reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
josephine - a przed szkołą czy po szkole co za różnica :-p Nie no zazwyczaj po szkole :-p A bardzo ładnie mi i koleżance wchodziła kokosówka :-p Tylko żeby nam ktoś za pierwszym razem powiedział że to ma opóźniony zapłon to byśmy po flaszce na łeb nie wypiły :-D Jezu jak dawno to było - stare dzieje - ponad 6 lat temu :sorry: Chociaż 4 lata temu ze znajomymi się spotkałam na mieście i kolega wracał z zajęć - uczył dzieciaka gry na gitarze i miał ze sobą pudło więc poszliśmy we trójkę do parku, siedliśmy na ławce i śpiewaliśmy/graliśmy stare szlagiery Lady Punk czy Czerwonych gitar co bardzo się podobało przechodniom bo przystawali i słuchali :-D Nawet policja przystanęła :-D Ale że nie robiliśmy zbiórki pieniędzy ani nikt się nie skarżył to po chwili poszli sobie dalej :-D Ostatnio wpadliśmy z kolegą na pomysł żeby zebrać ekipkę w parku z gitarami i powspominać z dzieciakami stare czasy :-D Bo kilko z nas ma już dzieciątka :-D

Zaraz komuś wyj... niech ona już sobie pójdzie bo naprawdę szlag mnie zaraz trafi od jej pier... komentarzy :wściekła/y:

reklama
Bunia wg mojej wiedzy to jest tak ze przed owu masz lepsze szanse niz w dzien owu.
Tzn to jest tak ze najlepiej jesli jajeczko sie uwalnia a plemniki juz na nie cichaczem czekaja;-)

dzięki :-D bo zależy mi na dzidzi, ale też chciałabym być wypoczęta na tej rozmowie, a małżyk wróci późno bo ok 24-1 w nocy :baffled: wczoraj też mnie kuły jajniki, ale wczoraj chyba bardziej prawy a dzisiaj lewy. i sama nie wiem. może tym razem się uda :-D

Sol ja uwielbiałam "Łzę dla cieniów minionych" :tak::tak::tak: ale to były czasy :-p

bunia na pewno się uda :tak: tyle dziewczyn trzyma kciuki że nie moze się nie udac
co do poprawiania to jak dziś masz owu to wczorajsze przytulanie spokojnie starczy ale jutro poprawcie ;-)

Ostatnia edycja:
Zmykam Kochane, teraz ,,Na wspólnej" a później jakiś seansik z P. sobie zrobimy:-) (oczywiście seansik filmowy:sorry2:) Troszkę dzisiaj z pracy filmików dostałam, jak obejrzę coś fajnego to polecę Wam jakiś filmik;-) Także miłego wieczorku Wam życzę!!! A może później się odezwę:sorry2:

Buziam:*

dzięki :-D bo zależy mi na dzidzi, ale też chciałabym być wypoczęta na tej rozmowie, a małżyk wróci późno bo ok 24-1 w nocy :baffled: wczoraj też mnie kuły jajniki, ale wczoraj chyba bardziej prawy a dzisiaj lewy. i sama nie wiem. może tym razem się uda :-D

Postaraj sie nie myslec o tym;-)
Jak "chlopaki" silne to dadza rade, trzmamy tutaj wszystkie kciuki zeby bylo dobrze

to ja też już uciekam. leci jakaś komedia o superbohaterach :-D to sobie obejrzę, a potem lulać i się wyspać na rozmowę :-)

dzięki sorbuś- jak te z wczoraj starczą, to faktycznie dziś pójdę normalnie spać, a jutro poprawimy :-D

dobranoc dziewczynki :-D buziaki i słodkich snów :-)

to ja też już uciekam. leci jakaś komedia o superbohaterach :-D to sobie obejrzę, a potem lulać i się wyspać na rozmowę :-)

dzięki sorbuś- jak te z wczoraj starczą, to faktycznie dziś pójdę normalnie spać, a jutro poprawimy :-D

dobranoc dziewczynki :-D buziaki i słodkich snów :-)

bunia
z wczoraj to na bank - z reguły zyją ok 72 h a czytała ze najbardziej wytrwali do 1 tyg :szok:, ale lepiej jutro popraw ;-)
a dziś spokojnie się wyśpij i powodzenia na rozmowie

ja też juz mykam bo pracowity dzionek miałam i padam na ryjek

jestem,kurcze nie moglam wejsc w odpowiedz:dry::dry::dry:

IWONKA,BUNIA- papa i Bunie powodzenia jutro na rozmowie, Iwonka- no wlasnie czekamy na TE dni a pozniej pyskowka i po sprawie:sorry2:dlatego teraz o nic sie nie bede czepiala jak przyjda TE dni-czepie sie pozniej:-D:-D

KASIAWIE- super ta Twja dzidzia-jakies przeczucia jaka pleć???;-):-)

SORBUŚ- tez mam nadzieje,ze nie przytyje po tym Clo-no prosze Cie ja tu cwicze,zeby zrzucic to co mi sie nazbieral a tu zaraz nowe przybedzie:szok:wykoncze sie:dry::crazy:

no tak ,ja przyszlam a Wy ucieklyście....to do jutra i karaluchy!!! :)) dzisiejszy dzien mnie wymęczyl wiec glądam M jak milość i ide spac :) papa

Ostatnia edycja:
reklama
jsorbek -to dla Ciebie [video=youtube;USH7mcAVojg]http://www.youtube.com/watch?v=USH7mcAVojg&feature=related[/video]

mama - jestem jestem - tylko musiałam grzecznie trzymać nerwy na wodzy i poczekać aż moja matka sama wyjdzie :-p Nie umiem się z nią dogadać - nigdy nie umiałam a ona ciągle próbuje mną dyrygować a mnie szlag trafia :wściekła/y: :sorry: Chyba nigdy się nie dogadamy :sorry: A na clo raczej się nie tyje, można się dziwnie, nieswojo czuć i mieć bóle i zawroty głowy i nudności ale to takie najczęstsze skutki uboczne których wcale nie musisz mieć ale jak to zwykle działa - dopóki nie wiesz dopóty skutków ubocznych nie masz :-p

A i pochwaliłam się dzisiaj mojemu tacie :-D Zadzwonił z gratulacjami i przypomnieniem żebym się obroniła więc miał podwójną radość jak usłyszał że pracę już oddałam i czekam na obrony :-D Razem z Becią mi gratulowali - a teraz się poryczałam bo jego gratulacje wiele dla mnie znaczą :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry