reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszko oby nie @. Chociaż przed @ nigdy czegoś takiego nie miałam, a wątpie że to fasolka, bo jeszcze trwa mój okres płodny :-) No nic, nie trace nadziei.

reklama
iwonka moze jednak&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja idę poprasować chłopakom koszule bo jutro idziemy na tą komunię. Jestem zmęczona po całym dniu na ogrodzie. Ty mama pewnie też a wam jutro siły potrzebne więc lepiej się wyspij dobrze. Ja tez porobiłam zdjęcia ogrodu taty i jutro powklejam. Zrobiłysmy z siostrą dziś masę rzeczy.Najbardziej cieszę się, ze w naszym różanym zakątku przezimowały wszytskie róże. Zeszły już tez dalje i mieczyki. Ale tez był kłopot z mrówkami. Kupiłysmy cos co wygląda ja zielona sól kłodawska w plastikowej solniczce i wszystkie zniknęły. No idę poprasoawć. Zajrzę potem

Iwonka rozumiem :tak: jak skończycie remont to czekamy na jakieś fotki :tak:

A jakie plany na dziś macie?
Mój M nie długo będzie oglądał film,Ja nie mam ochoty a potem będę czekała na obiecany masaż :cool2:

Wisieńko który to Twój dzień cyklu?
Nie zamartwiaj się na zapas,najważniejsze że masz już umówioną wizytę i w poniedziałek wszystkiego się dowiesz.Będzie dobrze Wisieńko ;-)

wiecie dziewczyny jaka zadowolona jestem... bo dziś podpisaliśmy z mężem umowę z multimediami :] fajny pakiecik bo szybki internet 6Mb/s masa nowych programów tv, kilka programów HD :-) fajnie..

agnieszko ja siedze sobie z wami w łóżku bo nie mam siły a mój sobie polazł :( na piwo z kolegami i znów mnie zostawił samą będę musiał z nim znów poważnie porozmawiac

o ile kiedys skonczy to zamieszcze fotki :-p

A my nie mamy telewizora. Ostatnio zanieśliśmy do piwnicy i mamy wiecej czasu dla siebie : )

KINGA- no widzisz jaka przytomna jestem mimo zabieganego dnia:tak:

MOTYLEK- witaj i cierpliwie czekamy do testowania a Wy starajcie sie,starajcie:tak:;-)

WISIEŃKA- ja tez trzymam kciuki-Ty wiesz:tak::-)

dziewczyny to takie wzruszenie ze o tym ze ja plakalam t nie musze mowic ,ale ze moj Tomi:tak::szok:patrze a Jemu lzy leca jak grochy-takze wszystkim Wam z calego serca zycze dziecka-kolejnego badz pierwszego-bo dla takich chwil poprstu wart zyc!!!
i jeszcze dostalismy laurke:tak:

mama :-)

motylek wogóle nic tv? :) nieźle... heh ja tam dużo nie oglądam bo w ciagu dnia to mnie nie ma praktycznie ale wieczorem jak jest chwila to lubie cos obejzec zwłaszcza dobry film z mezem:) albo bajke z synem:)

mama cudowne przeżycie:tak: mój ostatnio płakał ja mu niechcący bluzke spaliłam ale to bardziej ze złości, bo wtedy mieliśmy trudny czas i mój mąż miał problemy.

Kingo nic tv. Jesteśmy szczęśliwsi bez telewizora i mamy wiecej czasu np. na staranka.

reklama
agnieszko ja siedze sobie z wami w łóżku bo nie mam siły a mój sobie polazł :( na piwo z kolegami i znów mnie zostawił samą będę musiał z nim znów poważnie porozmawiac

o ile kiedys skonczy to zamieszcze fotki :-p
Ok także jak skończycie"kiedyś tam"to będziemy czekać na fotki ;-)
A my nie mamy telewizora. Ostatnio zanieśliśmy do piwnicy i mamy wiecej czasu dla siebie : )
ooo i to jest rewelacyjne rozwiązanie :tak:;-)
dziewczyny to takie wzruszenie ze o tym ze ja plakalam t nie musze mowic ,ale ze moj Tomi:tak::szok:patrze a Jemu lzy leca jak grochy-takze wszystkim Wam z calego serca zycze dziecka-kolejnego badz pierwszego-bo dla takich chwil poprstu wart zyc!!!
i jeszcze dostalismy laurke:tak:
Mama dokładnie dla takich chwil warto żyć :tak::happy2:

Ja mam TV,nie mam polskiej telewizji i żyję,zacofana nie jestem a na angielskiej chociaż się języka uczę.
Internet mamy 10 MB/S i jest zaje...szybki :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry