reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aha i chciałam jeszcze dodac, ze mogliby wymyslic coś takiego jak test ciązowy wie;lokrotnego użytku ( tak na 100 razy :szok: ) i jeszcze zeby kosztował 10 zł .... Moje nie doczekanie

reklama
Aga - no ja właśnie kręciłam cały czas na wałki, ale teraz przed praca nie będę miała na to czasu :dry:... szukam szybszego sposobu :sorry2:

Nagapalma - a jak na prostownicy? , bo ja raz próbowałam,ale takie brzydkie jakby kanty wychodziły a nie łagodne loki.

mama - o której wisienka ma gina?

LOR- Wisieńka juz po wizycie na poprzedniej str.albo 2 wstecz jest od Wisieńki wiadomność-napisala mi smska wiec Wam przekazalam:)

Dziewczyny właśnie gadałam z siostrą, obraziła się na mnie, że nie wezme jej synka na tydzien do siebie:szok:

LOR- dzieki za rade ,chyba jednak zostawie Zuze w przedszklu a u nas ciemno:szok::szok:pewnie zaraz lunie:dry:ja kncze rozwieszac pranie i myslalam ,ze na troche wystawie na ogrod ale nie ma szans:no:

nagapalma dobrze przeczytałam??? Na prostownicy??? ja Ty to robisz???

Dziewczyny właśnie gadałam z siostrą, obraziła się na mnie, że nie wezme jej synka na tydzien do siebie:szok:
MOTYLEK- zachowanie siostry bez komentarza:no:zeby jeszcze ladnie Cie poprosila czy może Go d Ciebie "odstawic" na tydzien ,ale Ona postawila Cie przed faktem i teraz ma focha???:dry:moze Ja to czegoś nauczy!

reklama
Lorelain - mi wychodza ładnie, z tym, ze mi fryzjerka pokazała jak to się "robi" Nie wiem za bardzo jak mogłabym Ci to wytłumaczyc słowami, najlepiej pokazac. Pasmo włosów bierzesz , prostownica od góry zaciskasz i ciągniesz od razu w dół tak ja taka spręzynkę w dół, wywijasz je do zewnatrz prostownicą, nie do wewnątrz... kurcze nie wiem czy to jest możliwe do pisemnego wytłumaczenia, ale mam nadzieje, ze mi sie uda i juz na mnie prosze nie krzyczeć z tymi moimi schizami, no co mam zrobić , taka juz jestem ... buuu :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry