reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszka bo to tak trochę jest żę jak się komuś tu niezbyt dobrze układa to zazdrości tym co wyjechali choć nie zawsze też jest im tak lekko jakby się wydawało - i traci się wtedy tych pseudoprzyjaciół :-(
Dokładnie :
Aga...gotowy sos :D ja znalezc nie moge dobrego tutaj.. ale tak mi smaka narobilas, ze zaraz to sam czosnek bede jesc.. ide do kuchni cos wszamac :D pozniej wpadne do Was..
Ja kupuję taki czosnkowy w słoiku w Polskim sklepie firmy Hellman's
AGNIESZKA z tymi znajomymi w Pl to też różnie:no: Ale Ci prawdziwi zostają i pamiętają:tak:

A no różnie to prawda...
Na prawdę prawdziwi zostają ale takich mało już...

reklama
No bo tak jest - to prawda stara jak świat, że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie :tak::tak::tak:

MAGGY - śmietana lub gęsty jogurt naturalny, przeciśnięty czosnek ( wg uznania), sól, może być trochę majonezu - wymieszaj i wcinaj:-):-) my uwielbiamy sos czosnkowy a norweski nam nie podszedł - więc robimy sami:tak::tak:

No bo tak jest - to prawda stara jak świat, że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie :tak::tak::tak:
Zgadzam się:)
MAGGY - śmietana lub gęsty jogurt naturalny, przeciśnięty czosnek ( wg uznania), sól, może być trochę majonezu - wymieszaj i wcinaj:-):-) my uwielbiamy sos czosnkowy a norweski nam nie podszedł - więc robimy sami:tak::tak:
ooo to i Ja zapiszę sobie przepis na sos może kiedyś jak coś mnie tknie to zrobię:)

Dziewczyny zobaczcie jakie znalazłam zdjęcie...szok i jak dla mnie bardzo nie stosowne:-/
http://zbig.flog.pl/wpis/1292127/podworko-praskie-2/

Ostatnia edycja:
dziewczyny właśnie dostałam @...................... ;(((((((((( Jestem ZAŁAMANA ;(((((((( Trzy dni przed testowaniem ;((((( BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU......

nika- dzieki za przepisy :D na pewno z nich skorzystam :D

Aga- no faktycznie fotka niezla.. to sa Ci nasi polscy katolicy.. ech.. szkoda gadac..

dziewczyny właśnie dostałam @...................... ;(((((((((( Jestem ZAŁAMANA ;(((((((( Trzy dni przed testowaniem ;((((( BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU......

Stokrotka!!! nic sie nie martw.. ja tez sie czuje na @ zbliza sie do mnie wielkimi krokami..
i nie bede testowac.. poczekam spokojnie na @ do nastepnej soboty...

glowa do gory! bedziemy testowac razem za miesiac!!!!! :)

Witam się:-) Chciałam się pochwalić, że zostałam ciocią.
Moja siostra dzisiaj urodziła Dorianka.

Stoskrotka nic się nie martw. Następnym razem się uda.

przykro mi...:(
ale jak to piszą dziewczyny jest nowy cykl i nowa nadzieja...głowa do góry.
Aga- no faktycznie fotka niezla.. to sa Ci nasi polscy katolicy.. ech.. szkoda gadac..

Ta fotka była robiona chyba na jednym z podwórek w Pradze ale w Polsce jest bardzo podobnie albo nawet tak samo.Z resztą komentarze pod zdjęciem mówią same za siebie:-/

Motylku moje GRATULACJE:))

Stokrotka
wiem,że cię to martwi i współczuję, ale popatrz na tow ten sposób - ja marze o tym żeby miec regularne @ bo wtedy miałabym prawdopodobnie owulację a tak ani tego ani tego i szans na ciąże żadnych narazie - głowa do góry uda się w następnym cyklu - razem ze mną i mamą i resztą dziewczyn które czekają i się starają :tak:

motylku gratulację dla ciebie i siostry

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry