U
użytkowniczka usunieta
Gość
Lorelain- to ja pytalam dzieki za przepisy- juz zapisane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lorelain- to ja pytałam dzięki za przepisy- już zapisane
Pralinka- do pozniej!!!
Aga...i tak najlepiej.. ja tez korzystam ze skype'a w kontaktach z moja rodzinka... i z psiapsiola.. do PL mnie nie ciagnie, ale moze sie wybierzemy na koniec roku, zeby moja polowka zobaczyla wreszcie snieg
gotowy sos ja znalezc nie moge dobrego tutaj.. ale tak mi smaka narobilas, ze zaraz to sam czosnek bede jesc.. ide do kuchni cos wszamac pozniej wpadne do Was..
ciekawa jestem jak tam nasza Szczesliwa.. oby sie tylko nie przeforsowala po tej przeprowadzce...
dziewczyny właśnie dostałam @...................... ;(((((((((( Jestem ZAŁAMANA ;(((((((( Trzy dni przed testowaniem ;((((( BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU......
To prawda płacz czasami pomaga a jutro narodzi się nowa nadzieja
Lorelain- to ja pytalam dzieki za przepisy- juz zapisane