mieć swoje dziecko :-:)-(

i z nerwów sr**czki dostałam :baffled:

Spijemy Sol, to może się nie skapnie

bunia - przytulam cie bardzo bardzo mocno
[FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT] .... jutro bedzie lepszy dzień !

Ostatnia edycja:
FLEUR- a prosze bardzo- czestuje z nadzieniem truskawkowym;-)mowisz i masz:tak:

LORELAIN- mowisz,ze dam rade
[FONT=&quot]
a015.gif
[/FONT]

poprobuje,ale to jak polze dzieci,normalnie sie ciesze,ze Zuza jutro idzie do przedszkola bo po tym weekendzie chce odpocząć-chetnie Ja pozegnam na te kilka godzin

[FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT]

Fleur - ja nie mam predyspozycji do bycia pielęgniarkom, brzydziłabym się sprzątać po wymiocinach, pomocy w kąpaniu, sikaniu etc
Lorelain ale ta praca nie polega na tym bywaja rozne sytuacje , ale to zalezy jak tez specjalizacje wybierzesz
Mama dziekuje :-)
Buniu trzymaj sie tak to jest z naszymi facetami .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bunia - ktoś mi kiedyś powiedział "Najpierw rodzi się dziecko a potem rodzice" I wiesz co? To prawda :-D Marcin był dzieciak jak nie wiem co a jak się Karola urodziła to stał się dużym dzieckiem - ojcem :-p
Fleur - nie opierniczę a upomnę i powiem tak - pigulara=farmaceuta :-D Pigularą ja jestem :-D A pielęgniarki to siostrzyczki :-p
Lor - w łeb za upijanie ciężarnej :-D
aga - u mnie słoneczko śliczne i ma tak być do przyszłej soboty i do 31 w cieniu. Tylko jutro po południu ma pokropić.

Karola już przyjechała, babcia zapomniała Karoli butelki przywieźć :dry: A jutro jesteśmy umówione to o 8 ma po nas przyjechać i jedziemy do lekarza na kontrolę. Jak się lekarka zgodzi to jutro albo pojutrze Karola pójdzie już do przedszkola - zależy o której się dostaniemy. Spadam się zająć tym żywiołakiem :-p

reklama
a na dodatek nie umią mi się poprawnie zainstalować te emotikonki od Loralain :dry: kilka razy próbowałam i nic. oby jutro było lepiej, bo dzisiejszego dnia mam dość. Grzesiek jak pisałam wcześniej walnął focha, a teraz słyszę jak chrapie w sypialni. co za typ :dry:

sol a niechby już miał wydorośleć dopiero przy dziecku. tylko czy ja te dziecko wogóle będę mieć? do du** dzisiaj dzień mam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry