reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiadomość od WISIEŃKI:
Nie ma fizjologicznego powodu braku @.Dostalam leki na wywolanie @ i jak sie powtorzy zrobimy badania.mam kilka pecherzykow,ale nie wiadom czy bedzie owulka.jaks tak do dupy.na moje pytania dpowiadala-tak sie zdarza. JESTEM WK..... i mam dość

Takze niestaty Wisieńka wie tyle co przed wizyta dobrze chociaz ze dala leki na wywolanie @:sorry2::dry:

MONIA- dzieki ,no moze jajeczko poczeka na Toma:sorry2:

reklama
STOOKROTKA- znam te bol -praca i brak wolnego ,ja mam swoich 200 km od Poznania i tez zadko jezdze a Ty masz 500:szok: i wlosy obcielas:szok:sama??

LOR- u nas wiekszość zostawia dziec w przedszklu u Zuzy w grupie:tak:kilka osob sie zastanawia...mamy jeszcze trche czasu,ale raczej Ja zostawie,Domi juz bedzie musiel iść w wieku 6 lat do szkoly to nie ma wyjscia a Zuzi przedluzymy dzieciństwo:-)

Tak mama , SAMA SAMIIUTKA :) Maciek się kąpał , a ja Cięłam :) Nawet mi wyszło :)

Agnieszka dziękuję za przypomnienie:) powitanie widziałam mi chodzilo o skomentowanie raczej ale i tak miło:)

mamucica komunia była w rodzinei męża a ja ich nei znoszę!!! Zawsze robię za kierowcę bo faceci piją a teściowa truje o chorobach swoich i traktuje mnie jako osobista służącą... a ja jeszcze nie umiem ładnei powiedzieć żeby się wypchała:((

A co do idioty to chciałam sie pożaliś że mój mężuś nakrzyczał na MNIE!!! że przecież ja jechałam tak jak trzeba i po co się wogóle stresuję... jakby mnie uderzył to jego wina by była.... A że mężuś podpity a do domu jeszcze ponad 30 km więc się nasłuchałam, efekt był taki że pod koniec się nie odzywalismy do siebie...

Nagapalma może jeszcze się udało?? Czasem objawem jest brak objawów;-)

NAGAPALMA- pewnie ,ze czasem schizujemy,nie jestes sama;-)
LOR- ja mam wlosy proste jak druty i nie znam sposobu na fale:sorry2:
STOOKROTKA- to zdolniacha z Ciebie:tak:;-)

Lorelain - najprostszy i najszybszy sposób zakręcic włsoy w delikatne fale to ------- na prostownicy

Dziewczyny idę zrobić obiadek , bo na 14 do roboty ... ;( BU. Dziękuję WSZYSTKIM ZA POCIESZENIE :* Kochane moje , i dziękuję za przytulenie do cycuszka :) Buziolki i do napisania :)

zrobienie delikatnych fal - może papiloty albo spanie w warkoczu, grube termowałki.
Nic sprawdzonego bo nie kręce, włosy mam jak druty proste; nawet jak zakręce to po pół godzinie proste:(

No piękne jesteście, poszłam tylko dywan poodkurzac a Wy mi tu dwie strony zapisałyście, ledow sie doczytam i cos naszkrobie, a tu juz kurka na watce inny temat :-D hehe
stokrotka, zmiany sa nam czasem potrzebne, ja juz rok zapuszczam włosy i mam juz do ramion, ale pomału juz mnie korci, by coś zmienić ... Przykro mi, ze dostałaś @ , na pocieszenie moge Ci powiedziec, ze mi w tym miesiącu na 99% tez nic z tego nie wyjdzie i juz czuje, jak ta jedza się zbliża .... wrrrrrrrrr !!!
A tak wogóle, to miałąm dzis biegunke dla zainteresowanych ---- hahahahaha, jaka ja zryta jestem .... oczywiscie zaczęłam, to juz podciagać pod objaw ciąży hahahahahha, bo żadnego innego nie mam, dziewczyny ja niedługo oszaleje, ciekawe co jeszcze sobie ubzduram - strach myśleś .... mam nadzieje, ze tez czasem schizujecie ;-)

Tobie to do du...y nakopie za to negatywne podejście!
a043.gif
a032.gif
.... ty masz mysleć pozytywnie, przecież najczęściej nie ma żadnych objawów ciąży! ... ja sie skapnęłam, że jestem w ciąży jak mi sie parę dni @ spóźniała, a ciagle mnie brzuch bolał jakbym ją miała. Włąsciwie to oznaki ciąży są prawie takie same jak zbliżającej @.

STOOKROTKA- znam te bol -praca i brak wolnego ,ja mam swoich 200 km od Poznania i tez zadko jezdze a Ty masz 500:szok: i wlosy obcielas:szok:sama??

LOR- u nas wiekszość zostawia dziec w przedszklu u Zuzy w grupie:tak:kilka osob sie zastanawia...mamy jeszcze trche czasu,ale raczej Ja zostawie,Domi juz bedzie musiel iść w wieku 6 lat do szkoly to nie ma wyjscia a Zuzi przedluzymy dzieciństwo:-)

Jak jej kolezanki zostaja, to ja raczej bez wachania tez bym ją zostawiła w przedszkolu i niech sobie idzie rok później spokojnei do szkoły ze swoimi ruwieśnikami.

oj stokroteczko :-( nie smutaj się. my też jesteśmy daleko od ciebie a cię tulimy (marylka nawet do cyca ;-) ) buziaki kochana :-D

no nieźle nieźle ;-) ja sposobu na kręcenie włosów nie znam i nie potrzebuję. sama mam barana na głowie i tylko problem jak to np. wyprostować, żeby coś zmienić. sama nie umiem, a na fryzjera szkoda kasy. podobają mi się moje włosy, ale wkurza mnie to, że są już dość długie (sięgają ramion) a tak naprawdę to sięgaja długości uszu :confused: a ja bym chciała, żeby było widać że rosną, ale one skubane wizualnie rosną tylko na szerokości ( podobnie jak ja ;-) )

Ja nawet lubie swoje włosy bo sa podatne na zmiany i łatwo się kręcą na wałki, ale też szybko prostują. Raczej lepiej sie czuje w kreconych bo jestem bardzo szczupla i one mi tak twarz wypełniają i robią łagodniejsze rysy twarzy, w prostych włosach wyglądam z kolei jeszcze bardziej chudo niż w rzeczywistości.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry