reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
motylku no niby racja ze tv zabiera czas ale wspolne ogladanie filmow tez poglebia wiez a komputer moim zdaniem wiecej zabiera czasu niz telewizor

reklama
WISIEŃKA- to czekam na fotki ogrodu-chetnie poogladam:tak::tak:
napisze Wam wierszyki z laurki

mamo
Tak bardzo Cie kocham
dziekuje Ci za Twoj usmiech
ktory grzewa mnie w roznych chwilach zycia.
a najbardziej dziekuje Ci za to ze jestes.

tato
Kochany tat zaczne zwyczajnie,
ze w domu z Toba jest fajnie,
i w sloncu i w slote,w smutku,w radości
wspierasz i uczysz zycia w milości.
dzisiaj za wszystko chce Ci podziekwac
skromny bukiecik kwiatow darowac

ZUZIA-swoje imie napisala sama oczywiscie rozowym dlugopisem:tak::-D

iwonko na komputer wchodze od czasu do czasu, jak teraz. Mój mąż sie kąpie więc weszłam na chwilę. My wolimy pójść na spacer albo do restauracji czy zwyczajnie porozmawiac niz oglądać tv. :-)

Was na chwile zostawic to tyle stron potem do nadrobienia;-)
Na mnie juz niestety pora, przyszlam tylko zyczyc Wam dobrej nocy bo ja rano do pracy wstaje wiec juz pomalu ide sie ululowywac;-)

dobranoc2.jpg

iwonka zgadzam sie z tobą że kom zabiera wiecej czasu niż tv ale to też zależy od ludzi. Bo dla niektórych ludzi ważniejsze są inne priorytety niż net itp. np własnie rodzina mąż dziecko.... i też to rozumiem. :)
A tv:) o tak oglądanie wspólnie fimu jest przyjemne! a po filmie cała noc na staranka!!!!! ha i tak można :cool2:

malapralinka dobranoc.

Kinga tez dobre wyjscie:-D

mama piękne wierszyki.

motylku kazdy lubi cos innego wiec jak wam tak lepiej to dobrze, najwazniejsze jest abyscie wy sie dobrze czuli we wlasnym domu

mamo przepiekne wierszyki

pralinko witaj i dobranoc :)

kinga no no owocnych staranek &&&&&&&&&&

Też się zgadzam że komputer zabiera więcej czasu niż TV,film też lubię obejrzeć nie powiem że nie i jakieś tam swoje angielskie teleturnieje w TV też mam.Ogólnie nie wyobrażam sobie życia bez kompa i tv :)

no widzisz motylek ;D heh zawsze jest jakieś wyjście z danej sytuacji :-p

mamo śliczny wierszyk! :)

Ja od mojego syna na Dzień Matki dostałam setki buziaków na dzien dobry i bukiet kwiatków:) no i pośpiewał mi troszkę synek kochany a na koniec to słowo KOCHAM CIĘ MAMUSIU i przytulaski mmmmm coś pieknego! :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Haha dziewczyny, no pewnie że jak komu wygodniej.

Coś niedobrego sie dzieje z moim brzuchem:confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry