reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WISIEŃKA- to przyjemnści:tak:;-);-)i fakt pogoda przepiekna:-):-)

LORELAIN- gratuluje zdanego egzaminu-no to masz juz z glowy:-):-)super!!
a my dalej robimy nasz piekny salon-wieczrkiem wstawimy fotki (jak nie padniemy na twarz):sorry2:kolor farby super-ale faktycznie na zdjeciu wychodzi prawie jak bialy a na zywo -cudo:tak::-)od razu saln jest jeszcze wiekszy:cool2:

reklama
Dziewczyny u mnie oberwanie chmury a ja własnie byłam w drodze do domu zmokłam jak kura przez chwile poczułam sie jak za dzieciaka jak sie biegało w deszczu fajne uczucie :-)
Lorelain gratulacje ze zdanego egzaminu i miłej kawusi :tak:
Mama juz sie nie moge doczekac zdjec z waszego nowego salonu napewno efekt koncowy bedzie super i miło bedziecie tam spedzac czas tak swoja droga to zdolniachy z was :tak:jak to sie mówi majstry ;) czy to bedzie kolor magnolia ? jesli tak to tez podoba mi ten kolor w zeszłym roku nie moglismy kupic tego koloru u nas w miescie wiec przywiezlismy go z Londka i pomalowalismy nasze mieszkanie :tak:A co do staran to wszystko rotrzygnie sie we wtorek bo ide na rozmowe zalezy mi aby chociaz jeden miesiac przepracowac w nowej pracy .
Teraz sie zabieram za ciasto :-)

Lorelain gratuluje
mama czekamy z niecierpliwościa na fotosy :)
fleur no u mnie chyba też będzie lało bo tak sie jakoś zachmurzyło takimi ciemnymi chmurami...

no a ja zrobiłam dzis sobie mały eksperyment bo zostały mi jeszcze 2 testy owulacyjne no i chciałam sprawdzić czy takowe testy wykrywają ciąże i już wiem, że wykrywają bo wyszły mi dwie grubaśne krechy, nawet na owulke nie były takie grubasne hehehe...

Maran eksperyment udany;-) u mnie przestało padac ale nadciaga chyba druga chmura bo znow sie ciemno zrobiło a ja mam dwie pralki prania chorobcia znow w domu suszenie:no:

FLEUR- oj,wsplczuje deszczu:sorry2:i wsplczuje suszenia prania w domu-nie lubie tego-kisi sie a nie suszy,ale jak pada....

my juz zmeczeni prawie na maxa ,ale tez duzo zrobione,teraz Tmi dalej kladzie kamien a ja zabieram sie za kapanie Zuzy,potem Dmi i jak zrobie Tmkowi kolacje to w tym czasie wrzuci fotki:tak:mysle,ze za godzinke,poltora fotki powinny byc;-)

Próba testowa wstawiania nowych emotikonek
[FONT=&quot]
000203F8.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
FLEUR- oj,wsplczuje deszczu:sorry2:i wsplczuje suszenia prania w domu-nie lubie tego-kisi sie a nie suszy,ale jak pada....

my juz zmeczeni prawie na maxa ,ale tez duzo zrobione,teraz Tmi dalej kladzie kamien a ja zabieram sie za kapanie Zuzy,potem Dmi i jak zrobie Tmkowi kolacje to w tym czasie wrzuci fotki:tak:mysle,ze za godzinke,poltora fotki powinny byc;-)
mama napewno zmeczenie daje znac bo to juz drugi dzien majsterkujecie dobrze ,ze Twoj T ma wolne akurat teraz na remont , czekam na fotki:)
Ogladam teraz wiadomosci kurcze znow sie szykuje kolejna fala współczuje tym ludziom :-(

o mama dzisiaj remoncik robiliście... no to z niecierpliwością czekam na fotki
000203FB.gif

Radek maluje poręcz na tarasie, chcemy kupic jeszcze jakaś słomkowa mate na poręcz, żeby zasłonić suszarkę z praniem
000203FA.gif

reklama
hej,

Lorelain, dobrze, że egzamin masz za sobą, pewnie 5 będzie. Emotikonki fajowe !!!!

mama, wyobrażam sobie jaki łądny będzie twój salon, ja też lubię kolory ziemi, brązy, beże, kremy..., u mnie też przydałoby się malowanie, bo wszędzie są Karolowe łapki.

palissa, mam nadzieję, że szybciutko uda ci się zostać mamą. Trzymam kciuki za ciebie.

Ja dziś z Karollem się bawię, najpierw plac zabaw, rowerek, a teraz gania po domu. Pogoda u nas piękna i szkoda w domu siedzieć.

Jutro jedziemy na grila na działkę do teściowej.

miłego wieczorku :)))

suwaczki mi zniknęły - zasługa Karolla

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry