reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszko no to teraz pogody sie u nas zamieniły bo u mnie jest cieplo i nie pada :-)

kingo witaj :-)

mamo no czasem tak bywa że obowiązki dnia codziennego nie pozwalają nam na chwilkę na babskie plotki na bb :-p u mnie remont stoi w miejscu hmmmm ciekawe kiedy mój wreszcie zabierze się do tego

Ostatnia edycja:
reklama
:) miło miło

no ja też piwkuję sobie z mężem ! ;D
dziś zakupiliśmy nowy sprzęt wiec jest co opijać heh :tak:

iwonka, mama, kinga, agnieszka witajcie.Do gina idę w poniedziałek o 10.45. Czuję się dobrze i całkiem normalnie czasem mnie brzuch @ pobolewa. Iwonko a na czym polega twoje złe samopoczucie? Jeśli chodzi o bb ja bym chciała być na bieżąco ale idę do pracy a potem muszę nadrabiać i nie pamietam co chciałam komu napisać.Staram sie ale nie zawsze mi wychodzi. mama śliczny ogrod, nabiera kszatłtu. Bunia rewelacyjny komplet i ta cena.

iwonka no u nas w polsce teraz rewelka bo słonecznie co nie? ;))))
My dziś grilowaliśmy sobie... całe dnie poza domem jestesmy prawie że jak tak ciepło.
wisieńka witaj:)) bede 3mac kciuki za wizyte u gina!

KINGA- czyzby nowy laptop czy inny sprzet????

IWNKA- no czasem obowiazki domwe nie pozwalaja a z remontem zycze zeby sie udalo jak najszybciej:tak:my zaczynamy w poniedzialek;-)a jutro robimy podejscie do maluszka
zbaczymy czy cos w tym cyklu wyjdzie:sorry2:

wisieńko zmęczona jestem słaba na uczelni miałam zawroty głowy świat mi wirował chyba przemęczenie i znudzenie wykładami ale boli mnie tez brzuch i żołądek i mam zgagę

mamo opowiadaj opowiadaj :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry