reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zizi można, mozna przynajmniej mi od tego nic nie jest,
eleth mniam, mój Pol też wędkuje i Maciek i nawet ja. Jeździmy sobie na jeziorko razem, palimy grila, w lecie kąpiemy się opalamy. Takie rodzinne wypady.
Ja się nie nadaję do tego za mało mam cierpliwości, co innego w lato, biorę kocyk i książkę i się opalam :-)

hmmmmmmmmmm a nie nakarmiła być kolezanki ????

A pewnie wpadaj :-)

Mama to super, ze zakupy się udały :-)

reklama
Witam sie tym razem juz po pracy;-)
Zaczelam nadraiac zaleglosci, ale pewnie zanim nadroie to bede musiala isc wiec posiedze sobie z Wam przy kawusi i wieczorkiem poczytam lekturke;-)

Glowa mnie cos dzisiaj oli, ale za to pogoda cudna

ELLETH- witam i Ciebie:tak:

LORELAIN- to czekam jutro na fotke;-):tak::tak:
i ciekawa jestem jak bedzie to wygladalo z tym kamieniem:-)

Tomi wlasnie zaklada pochlaniacz nad kuchenka:tak:

mama - no to ładnie zaszalałaś :-)

a ja wrzucam wam fotkę moich chłopaków ;-)

iwoh10.jpg

LORELAIN- super fotka chlopaków:tak::-):-)

wyslalam fotke kamienia Lorelain i tez mysli tak jak ja ,ze bedzie pasowalo,wiec jak juz 2 tak uwazamy to musi byc si;-)

Jakie tu dziesiaj widoki rewelacyjne mamy:-)

A o chloapki tez 1 sza klasa:tak:

Dziekuje :-)

Mama - mamy bardzo podobny gust :-).... masz fajne kafle w łazience, ja mam właściwie całkowicie nie w moim stylu i nie moje kolory bo wolę ciepłe, przytulne i sprawiające rodzinna atmosferę. Łazienka u mnie biało, szaro, zielona, bo jest po poprzednich właścicielach i remontujemy pokolei, a łazienka na samym końcu bo właściwie ujdzie w tłumie ;-)

LORELAIN-no widzisz,skoro mamy podobny gust to mozemy sie wspierac w remontach:tak:;-)ja tez lubie cieple kolory i ciesze sie ze masz ten kolor na scianie ktory kupilam i skoro mowisz ,ze jest super to Ci wierze i juz sie ciesze:tak::happy2: a jeszcze jak kupimy te lampy z Ikea to dopiero bedzie klimat w salnie:cool2:

LORELAIN-no widzisz,skoro mamy podobny gust to mozemy sie wspierac w remontach:tak:;-)ja tez lubie cieple kolory i ciesze sie ze masz ten kolor na scianie ktory kupilam i skoro mowisz ,ze jest super to Ci wierze i juz sie ciesze:tak::happy2: a jeszcze jak kupimy te lampy z Ikea to dopiero bedzie klimat w salnie:cool2:

Na pewno będzie ślicznie!:tak::tak::tak:

Mati ogrodnik :-)

5ck3ys.jpg

a właśnie, mama ty się lubisz grzebać w ziemi... to może mi doradzisz jak mogłabym sobie urządzić balkon typu loggia, który rano jest całkowicie nasłoneczniony a od południa cały czas w cieniu?

Ostatnia edycja:
reklama
ale jajca....

czekam juz dwa miesiace na pieniadze z uezpieczenia i dzisiaj mialam tam dzwonic i pytac co i jak... a teraz wchodze na konto a tam kasiurka..
150zl przed wyplata wpadlo mi do lapek:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry