reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki Nagapalma.... tak mi jakoś smutno , nikt mnie tu nie widzi , 2 razy się witałam ;( Poza tym jeszcze trzyma mnie to że wczoraj dostałam tą wstrętną @ ;(((( A poza tym , moja kierowniczka nie chce mi dać 3 dni wolnego , przy czym ja muszę za nią przyjść do pracy (kiedy ona będzie na urlopie) na 2 tygodnie , po 12 godzin dziennie .. A ona nie może mi dać tych 3 dni....;((((( Chcę jechać do rodziców... a to jest 500 km stąd i to nie jest tak hop pojechać tylko na kawkę , ostatni raz u rodziców byłam w marcu ;( RYCZEĆ MI SIĘ CHCE......

Tym Kochana.... :(

Dziękuję Marylko , przy cycuszku od razu lepiej :)

reklama
Aga - będzie git, on się będzie fajnie rozwijać, a wy zamiast bulic za przedszkole będziecie mogli organizować cos fajnego pozalekcyjne np zajęcia piłki nożnej, karate etc.

Mama - zapytaj się też Zuzi czego ona chce, bo np. moj siostrzeniec mial załamke , że zostal w przedszkolu. Wszyscy jego koledzy i kolezanki z grupy poszłi do skzoły a on rok później szedł. W Anglii jest tak, że dzieci z pierwszej polowy rocznika idą wczesniej a te z drugiej połowy później, no a Lesiu z listopada i musiał zostać. Było mu bardzo smutno i teraz jest jednym ze starszych dzieci w przedszkolu i trudniej mu sie bawic bo wiadomo on ma juz inny tok myslenia niz młodsze dzieci. no taki pech... teraz juz czeka kiedy liscie zaczną spać z drzew to wtedy przyjdzie czas na szkole. ;-):-)

Stokrotka - takie dyrastyczne zmiany czasami dobrze robią!.. tylko, że ja raczej wtedy farbuje włosy :-D

A wiesz , że całkiem nieźle? :) I nawet jako fryzjer - amator nie zrobiłam "schodów" na głowie ;)

hahahha tak mi przypomniałaś, kiedyś postanowiłam obciąć synka z tych pierwszych długich włosków, totalna porażka, takie okropne schody mu porobiłam, dobrze, że to dziecko to nie kumał :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tak ap ropo fryzur, jakie znacie sposoby na zakręcenie włosów na takie lekkie fale ? ... ja kręciłam na wałki, a teraz jak pójdę do pracy to nie będę miala na to czasu :confused:

Oj Stokrotka bidulko:( Tak to czasem jest że szefostwo robi sobie co chce... Mnie właśnei zapytała czy wpisałam sobie urlop na piątek a na wiadomośc że nie powiedziała - no i dobrze... ehh

no a ja też się przywitałam inasmarowałam dużo o kominii wczorajszej i moim prawie wypadku i odpowiedzi brak:(( No cóż...

Mama ja mam nadzieję że jeszcze owulki nie było i zdążycie w tym cyklu!

Lor z wlasami mam ten sam problem... brak czasu na układanie i jak ktoś wpadnie na pomysł jak to zrobić szybko i ładnie to też chcę!!

Ostatnia edycja:
Aga - będzie git, on się będzie fajnie rozwijać, a wy zamiast bulic za przedszkole będziecie mogli organizować cos fajnego pozalekcyjne np zajęcia piłki nożnej, karate etc.
Już rozmawiałam z mężem na ten temat.Jak tylko Alan ruszy do szkoły to będziemy chcieli gdzieś go zapisać,musimy wyczuć co będzie go interesowało i dodatkowe zajęcia będą na pewno.Jak sobie wyobrażę to duma rozpiera normalnie...mój kochany (czterolatek) :-D
A wiesz , że całkiem nieźle? :) I nawet jako fryzjer - amator nie zrobiłam "schodów" na głowie ;)
A to najważniejsze że cięcie się udało ;-)

Monika Ja się z Tobą przywitałam,czytaj posty wyżej:)

STOOKROTKA- znam te bol -praca i brak wolnego ,ja mam swoich 200 km od Poznania i tez zadko jezdze a Ty masz 500:szok: i wlosy obcielas:szok:sama??

LOR- u nas wiekszość zostawia dziec w przedszklu u Zuzy w grupie:tak:kilka osob sie zastanawia...mamy jeszcze trche czasu,ale raczej Ja zostawie,Domi juz bedzie musiel iść w wieku 6 lat do szkoly to nie ma wyjscia a Zuzi przedluzymy dzieciństwo:-)

Podła ta kierownica Stokrotko! Nie znam baby ale już jej nie lubię, jak można nie dac pracownikowi urlopu, wrrr

Ja tez przeważnie farbuję zamiast obcinać.
Ostatnio fryzjerka za bardzo mi wystrzępiła fryz i wyglądam ciut jak mało opierzony kurczak. Bojkotuję fryzjerów i włosy zapuszczam.

monia kurcze czytałam o tym wczorajszym zdarzeniu, krew się w żyłach mrozi. Wariatów na drodze nie brakuje. Dobrze, że udało Ci się do tej prawej uciec.
Komunia no cóż trza to przeżyć:) Ja lubię takie rodzinne posiadówy, nudy bo nudy ale lubię. Pod warunkiem, że niezbyt często.

Ostatnia edycja:
No piękne jesteście, poszłam tylko dywan poodkurzac a Wy mi tu dwie strony zapisałyście, ledow sie doczytam i cos naszkrobie, a tu juz kurka na watce inny temat :-D hehe
stokrotka, zmiany sa nam czasem potrzebne, ja juz rok zapuszczam włosy i mam juz do ramion, ale pomału juz mnie korci, by coś zmienić ... Przykro mi, ze dostałaś @ , na pocieszenie moge Ci powiedziec, ze mi w tym miesiącu na 99% tez nic z tego nie wyjdzie i juz czuje, jak ta jedza się zbliża .... wrrrrrrrrr !!!
A tak wogóle, to miałąm dzis biegunke dla zainteresowanych ---- hahahahaha, jaka ja zryta jestem .... oczywiscie zaczęłam, to juz podciagać pod objaw ciąży hahahahahha, bo żadnego innego nie mam, dziewczyny ja niedługo oszaleje, ciekawe co jeszcze sobie ubzduram - strach myśleś .... mam nadzieje, ze tez czasem schizujecie ;-)

reklama
oj stokroteczko :-( nie smutaj się. my też jesteśmy daleko od ciebie a cię tulimy (marylka nawet do cyca ;-) ) buziaki kochana :-D

hahahha tak mi przypomniałaś, kiedyś postanowiłam obciąć synka z tych pierwszych długich włosków, totalna porażka, takie okropne schody mu porobiłam, dobrze, że to dziecko to nie kumał :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tak ap ropo fryzur, jakie znacie sposoby na zakręcenie włosów na takie lekkie fale ? ... ja kręciłam na wałki, a teraz jak pójdę do pracy to nie będę miala na to czasu :confused:

no nieźle nieźle ;-) ja sposobu na kręcenie włosów nie znam i nie potrzebuję. sama mam barana na głowie i tylko problem jak to np. wyprostować, żeby coś zmienić. sama nie umiem, a na fryzjera szkoda kasy. podobają mi się moje włosy, ale wkurza mnie to, że są już dość długie (sięgają ramion) a tak naprawdę to sięgaja długości uszu :confused: a ja bym chciała, żeby było widać że rosną, ale one skubane wizualnie rosną tylko na szerokości ( podobnie jak ja ;-) )

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry