reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bunia- moze to nieladnie, co napisze, ale lepiej trzymajcie sie od nich z daleka.. przykre, ale prawdziwe..
To nie rodzina, to wyzyskiwacze.. co za rodzice??? Biedny ten Twoj maz... ale najwazniejsze, ze ma Ciebie :D

Mama- ja jak sie posprzeczam z moim przez tel, to zawsze wysylam mail’a/sms’a cos w stylu: I TAK CIE KOCHAM :-) - to zawsze pomaga :cool2: a jak jestesmy razem w domu to jedno, albo drugie przychodzi po chwili ... nie damy rady miec ciche dni :D

Lor- to straszne co piszesz.... masakra.. az sie wystraszylam! Szok normalnie!:szok:
ja tez tak mówie :):):) i tak cie kocham na co kamil zawsze to fajnie że i tak :):):):):):)

motylek witaj :)

reklama
SOL- dziekuje Ci:tak::tak::tak:;-):-) a ja sie zastanawiam czy dac Zuza do szkly bo my mamy ostatni rok wybór czy dac czy jeszcze przedszkle i nie wiem:confused::confused::confused:

MARYLKA- No pojde na wizyte i zbaczymy ,moze nie bedzie pytal ,a kontakt mam z gin.dobry i jakoś dam rade-MUSZE!! Szkoda tylko,ze nie wykorzystamy teg jajeczka:sorry2::dry:

KINGA- witaj;-)

MONIA55- pszukam mojego posta i zacytuje:sorry2:

MONIA- prosze-to sie stalo:

czesc

MARAN- wiedzialam :tak:i gratuluje!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)

witam wszystkie dziewczyny ze lzami w oczach:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

nie wiem po cholere jasna bralam te pierd.....ne hormony i poszlam do ginek???????????mielismy zaczac od wczoraj bo dzis lub jutro ma oby niby owulka.czekalismy wiec do ndz.popoludniu mielismy gosci,pozniej kapanie dzieci a wieczorem juz nawet nie wiem o co poszlo,ale pyskowka od slowa do slowa (a ze ja nerwus) i skonczylo sie tym ze poszlam spac przed 22 a raczej ryczalam bo nic w tym cyklu nie ma szans sie udac-nie dość ze 1 marny pecherzyk t jeszcze nie wykozystamy bo nie bylo staran a dzis tez nie bedzie bo sie okazalo ,ze ma byc w ekipie kontrolujacej inwenture na magazynie glownym i wroci po polnocy a jutro rano mam ginek i mial zobaczyc jak z owulka.nie wiem czy jest sens jechac bo co powiem gin?????ze sie staramy ale seksu nie bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jestem zla,rozzalona,chdze po domu i placze ,Zuza pojechala dzis na wycieczke z kazji dnia dziecka gdzies daleko nawet nazwy miejscowości nie pamietam z tych nerwow:no:poszla bym spac zeby nie myslec,ale jest Domi

niech mnie ktos przytuli bo placze i gile mi lecą:eek:

Witam się i ja :-)

Zabrałam się za sprzątanie chawiurry, bo mi meble juz kurzem pozarastały ...
Dziś ostatni dzien laby, od jutra zaczynam prace, miałam nadzieję, ze się wywinę ciążą, ale niestety live is brutal :-(

Maran - serdecznie gratuluje kobitko, szczęściara z Ciebie ...

hej mama - co do wczesniej szego posyłania do szkoły - moje zdanie jaest takie - po co skracać dziecinstwo
dzieciom ??? - szkoła to nie to samo, co przedszkole, to obowiązki i mniej czasu na zabawę, jeszcze sie dziecko zdązy nachodzić po szkołach- ale to oczywiscie moje zadnie ....

mama nie rycz :))) przeciez jak sie nie uda teraz to uda sie w następnym cyklu!!! :tak:

co do wczesniej szego posyłania do szkoły - moje zdanie jaest takie - po co skracać dziecinstwo
dzieciom ??? - szkoła to nie to samo, co przedszkole, to obowiązki i mniej czasu na zabawę, jeszcze sie dziecko zdązy nachodzić po szkołach- ale to oczywiscie moje zadnie ....
ZGADZAM SIĘ!!

Oj Mama bidulko przytulam Cię mocno!!
A tak na 100% masz mieć owulkę teraz już? Bo może się troszkę przesunie i jeszcze się zalapiecie?? A ginek może nie zapyta o staranka:)
Doskonale Cię niestety rozumiem... Tyle czakałas na ten cykl a tu takie problemy... I wiem że mówienie że jak nei ten to następny wcale nie polepsza sytuacji:( Czasem poprostu nie jest takjak chcemy i już... Szkoda że tak głupio wyszło:(
Ale może jeszcze nic straconego... Mój pęcherzyk po clo w piątek miał 9 mm i doktorek kazał mi przyjśc w następny piątek dopiero.... A Twój ile miał?

stokrotka ja Cię widzę:):)

Ostatnia edycja:
reklama
Mama - po pierwsze to ty sama wiesz najlepiej jak sobie Zuzia radzi w stosunku do swoich rówieśników, musisz ty wiedzieć czy jej ten czas jest potrzebny czy sobie fajnie radzi. Lepiej poczekać niż żeby później była sfrustrowana bo za dużo wymagają. Dwa to sama jej zapytaj, czy chciałaby zostać w przedszkolu czy już isc do szkoły... może będzie chciała zrobic tak jak jej pozostaje koleżanki, wtedy będzie jej raźniej. Z drugiej strony może lepiej żeby została w przedszkolu bo nauczycielki dopiero sie uczą funkcjonowac z takimi maluchami i ogarniąc to jakos organizacyjnie.

Nagapalma
- ja tez od jutra zaczynam pracę i mam stresa, dobrze, że szybko jest Boże Ciało :-)

Aga
- wtedy mialam an jeden zamek, ale teraz mam pozamykane oba drzwi ( bo mam podwujne).

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry