reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama bidulo no to sie narobicie, ale jak patrzysz na Wasze dzieło to przynajmniej wiesz, że było warto... ja czuje sie nieźle... troszke może bardziej zmęczona niż zwykle bo zdarza mi sie zasnąć usypiając Ale... no i kręgosłup mnie boli... troche tez przez to, że Ale nosze jak mi sie tu wydziera nieraz a ona to przecież 14 kilo zywej wagi...po za tym to nic mi spacjalnie nie dolega...

witajcie fleur i monisia :) jak kogoś pominęłam to przepraszam, ale nieco rozkojażona siedze...

reklama
hej monisia! życzę powodzenia:tak:
mama z pewnością jesteście mega zmęczeni,ale raczej warto było,co???:-):-):-)
maran fajnie,że dobrze się czujesz,oby te przykre dolegliwości ciążowe Cię ominęły:tak:
aga masz jeszcze kawał niedzieli dla siebie,skoro goście juz poszli:tak::-D

a my czekamy na M,mam nadzieję,że dojedzie szczęśliwie:tak:.wiecie,jak bym miała jeszcze jednen dzien siedzieć w domu w taką pogodę,to bym chyba oszalała:szok:.ale czego się nie robi dla dziecka:tak::-),tylko szkoda,że zamiast być lepiej,to jest gorzej:wściekła/y:.nie wiem o co chodzi,naprawdę...

hej iwonka!u mnie nieciekawie,bo Ala chora:-(.a co u Ciebie??fajnie,że @ przylazła,to możecie zaczynać nowy cykl:tak::-)

witaj bibinko :* dostałaś już @ no moja przylazła wczoraj na uczelni ale bolesna i obfita tragedia wydaje mi się że w ogóle nie miała owulacji nie miałam śluzu praktycznie

Ala chora :( nie dobrze wirusy panują przez te ciągłe zmiany pogody :-(
a jutro znów ma być zimno :-(
mam nadzieję że Ala szybciutko dojdzie do siebie :*

o muszę wyjść na spacer z psem bo nade mna stoi i piszczy niech się wybiega dziewczyna a przy okazji ja zaliczę spacerek :)
wejdę później

Ostatnia edycja:
witaj bibinko :* dostałaś już @ no moja przylazła wczoraj na uczelni ale bolesna i obfita tragedia wydaje mi się że w ogóle nie miała owulacji nie miałam śluzu praktycznie

Ala chora :( nie dobrze wirusy panują przez te ciągłe zmiany pogody :-(
a jutro znów ma być zimno :-(
mam nadzieję że Ala szybciutko dojdzie do siebie :*

pisałam,że Tobie @ przylazła:tak:.mam nadzieję,ze szybciutko Wam się uda;))).widocznie po zabiegu tak Ci się cykl beznadziejnie reguluje...u mnie ani widu,ani słychu @...
z tą moją Alą to ja mam 3 światy już od grudnia:-(.czekam na koniec czerwca(koniec przedszkola) i robię jej badania

Ostatnia edycja:
FLEUR,MARAN,BIBINKA- no zmeczeni mega,ale zadowolenie!!zeby jeszcze ktos sie dziecmi zająl to bylo by dobrze:sorry2:a tak to siusiu,kupke,jesc,pic:wściekła/y::wściekła/y:jak nie jedno to drugie:sorry2:

IWONKA2B- szkodz ,ze @ bolesna,ale za kilka dni sie skonczy i bedziecie dzialac.mam nadzieje,ze moja @ przyjdzie czasie:tak:
BIBINKA- niewiem co tam z Ala ze jest gorzej-podawaj leki te ktore masz a jurto przejdz sie do pediatry,Zuza jak ostatio chrowala na zapal.oskrzeli to dstala antybiotyk,kt.nie podzialal i zmienila Jej,moze u Ali musi byc silniejszy-niech wraca do zdrowia

[FONT=&quot]
k070.gif
[/FONT]

AGNIESZKA - nie zazdroszcze pogody

[FONT=&quot]
c001.gif
[/FONT]

a ja skonczylam swoja sciane i teraz 2/3 salonu jest juz piekne!!!!!

[FONT=&quot]
d045.gif
[/FONT]

Tom konczy kamien,jak polozymy dzieci to postaram sie wrzucic fotki
[FONT=&quot]
b020.gif
[/FONT]

reklama
mama czekamy na foty,jak będziecie jeszcze mieli siłę wstawić i nie padniecie na pyszczek:tak:.przy dzieciach wiadomo,jak się pracuje,ale co zrobić:-).mnie wieczorem nie będzie,więc w razie czego obejrzę jutro rano przed pracą,bo do popołudnia nie wytrzymam:tak::-)

jak zniknę,to znaczy,że M nadjeżdża:cool2::-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry