reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lorelain - rzeczywiście Boże ciało, a ja w panśtwówce będę robiła - jupi !!!! jeszcze nie zaczęłam a juz mam wolne ... hehe - fajne mam podejscie ??? hahhahahaha ale odechciało mi się po 8 miesiącach nic nie robiania, w dodatku lato się zaczyna :-D
Stokrotka - ja Cię widzę , co jest ? :blink:

reklama
maryla było mówione na zebraniu ponoć. zebranie było 12 maja, młody był wtedy chory i ja to zebranie przegapiłam; ostatnie półtora tygodnia też siedział w domu bo był przeziębiony więc dzisiaj z rana informacja o zakończeniu ciut mnie zdziwiła. W ogóle to nie wiem po jakiego grzyba zakończenie ostatniego maja jak i tak przedszkole do końca czerwca czynne.
ahhhh to juz wszystko rozumiem :):) i masz racje dziwnie robią to zakończenie jak jeszcze przedszkole będzie czynne

Marylka - no już do siebie doszłam, ale byłam na prawdę zestrachana na maksa.
A jak tam u ciebie z utargiem na koniec miesiąca? dasz rade sie wyrobić? ... udaje ci sie juz cos zarabiać czy na razie na rachunki i zwrot inwestycji? ... ostatnio rozmawialam z tą spotkaną koleżanką i oni tez otwierają swój inetres i oczywiscie boją się czy im ten kredyt sie wróci.

Aga - nie buj sie... wszystko będzie oki, zobaczysz jaka będziesz pozytywnie zaskoczona jak twój synek będzie sobie radzić ;-)Musisz wsiaknąc w ich angielskie zwyczje i będzie ci się zyło duzo łatwiej.
Mi sie ichnine przedszkola tez bardzo podobają,zwłaszcza organizowane różne atrakcje jak np tor przeszkód pod nadzorem komandosów etc. To, ze nie wolno bawić się w zabijanie oraz przynosić pistoletów.
no wiesz u mnie to wygląda tak że oprucz dotacji pozyczyłam kupe kasy i w rok napewno tego nie spłace no nie jestem w stanie , dobre jest to że nie musze dokładać tzn starcza mi na rachunki dla siebie też biore bo kamila wypłata by nam nie stykła on niestety nie za dużo zarabia no ale cuż i po malutku odkładam kase na oddanie ale na razie bardzo po mału mi to idzie a poza tym ja przez te 6 m-cy nadal inwestowałam i inwestuje w towar także biore dla siebie tyle ile mi trzeba a reszte do tej pory pakowałam w towar bo wiadomo na poczatku nie miałam tyle kasy żeby mieć wszystko i tak naprawde teraz dopiero zaczne odkładać na oddanie ale miałam tak uzgodnione :) i z góry miałam ustalone że 1-wszy rok pewno na inwestycje jeszcze będzie :) a co do sprzedazy to w tym i poprzednim miesiącu troche spadła :(:(:( i jest poniżej normy jaka sobie wyznaczyłam niesety na szczęście nie strasznie duzo ale zawsze :(

Adu jaki masz piękny avatarek nowy :)

a gdzie szczęśliwa??

Lorelain - rzeczywiście Boże ciało, a ja w panśtwówce będę robiła - jupi !!!! jeszcze nie zaczęłam a juz mam wolne ... hehe - fajne mam podejscie ??? hahhahahaha ale odechciało mi się po 8 miesiącach nic nie robiania, w dodatku lato się zaczyna :-D
Stokrotka - ja Cię widzę , co jest ? :blink:

No ja mam takie samo podejście, hehe, jutro do pracy a wolne mam już czwartek i piątek bo długi weekend jest, ale nie jestem pewna czy czasem tez nie jest wolne już w środę bo chyba szefostwo sobie wyjeżdza :-)

Kurde mam stresa bo normalnie na razei pracuje od 9 do 17, ale nei jestem pewna czy czasem nie mialam przyjśc jutro na 9:30 no i teraz tak głupio. Nie wiem co robic :confused: ... a to wszystko przez to, ze jak rozmawiałam z szefem to młody mi buczał a i u niego w pokoju byl harmider.

