reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jestem po przerwie. Ruch dziś nie wielki znaczy, ze dziewczyny spędzają wolne z rodzinkami. Pogoda sprzyja.:-)
Lor gratuluję egzaminu, cieszę się razem z tobą. Emotki masz świetne ja też chcę takie!:-)
mama świetnie wam idzie. Myślę, ze efekt końcowy będzie oszałamiający.:tak:
Iwonka obie miałysmy negatywne teste ja robiłam 2 w dzień @ i 4 potem i byłam w ten poniedziałek u gina dał mi dupka na wywołanie, u sorbusi tak samo. Mnie tknęło zatestowałam i sorbuś po mnie. :-)Nie trzeba tracic nadzieji.Faktycznie testy nie zawsze wychodzą szybko!:-)
zapmarta, sol my też u teściów kiełbasimy:-)
fleur, mary witam cieplutko
palisa pozdrawiam:-)
maran witaj, jak samopoczucie

Ostatnia edycja:
:tak::tak::tak:Nasz remoncik!!!!:tak::tak::tak:
P6040632.jpgP6050643.jpgP6050649.jpgP6050650.jpgP6050648.jpgP6050646.jpg
pencil.png

Wisienka Mama i reszta dziewczyn poczestujcie sie ciastem sama piekłam :tak:
Mama kawał roboty odwalisliscie :tak:pewnie zmeczeni ale jutro wypijecie sobie kawke w nowym salonie :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
prosze kliknac w zdjecie jest lepszy efekt:tak:a ta pierwsza fotka t kolor przed remontem-teraz na tej sciania jest kamien;-):-)a na drugiej fotce widac kamien z bliska i kolor-melon z firmy Beckers.

hej wieczorową porą:-):tak:
napisałam posta i mi wcięło:wściekła/y::wściekła/y:,więć w skrócie: Ala chora i siedzę z nią w domu,M pojechał dziś sam,bo jutro biega,no i zazdroszczę Wam spacerów,wycieczek ,bo ja uziemiona na maxa:-(
mama odkurzacz wytrzymał:-D:-D???fajnie udało się Wam pokryć ten pomarańcz,przy jasnym kolorku salon od razu wydaje się jaśniejszy i większy:tak::-).fajny pmysł z tym kamieniem:tak:.ale się dziś narobiliście,ho ho:-)
sol,zapmarta,wisienka miłego grillowania jutro:tak:
fleur ciekawy przepis:tak:
lor gratuluję egzaminu:tak:
iwonka testuj,testuj,trzymam kciuki za krechę:tak:
maran witaj;)

FLEUR- ja chetnie sie poczestuje-tyle kalorii dzis spalilam przez to machanie ale efekt mnie bardzo cieszy:tak:;-)i dziekuje;-)

WISIEŃKA-DZIEKI;-)bardzo ladnie to wyglada "na zywo":tak::-)

BIBINKA- hejka;-)efetk jest naprawde super:tak:no wlasnie dziewczyny-Bibinka mi przypomniala:dry:dalam ciala dzis na calej linii:dry:-bylam juz padnieta i ptrzebowalam kawy!!!ale chcialam tez poodkurzac bo na ciemnych panelach to wszystko widac...a ze mąż wylaczyl prad w polowie domu to wlaczylam odkurzac w kuchni kolo kuchenki...i nagle-jak strzeli i odkurzacz przestal chodzi odwracam sie a tu:szok::szok::szok::szok:kabel od odkurzacz sie pali:eek::eek:zapomnialam ze wstawilam wde na kawe....trzebabylo obciac kabel i Tomi dosztukowal wtyczke od przedluzacza:sorry2::sorry2::sorry2:takze nie obylo sie bez strat:blink:

BIBINKA- zdrowka dla Ali:)) powodzenia dla M :))moze choc jutro uda sie Wam skorzystac z pogody!!

Ostatnia edycja:
reklama
mama to prawie zamach:-p
bibinka faktycznie szkoda pogody, ale to dopiero początek lata i najwazniejsze żeby Ala była zdrowa!!!!!!!!Mi też wcieło właśnie posta:wściekła/y:Strasznie to wkurza jak naklepie sie pół strony!!
Jakos mam smutne wrażenie, ze weekend się kończy.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry