reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maryla to rewelacja ze bedziemy razem:-)

Dziewczynki oczy mi sie zamykaja jeszze, ide sie polozyc na troche, moze szyciej wyzdrowieje, do potem;-)
Buziaki

reklama
Nika no nie masz wyjścia jak Patrycja prosi to juz musisz walczyć i w kazdej wolnej chwili rzucać się na męża juz w progu :):):) ja trzymam kciuki żeby córa nie musiała długo czekać :)
no nawet ładnie dzis słoneczko świeci ale ludzie chyba jeszcze śpią :) mam nadzieje że niedługo przyjdą :)

a ja nie wspomniałam że dziś po pracy rządze w kuchni :):):) jak nigdy :):):) mama z dziadkami pojechali na pszczoły (bo dziadek choduje niedaleko od nas i wczoraj wybierali mód z 9 uli i jeszcze 18 im zostało to dziś prędko nie wrócą dopiero na kolacje a i tak jak zrobią połowe to będzie dobrze :) a ja dziś spageterie robić będe dla odmiany :):) i jak mnie mocno najdzie ochota to może nawet sernik na zimno zrobie albo cuś no niewiem jeszcze ale puki co mam ochote :)

Agnieszka- no to super, ze przeglada :D
ja dla Waszej rodziniki polecam St. Pauls Bay! jest tam plaza piaszczysta i typowo turystyczne miasteczko :) no i mnostwo restauracji i sklepow ;) heheehe
moj znajomy byl z zona i 1.5 roczna coreczka w czerwcu rok temu i bardzo sobie chwalil..
aha! tylko nie przyjezdzajcie na przelomie lipca/sierpnia.. bo wtedy sa ogromne upaly i ciezko wytrzymac :)

a testowac bede ja ze stokrotka.. ale dopiero 2.. czy 3 czerwca.. nie wiem, ktora wczesniej :D
Dzięki za informacje:)
W taki razie życzę pięknych dwóch kreseczek wam kochane:)
AGA - co u Ciebie? Jakie plany na długi weekend:cool2:

U mnie ok:)
Planujemy z mężem już drugie wakacje,najpierw wybieramy się do Polski aby wyrobić sobie paszporty a po nowym roku ruszymy za granice:)Cieszę się że są plany teraz trzeba dążyć do ich realizowania.
Poza tym mamy weekend s ni wolne bo w poniedziałek mamy bank holidey:)Także będę miała czas na was :-D

A co u Ciebie kochana?
Bibinka dziś Twoje święto?

marylka ano mam urodzinki:zawstydzona/y:.dziękuję za zyczenia:tak::-)
nika również miłego:-).moja Ala też uwielbia olinka;)
malapralinka zdrówka życzę:tak:
bunia :-D:-D:-D:-D:-D:-D
meggy witaj:tak:
ale Cie wyczułam :):) STO LAT STO LATA NIECH ŻYJE ŻYJE NAM ... A KTO OCZYWIŚCIE BIBINKA !!!!!!!!!!!! A KTO Z NAMI NIE WYPIJE (CHOC KAWY) A KTO Z NAMI NIE WYPIJE NIECH POD STOŁEM ZAŚNIE STOLAT STO LAT ..... NIECH JEJ GWIAZDKA POMYŚLNOŚCI NIGDY NIE ZAGAŚNIE NIGDY NIE ZAGAŚNIE .... (no i już dale nie śpiewam bo wam bębenki popękają :) )
Maryla to rewelacja ze bedziemy razem:-)

Dziewczynki oczy mi sie zamykaja jeszze, ide sie polozyc na troche, moze szyciej wyzdrowieje, do potem;-)
Buziaki
kochana ja dziś 2 h przestawiałam budzik :) a miałam wczesniej wstać :):):):):)

BIBINKA wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń !!!!!!!

Ostatnia edycja:
bibinka

ogromnego w życiu SŁONKA
smutków małych jak BIEDRONKA
pieknej FASOLINKI
zdrowej DZIECINKI
i szczęścia wielkiego jak SMOK
pomyslnosci na kolejny zycia rok

Bibinka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:)
roze37wa0.gif

BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA I MAM NADZIEJĘ,ŻE SIĘ SPEŁNIĄ:tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry