- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
STOOKROTKA-papa,w miare milej pracy )
AGNIESZKA- pewnie sie Wisieńka odezwie..
AGNIESZKA- pewnie sie Wisieńka odezwie..
-Lorelain-
Fanka BB :)
Aga - no ja właśnie kręciłam cały czas na wałki, ale teraz przed praca nie będę miała na to czasu ... szukam szybszego sposobu
Nagapalma - a jak na prostownicy? , bo ja raz próbowałam,ale takie brzydkie jakby kanty wychodziły a nie łagodne loki.
mama - o której wisienka ma gina?
Nagapalma - a jak na prostownicy? , bo ja raz próbowałam,ale takie brzydkie jakby kanty wychodziły a nie łagodne loki.
mama - o której wisienka ma gina?
mama05
LOR- Wisieńka juz po wizycie na poprzedniej str.albo 2 wstecz jest od Wisieńki wiadomność-napisala mi smska wiec Wam przekazalam
M
motylek1135
Gość
Dziewczyny właśnie gadałam z siostrą, obraziła się na mnie, że nie wezme jej synka na tydzien do siebie
mama05
LOR- dzieki za rade ,chyba jednak zostawie Zuze w przedszklu a u nas ciemnopewnie zaraz lunieja kncze rozwieszac pranie i myslalam ,ze na troche wystawie na ogrod ale nie ma szans
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Dziewczyny a jaka pogoda u was za oknem?
motylku no trochę nie fer siostra focha strzeliła
motylku no trochę nie fer siostra focha strzeliła
mama05
MOTYLEK- zachowanie siostry bez komentarzazeby jeszcze ladnie Cie poprosila czy może Go d Ciebie "odstawic" na tydzien ,ale Ona postawila Cie przed faktem i teraz ma focha???moze Ja to czegoś nauczy!Dziewczyny właśnie gadałam z siostrą, obraziła się na mnie, że nie wezme jej synka na tydzien do siebie
reklama
Lorelain - mi wychodza ładnie, z tym, ze mi fryzjerka pokazała jak to się "robi" Nie wiem za bardzo jak mogłabym Ci to wytłumaczyc słowami, najlepiej pokazac. Pasmo włosów bierzesz , prostownica od góry zaciskasz i ciągniesz od razu w dół tak ja taka spręzynkę w dół, wywijasz je do zewnatrz prostownicą, nie do wewnątrz... kurcze nie wiem czy to jest możliwe do pisemnego wytłumaczenia, ale mam nadzieje, ze mi sie uda i juz na mnie prosze nie krzyczeć z tymi moimi schizami, no co mam zrobić , taka juz jestem ... buuu :-(
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: