S
Sol
Gość
josephine - a przed szkołą czy po szkole co za różnica Nie no zazwyczaj po szkole A bardzo ładnie mi i koleżance wchodziła kokosówka Tylko żeby nam ktoś za pierwszym razem powiedział że to ma opóźniony zapłon to byśmy po flaszce na łeb nie wypiły Jezu jak dawno to było - stare dzieje - ponad 6 lat temu Chociaż 4 lata temu ze znajomymi się spotkałam na mieście i kolega wracał z zajęć - uczył dzieciaka gry na gitarze i miał ze sobą pudło więc poszliśmy we trójkę do parku, siedliśmy na ławce i śpiewaliśmy/graliśmy stare szlagiery Lady Punk czy Czerwonych gitar co bardzo się podobało przechodniom bo przystawali i słuchali Nawet policja przystanęła Ale że nie robiliśmy zbiórki pieniędzy ani nikt się nie skarżył to po chwili poszli sobie dalej Ostatnio wpadliśmy z kolegą na pomysł żeby zebrać ekipkę w parku z gitarami i powspominać z dzieciakami stare czasy Bo kilko z nas ma już dzieciątka
Zaraz komuś wyj... niech ona już sobie pójdzie bo naprawdę szlag mnie zaraz trafi od jej pier... komentarzy
Zaraz komuś wyj... niech ona już sobie pójdzie bo naprawdę szlag mnie zaraz trafi od jej pier... komentarzy