Cześć stokrotka :-)

Dzięki Nagapalma.... tak mi jakoś smutno , nikt mnie tu nie widzi , 2 razy się witałam ;( Poza tym jeszcze trzyma mnie to że wczoraj dostałam tą wstrętną @ ;(((( A poza tym , moja kierowniczka nie chce mi dać 3 dni wolnego , przy czym ja muszę za nią przyjść do pracy (kiedy ona będzie na urlopie) na 2 tygodnie , po 12 godzin dziennie .. A ona nie może mi dać tych 3 dni....;((((( Chcę jechać do rodziców... a to jest 500 km stąd i to nie jest tak hop pojechać tylko na kawkę , ostatni raz u rodziców byłam w marcu ;( RYCZEĆ MI SIĘ CHCE......

STOOKROTKA- widza Cie dziewczyny-witaj sie ,ja tez Cie witam:tak:;-)
NAGAPALMA,LOR- ja tez mysle ,ze chyba Ja zostawie w przedszklu-Ona juz ladnie liczy,sporo pisze,ale to jest zabawa a w szkole to wiadomo,m-ca luziku a od pandzierniki nie ma wybacz:sorry2:

KINGA- jak ja mam problem z owulka to nie tak latwo spisac cykl na straty skoro wiedzialam ze ma byc owulka w koncu....ale juz nie rycze..

MONIA- ja bylam u ginek w czwartek i to byl moj 9 d.c. i mial 9mm pecherzyk i teraz ide jutro ,zeby zbaczyc jak rosnie i wogole....

Aga
- wtedy mialam an jeden zamek, ale teraz mam pozamykane oba drzwi ( bo mam podwujne).
To dobrze:)
...a co do szkoły to więcej procent przemawia za więc pozytywne nastawienie rośnie.Wiadomo dla nas dla rodziców to też będzie przeżycie i zmiana ale damy rade.Alan świetnie radzi sobie w przedszkolu a język angielski to łyka jak szalony,jest co raz to zdolniejszy:)))
...więc myślę że w szkole poradzi sobie jeszcze lepiej.
Stokrotka Ja się z Tobą przywitałam...czytaj posty kochana:))

Miałam bunt wczoraj.... miałam włosy do pasa , w wczoraj stanęłam przed lustrem i ścięłam je do ramion.... :(

Dzięki Nagapalma.... tak mi jakoś smutno , nikt mnie tu nie widzi , 2 razy się witałam ;( Poza tym jeszcze trzyma mnie to że wczoraj dostałam tą wstrętną @ ;(((( A poza tym , moja kierowniczka nie chce mi dać 3 dni wolnego , przy czym ja muszę za nią przyjść do pracy (kiedy ona będzie na urlopie) na 2 tygodnie , po 12 godzin dziennie .. A ona nie może mi dać tych 3 dni....;((((( Chcę jechać do rodziców... a to jest 500 km stąd i to nie jest tak hop pojechać tylko na kawkę , ostatni raz u rodziców byłam w marcu ;( RYCZEĆ MI SIĘ CHCE......
tak to czasem jest z tymi szefami i wogule z ludźmi jak im coś trzeba to wiedzą gdzie lecieć ale jak komuś pujść na ręke no ta zawsze trudniej :(:( i wiesz co Ciebie tez tulam mocno i przytulam do drugiego cycucha bo przy pierwszyma mama jeszcze siedzi ale na szczeście już nie ogilana :):):):)
no ja sie przyznam umkło mi Twoje powitanie ale to dlatego że sklep właśnie sprzątam i jakoś tak :(:( no wstyd mi i prosze o wybaczenie :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry