reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AGA, MARYLKA hejka:-):-)
BIBINKA - dobrze że z Alą lepiej:tak::tak: Miłego dnia:-):-)

reklama
Tak plany wakacyjne mamy,czas pokarze czy wypalą:))
Maggy77 mój M właśnie przegląda propozycje wycieczek na Malte,Krete i Turcje:))
dzien dobry :)

Agnieszka- no to super, ze przeglada :D
ja dla Waszej rodziniki polecam St. Pauls Bay! jest tam plaza piaszczysta i typowo turystyczne miasteczko :) no i mnostwo restauracji i sklepow ;) heheehe
moj znajomy byl z zona i 1.5 roczna coreczka w czerwcu rok temu i bardzo sobie chwalil..
aha! tylko nie przyjezdzajcie na przelomie lipca/sierpnia.. bo wtedy sa ogromne upaly i ciezko wytrzymac :)

a testowac bede ja ze stokrotka.. ale dopiero 2.. czy 3 czerwca.. nie wiem, ktora wczesniej :D

MALAPRALINKA witaj:-):-) Migrena to niewesoło - zdrówka życzę :tak::tak:

AGA - co u Ciebie? Jakie plany na długi weekend:cool2:

a to tak dla rozrywki :-D

Jedzie blondynka nowym Porsche i walnęła w ciężarówkę. Tir cały się rozpadł, a Porsche zostało nietknięte. Z tira wyszedł zdenerwowany kierowca, narysował kółko na jezdni i kazał blondynce tam stać. Sam wyjął nóż i zaczął ciąć tapicerkę Porsche. Odwróciła się, a blondynka się śmieje. No to wziął scyzoryk i zaczął rysować karoserię. Odwrócił się, a blondynka znów w śmiech. No to facet wkurzony na maksa oblał Porsche benzyną i podpalił. Usatysfakcjonowany patrzy na blondynkę, a ta wciąż się śmieje.
- Dlaczego pani się ciągle śmieje?!
Na to blondynka:
- Bo jak pan się odwraca, to ja wychodzę z tego kółka.

dzien dobry :)

Agnieszka- no to super, ze przeglada :D
ja dla Waszej rodziniki polecam St. Pauls Bay! jest tam plaza piaszczysta i typowo turystyczne miasteczko :) no i mnostwo restauracji i sklepow ;) heheehe
moj znajomy byl z zona i 1.5 roczna coreczka w czerwcu rok temu i bardzo sobie chwalil..
aha! tylko nie przyjezdzajcie na przelomie lipca/sierpnia.. bo wtedy sa ogromne upaly i ciezko wytrzymac :)

a testowac bede ja ze stokrotka.. ale dopiero 2.. czy 3 czerwca.. nie wiem, ktora wczesniej :D

Koniecznie 2go;-)

MALAPRALINKA witaj:-):-) Migrena to niewesoło - zdrówka życzę :tak::tak:

AGA - co u Ciebie? Jakie plany na długi weekend:cool2:

Dziekuje bardzo
pierwszy raz w zyciu mialam...
okropne to... Zawsze na ol glowy pomagal mi ... No wiecie, przytulanki:-)
A tu lipa...
Dzisiaj juz tylko troche boli glowa, gardlo i katar...

Bunia :-D:-D:-D

hej hello:tak:.witam sie i zaraz zmykam,dziś goście,więc szykowanie czeka:tak:.muszę się pochwalić,że mąż pięęękne prezenty mi dziś dał:tak::-)
marylka kopa przyjęłam:zawstydzona/y:,d...boli:-D
mama,zapmarta,maran,nika mam nadzieję,że to dobry gin:tak:,tylko na te moje jajniki nic nie pomoże:-(...
bunia kotki słodkie:tak:
hej aga :-)

u mnie dziś piękna pogoda:tak:,a z Alą lepiej,właśnie puszcza bańki na balkonie;)
nie no ja mam stosunkowo małą noge szpilek tez nie zakładałam to tak bolec nie powinno :):):):):):):)
a jakisz to prezent dostałaś , i czyżbyś miała urodzinki - bo coś czuje że coś przeoczyłam w każdym bądź razie wszystkiego naj naj naj lepszego i naj naj naj zdrowszej fasolki pod serduchem i naj naj naj zdrowszej Ali na świecie :)

Dziendoberek:-D
a ja niedawno wstalam , na dodatek mama mnie obudzila telefonem:-p

Chorutka jednak dalej jestem..
Wczoraj caly dzien migrena, musialam zasnac ze scierka na czole, nasaczona amolem...
dzisiaj z lozka nie wychodze...

Nawet na przytulanki nie ma ostatnio ochoty...
Jedyne byly w 12 dc a dzisiaj jest 16 dc i po moich oserwacjach wychodzi ze to dzisiaj owulacja:-(

Bunia zwierzaki rewelacyjne, mezowi ani ich nie pokazuje o On to kotki uwielbia...
kochana obie testujemy 11 czerwca :):):):):):)

a to tak dla rozrywki :-D

Jedzie blondynka nowym Porsche i walnęła w ciężarówkę. Tir cały się rozpadł, a Porsche zostało nietknięte. Z tira wyszedł zdenerwowany kierowca, narysował kółko na jezdni i kazał blondynce tam stać. Sam wyjął nóż i zaczął ciąć tapicerkę Porsche. Odwróciła się, a blondynka się śmieje. No to wziął scyzoryk i zaczął rysować karoserię. Odwrócił się, a blondynka znów w śmiech. No to facet wkurzony na maksa oblał Porsche benzyną i podpalił. Usatysfakcjonowany patrzy na blondynkę, a ta wciąż się śmieje.
- Dlaczego pani się ciągle śmieje?!
Na to blondynka:
- Bo jak pan się odwraca, to ja wychodzę z tego kółka.
dobre uśmiałam sie :):):):)

BUNIA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
MEGGY - hejka:-)
MARYLKA - jak pogoda:cool2: I życzę dużo klientów - Dzień Dziecka za pasem więc będziesz mieć klientów:tak::tak:

A Pati właśnie mi powiedziała że chce mieć siostrę:sorry::-D Bo Olinek ma siostrę to ona też chce mieć:eek:

marylka ano mam urodzinki:zawstydzona/y:.dziękuję za zyczenia:tak::-)
nika również miłego:-).moja Ala też uwielbia olinka;)
malapralinka zdrówka życzę:tak:
bunia :-D:-D:-D:-D:-D:-D
meggy witaj:tak:

reklama
Bunia- kawal dobry :D

Pralinka.. a to z Toba mialam testowac??? bo sie zakrecilam :D

100 lat Bibinka i spelnienia najskrytszych marzen! Wiara czyni cuda! Pamietaj o tym!!!! :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry