- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
małapralinka witam i zdrówka życzę)
Dziewczyny kto teraz będzie testował?
Dziewczyny kto teraz będzie testował?
U
użytkowniczka usunieta
Gość
dzien dobryTak plany wakacyjne mamy,czas pokarze czy wypalą)
Maggy77 mój M właśnie przegląda propozycje wycieczek na Malte,Krete i Turcje)
Agnieszka- no to super, ze przeglada
ja dla Waszej rodziniki polecam St. Pauls Bay! jest tam plaza piaszczysta i typowo turystyczne miasteczko no i mnostwo restauracji i sklepow heheehe
moj znajomy byl z zona i 1.5 roczna coreczka w czerwcu rok temu i bardzo sobie chwalil..
aha! tylko nie przyjezdzajcie na przelomie lipca/sierpnia.. bo wtedy sa ogromne upaly i ciezko wytrzymac
a testowac bede ja ze stokrotka.. ale dopiero 2.. czy 3 czerwca.. nie wiem, ktora wczesniej
B
bunia87
Gość
a to tak dla rozrywki
Jedzie blondynka nowym Porsche i walnęła w ciężarówkę. Tir cały się rozpadł, a Porsche zostało nietknięte. Z tira wyszedł zdenerwowany kierowca, narysował kółko na jezdni i kazał blondynce tam stać. Sam wyjął nóż i zaczął ciąć tapicerkę Porsche. Odwróciła się, a blondynka się śmieje. No to wziął scyzoryk i zaczął rysować karoserię. Odwrócił się, a blondynka znów w śmiech. No to facet wkurzony na maksa oblał Porsche benzyną i podpalił. Usatysfakcjonowany patrzy na blondynkę, a ta wciąż się śmieje.
- Dlaczego pani się ciągle śmieje?!
Na to blondynka:
- Bo jak pan się odwraca, to ja wychodzę z tego kółka.
Jedzie blondynka nowym Porsche i walnęła w ciężarówkę. Tir cały się rozpadł, a Porsche zostało nietknięte. Z tira wyszedł zdenerwowany kierowca, narysował kółko na jezdni i kazał blondynce tam stać. Sam wyjął nóż i zaczął ciąć tapicerkę Porsche. Odwróciła się, a blondynka się śmieje. No to wziął scyzoryk i zaczął rysować karoserię. Odwrócił się, a blondynka znów w śmiech. No to facet wkurzony na maksa oblał Porsche benzyną i podpalił. Usatysfakcjonowany patrzy na blondynkę, a ta wciąż się śmieje.
Na to blondynka:
malapralinka
Fanka BB :)
dzien dobry
Agnieszka- no to super, ze przeglada
ja dla Waszej rodziniki polecam St. Pauls Bay! jest tam plaza piaszczysta i typowo turystyczne miasteczko no i mnostwo restauracji i sklepow heheehe
moj znajomy byl z zona i 1.5 roczna coreczka w czerwcu rok temu i bardzo sobie chwalil..
aha! tylko nie przyjezdzajcie na przelomie lipca/sierpnia.. bo wtedy sa ogromne upaly i ciezko wytrzymac
a testowac bede ja ze stokrotka.. ale dopiero 2.. czy 3 czerwca.. nie wiem, ktora wczesniej
Koniecznie 2go;-)
MALAPRALINKA witaj:-):-) Migrena to niewesoło - zdrówka życzę
AGA - co u Ciebie? Jakie plany na długi weekend
Dziekuje bardzo
pierwszy raz w zyciu mialam...
okropne to... Zawsze na ol glowy pomagal mi ... No wiecie, przytulanki:-)
A tu lipa...
Dzisiaj juz tylko troche boli glowa, gardlo i katar...
Bunia
maryla86
Fanka BB :)
nie no ja mam stosunkowo małą noge szpilek tez nie zakładałam to tak bolec nie powinnohej hello.witam sie i zaraz zmykam,dziś goście,więc szykowanie czeka.muszę się pochwalić,że mąż pięęękne prezenty mi dziś dał:-)
marylka kopa przyjęłam,d...boli
mama,zapmarta,maran,nika mam nadzieję,że to dobry gin,tylko na te moje jajniki nic nie pomoże:-(...
bunia kotki słodkie
hej aga :-)
u mnie dziś piękna pogoda,a z Alą lepiej,właśnie puszcza bańki na balkonie
a jakisz to prezent dostałaś , i czyżbyś miała urodzinki - bo coś czuje że coś przeoczyłam w każdym bądź razie wszystkiego naj naj naj lepszego i naj naj naj zdrowszej fasolki pod serduchem i naj naj naj zdrowszej Ali na świecie
kochana obie testujemy 11 czerwcaDziendoberek
a ja niedawno wstalam , na dodatek mama mnie obudzila telefonem
Chorutka jednak dalej jestem..
Wczoraj caly dzien migrena, musialam zasnac ze scierka na czole, nasaczona amolem...
dzisiaj z lozka nie wychodze...
Nawet na przytulanki nie ma ostatnio ochoty...
Jedyne byly w 12 dc a dzisiaj jest 16 dc i po moich oserwacjach wychodzi ze to dzisiaj owulacja:-(
Bunia zwierzaki rewelacyjne, mezowi ani ich nie pokazuje o On to kotki uwielbia...
dobre uśmiałam siea to tak dla rozrywki
Na to blondynka:
reklama
U
użytkowniczka usunieta
Gość
Bunia- kawal dobry
Pralinka.. a to z Toba mialam testowac??? bo sie zakrecilam
100 lat Bibinka i spelnienia najskrytszych marzen! Wiara czyni cuda! Pamietaj o tym!!!!
Pralinka.. a to z Toba mialam testowac??? bo sie zakrecilam
100 lat Bibinka i spelnienia najskrytszych marzen! Wiara czyni cuda! Pamietaj o tym!!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: