- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
F
Fleur
Gość
Dobry wieczór wszystkiego dobrego z okazji Dnia Dziecka
maran-atha
Fanka BB :)
no wreszcie śpi... a dziś jakiś dzien kiepski miała... jakaś płaczliwa była cały dzien... i krzykiem wszystko wymusza... ehhhhh....
nudności nie mam, z Alą w ciązy też nie miałam... może jeszcze będą ale wolałabym nie... zmęczona jekaś jestem tylko i kregosłup mi sieda...
a co tam u Was babeczki??
nudności nie mam, z Alą w ciązy też nie miałam... może jeszcze będą ale wolałabym nie... zmęczona jekaś jestem tylko i kregosłup mi sieda...
a co tam u Was babeczki??
M
motylek1135
Gość
U mnie dobrze. Dziś byłam na basenie. Troche popływałam i od razu lepiej się czuje. Potem byłam w sklepie takim dla niemowlaczków. Wzruszyłam się. Przepiękne rzeczy są dla tych maleństw. Kupiłam już test ciążowy, bo niedługo testuje Już się nastawiłam, że ma być pozytywny. :-) Inaczej, mężowi powiedziałam, staranka w każdej wolnej chwili :-).
maran-atha
Fanka BB :)
motylek i tego Ci życzę by na teście pokazały sie piękne dwie wyraźne krechy
F
Fleur
Gość
Motylek nie ma innej opcji musi byc pozytywny ! ja tez bardzo lubie chodzic na basen tylko ,ze nie lubie chodzic samaU mnie dobrze. Dziś byłam na basenie. Troche popływałam i od razu lepiej się czuje. Potem byłam w sklepie takim dla niemowlaczków. Wzruszyłam się. Przepiękne rzeczy są dla tych maleństw. Kupiłam już test ciążowy, bo niedługo testuje Już się nastawiłam, że ma być pozytywny. :-) Inaczej, mężowi powiedziałam, staranka w każdej wolnej chwili :-).
Maran a mogłabys mi podac strone tej polskiej apteki
M
motylek1135
Gość
Fleur jasne, że nie ma innej opcji. ;-)
F
Fleur
Gość
hej NIka jak samopoczucie dzisiaj ? ja napisałam wiadomosc do Sol moze ona cos mi poradzi jak zamontowac suwaczki.
reklama
witam na momento;-)
bunia powodzonka jutroi mam nadzieję,że żołniezyki dotra tam,gdzie potrzeba:-)
kasiawie śliczna fasola
maran teścik cudo-pozazdrościć:-)
wisienka to czekamy obydwie na @,ja juz tygodniami liczę,bo w dniach to się pomyliłam...a nerwa mam
motylek grunt,to pozytywne myslenie.trzymam kciuki
sorbek mam nadzieję,że clo pomoże
nika,fleur witajcie:-)
ŻYCZĘ DOBREJ NOCKI!!!
bunia powodzonka jutroi mam nadzieję,że żołniezyki dotra tam,gdzie potrzeba:-)
kasiawie śliczna fasola
maran teścik cudo-pozazdrościć:-)
wisienka to czekamy obydwie na @,ja juz tygodniami liczę,bo w dniach to się pomyliłam...a nerwa mam
motylek grunt,to pozytywne myslenie.trzymam kciuki
sorbek mam nadzieję,że clo pomoże
nika,fleur witajcie:-)
ŻYCZĘ DOBREJ NOCKI!!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: