reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny net mi muli, wykorzystala juz miesieczny limit...
doladowalam jeszcze pare mega, ale w ciagu 24 h to wlacza, czyli moze za godzinke, dwie...
poki co stronka mi sie otwiera 10- minut:-(

Spokojnej nocki Wam zycze, a moze przy weekendzie to serduszkowanie bedzie bezstresowe;-)

reklama
Fleur ja też jestem przekonana, że będziemy się tylko przechwalac która ma większy brzuchalek ciążowy :-):-)
malapralinka cieszę się, że dziś lepiej. Ja bym nie mogła korzystac na limit netowy, eh to nie dla mnie. Za dużo siedzę na necie ;]
Lorelain fajne zdjęcia, a odnośnie frytek to masakra. Na pocieszenie napiszę Ci, że ponad rok temu ja mądra z dzieckiem miałam gdzieś tam jechać autobusem i wszystko na tempo szykowałam itp i z tego wszystkiego później dostałam telefon z domu, że czajnik zostawiłam z wodą na gazie, w domu jeden smród, dobrze że domownik wrócił po 2,3 godzinach od mojego wybycia z domu. Ale trzęsłam się jak galareta tak mi było źle i się pięknie wystraszyłam. Na szczęście dom stoi na swoim miejscu ale to był szok dla mnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewczyny:-) Długo nie wchodziłam, ale z mężem mieliśmy dużo czasu i postanowiliśmy go przeznaczyć dla siebie:zawstydzona/y:

Dziewczyny, przepraszam. Muszę iść. Mąż mnie gdzieś ciąga na spacer. Będe jutro napewno. Trzymajcie się i nie gniewajcie.

no to ja wpadłam Was poczytać, Ala spi, szwagierka na drugim laptopie gada ze swoim chłopcem hehehe... no a ja mam troszke czasu dla Was... a tak mi sie teskni jak nie moge wejsć... uzależnienie mam a tu przymusowe ograniczenie hehehe... ale dam rade, mąż w pracy do 24:00

Fleur przykro mi z powodu Twojej koleżanki
mama no to widze, że zakupy bardzo udane
pysia wracaj do zdrówka kochana :)
zapmarta moja lutówko 2009 odpoczywaj dużo póki możesz bo póxniej to naprawde będzie kiepsko z czasem na odpoczynek :)
małapralina będzie dobrze, tylko duży spokój a wszystko się ułoży :)
marylka bunia fajnie miałyście z tymi prababciami :) ja nie mam takich fajuśnych wspomnień... bo ja nawet prabaci nie znałam...
bibinka kochana dobrze, że wreszcie Ci sie trafił jakiś normalny gin :) ciesze sie, że Cie zbadał i żeś zdrowa jak koń :) tylko Alutki mi szkoda bo sie bidulka musi wymęczyć ...
wisienka udanego wieczoru z rodzinką :)
nie pamietam juz czy napisałam wszystko co chiałam... skleroza nie boli...

trzeba by iść pod prysznic... ale nie chce mi sie jak cholera

Zagadalam sie z kumpela przez telefon:tak::tak::tak:

PYSIA- ja kupilam taki pojemnik na mydlo w plynie stojacy-stoi na umywalce:tak:mowisz ,ze kamien na scianie extra wyglada??:-)

MARAN-Zakupy baaardzo udane;-)czekam kiedy zrobisz test i trzymam kciuki:-):-)

WISIEŃKA- fajnie,ze znalazlas dla nas chwile:tak:

kochane moje ja lece-piwko + zmeczenie i czuje sie poknana.
jutro Zuza ma festyn w przedszklu i rano bede piekla ciast bo obiecalam ze przyniose:tak:

kolorowych snów i karaluchy!!! :))

Maran-atha, dziś o wiele wiele lepiej niż przedwczoraj jest uf nie chwaląc tak w ogóle :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A odnośnie tematu Marylki i innych to ja prababci niestety nie znałam ale za to mam superową Babcię, u ktorej własnie dziś byłam. Tematy nigdy się nam nie kończą i choć moja mamuśka cały czas wspomina ją bardzo źle sprzed wielu lat tak mnie wcale tym nie zniechęca, bo Babcię kocham najmocniej na całym świecie. Dziś byłam chyba z 3 razy w sklepie, a bo Babcia dała pieniądze wnusi i prawnusi i tak chodziłyśmy po smakołyki. Kochana NASZA :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mama
kamień super wygląda. Eh, właśnie z tym pojemnikiem tak się zastanawiam czy warto wiercic czy lepiej kupić stojący. No nie wiem ale mamy już wypatrzony do kompletu, mamy uchwyt na papier i wieszak na ręczniki i stojak też byłby mat, a nie błysk

reklama
Ja budu wykorzystywać jutro chopa MOjego cudownego :-):-):-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jak seksoholiczka jakaś myslę o tym od poniedziałku ale spoko, na wieczór dopiero się dopadniemy, bo tak to jutro będziemy jeździć i jeździć

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry