reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a to fajnie- dużo to emigrantek :-D jednak internet się do czegoś przydaje ;-)

reklama
dzień doberek kochane :):):):)
bunia super te twoje zierzaczki :):):):) mmmmm to powiadasz że fotel wygodny :):):):):)

Bunia dokładnie - dobrze jest internet:-):-):-) A dla mnie najlepszym wynalazkiem jest SKYPE - moi rodzice dzwonią codziennie a Pati zdaje im relację z całego dnia:cool2::cool2::cool2:
Idę wszamać jakieś śniadanko bo wcześniej się zaczytałam a teraz już zaczynam być głodna;-) Ale nadrobiłam

BUNIA - i jak nowy fotel:-D:-D
NAGAPALMA - my tu po to jesteśmy żeby pocieszać i wspierać:tak: Trzymaj się kochana
AGNIESZKA - fajne plany wakacyjne:-):-)
LORELAIN - fajnych masz tych swoich chłopaków:tak: A co do prezentu to sama się zastanawiam co tu wymyślić dla Pati bo niedawno miała urodziny:confused::-D
ZAPMARTA - odpoczywaj ile wlezie:tak::tak:
PYSIA - zdrówka życzę:tak::tak: No i już weekend:-D:-D
BIBINKA - bardzo się cieszę że znalazłaś dobrego gina i jesteś zdrowa:tak::tak: I dużo zdrówka dla Alutki:-):-)
MAGGY - w pięknym miejscu mieszkasz:tak:
MAMA - udane zakupy były:-D:-D No i trzymam kciuki od jutra żeby się udało:tak::tak:
I niestety nie będziemy testować razem:no: :no:

Życzę Wam wszystkim spokojnego i rodzinnego weekendu:-):-)

hej hello:tak:.witam sie i zaraz zmykam,dziś goście,więc szykowanie czeka:tak:.muszę się pochwalić,że mąż pięęękne prezenty mi dziś dał:tak::-)
marylka kopa przyjęłam:zawstydzona/y:,d...boli:-D
mama,zapmarta,maran,nika mam nadzieję,że to dobry gin:tak:,tylko na te moje jajniki nic nie pomoże:-(...
bunia kotki słodkie:tak:
hej aga :-)

u mnie dziś piękna pogoda:tak:,a z Alą lepiej,właśnie puszcza bańki na balkonie;)

hej Agnieszka hej Nika :):):):):)
Bunia jak tam zadanie już zrobione ??

za chiny ludowe nie umiem z tym ruszyć :confused: najgorsze jest to, że te zadanie robili jak mnie na zajęciach nie było bo byłam na komunii, a teraz babka sobie zażyczyła, ze mamy jej je oddać na osobnych kartkach. mam notatki odpisane i wogóle, ale nawet nie umiem załapać o co chodzi :dry: tak to jest, jak babka nie umie tłumaczyć. ale dzwoniłam do koleżanki- będzie w szkole wcześniej to ją zdybię i odpiszę :-D i oddam babce :-p

reklama
Dziendoberek:-D
a ja niedawno wstalam , na dodatek mama mnie obudzila telefonem:-p

Chorutka jednak dalej jestem..
Wczoraj caly dzien migrena, musialam zasnac ze scierka na czole, nasaczona amolem...
dzisiaj z lozka nie wychodze...

Nawet na przytulanki nie ma ostatnio ochoty...
Jedyne byly w 12 dc a dzisiaj jest 16 dc i po moich oserwacjach wychodzi ze to dzisiaj owulacja:-(

Bunia zwierzaki rewelacyjne, mezowi ani ich nie pokazuje o On to kotki uwielbia...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry