reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Maryla86-tak ja też z pracy:-)
W domu mąż okupuje komputer, a i trochę innych zajęć mam jak zajdę po pracy do domku.

A ja najedzona po obiadku. Robiłam dziś kotlety schabowe z rusztu z makaronem i sosem pieczrkowym (z torebki, bo mi się nie chciało robić - ale był bardzo dobry ;-) )
Mój M. właśnie robi mi herbatkę, a potem idzie na ryby, więc mam wolne popołudnie;-)

Zizi można, mozna przynajmniej mi od tego nic nie jest,
eleth mniam, mój Pol też wędkuje i Maciek i nawet ja. Jeździmy sobie na jeziorko razem, palimy grila, w lecie kąpiemy się opalamy. Takie rodzinne wypady.

hihi ja lubie mleko w proszku :-p:-p:-p

Witam wszystkich ! ... mąż pojechal do wideoteki po filmy na wieczór, a ja mam chwilkę czasu dla siebie ;-)

Lecę was ponadrabiąć:-)

Macie jakieś pomysły na prezent z okazji dnia dziecka?:confused:

mam za co :-D nie lubię się kłócić i przykro mi się robi, jak ktoś źle interpretuje moje słowa- tym bardziej, że wcale nie miałam zamiaru nikomu przykrości sprawić, co zaznaczałam w każdym chyba zdaniu. ale widać tam na forum już hormony wzięły górę i nic na to nie poradzę ;-) ale cieszę się, że nie zostałam wzięta za pomyleńca i ktoś dobrze zrozumiał co miałam na myśli :tak: i to dla mnie bardzo dużo znaczy :-D

bo nie zdziwiłabym się, jakby chciano mnie przechrzcić na BUKA a nie BUNIA ;-) :-p
witam ciebie tutaj , widzisz ja też się tutaj udzielam i jakoś mi dobrze z tym:):)
bunia nie dziekuj bo nie masz za co naprawdę

a ja ja jeszcze na moment
ciesze sie bo mąż dzwonił i odbiera dziś nasze auto od mechanika !
wiecie nie wiem czy pisałam tutaj wam ale mogliśmy już nie żyć ;( to straszne... ale dobrze że potoczyło sie tak jak sie potoczyło.
właśnie mój kuzyn tak zginął jak opisujesz z tym kołem w trakcie jazdy:(:(

Lor witaj kochana, sliczne zdjęcie nad suwakiem.Ja czekam az Pol się wygrzebie i bezdiemy jechać. Mam nadzieję, ze bedzie trochę pogody w weekendzik i skorzystamy z wiosny.:-):-)
Pomysły u mnie już nie na topie. Maciek chciał zapas strun do gitary i kasę na kino. Chrześniakowi kupiłam komix z star wars bo chciał. Jak Maciek był mały to robiłam taki dzien dla dziecka i robiliśmy to na co miał ochotę. Lody, cyrk, karuzela, rowery a kiedyś miał pragnienie rozpalenia wielkiego ogniska i gaszenia go sikawką ogrodową, i tak w kółko przez pół dnia. To był okres strażaków:-D:-D:-D:-DKupowałam mu prezent niespodziankę i bawiliśmy się w poszukiwanie go, ja mu zostawiałam wskazówki,. Fajnie było.:-)

jestem,nie dawno wróciliśmy d dmu,zjedlismy i napisze pare slów:tak:zakupy udane-najwazniejsze -bo kamien ozdobny na 2 sciany kupiony:tak::tak::tak::tak:co prawda myslalam ,ze 47 zl to za metr a my potrzebujemy 10 metrow a to za opakowanie:szok:a w opakowaniu 0,6 metra wiec musielismy wziąć 16 pakowan i wyzlo prawie 750 zl no ale....;-)poza tym do pokoju Domisia dywanik,do tego pokoju co dopiero bedziemy robic dla dzidzi dywan,poza tym farby biale,zeby zamalowac nasz pamarańcz w salonie i od razu farbe krota bedziemy malowac-z firmy Beckers kolor melon(bardzo jasny budyniowy) i walki,pedzle itd,pochlaniacz do kuchni,poduszki na krzesla do jadalni,dzieciom pufy,Zuzi do swoich *******ek taka zawieszke zyrafe i tam ma 3 kieszenie na swoje skarby,kontakty i wlaczniki bo mamy biale a teraz kupiliśmy kremowe,podkaszarke,komplet narzedzi,maty wiklinowe(7sztuk glugie na 3 m)takie ktore sie mocuje do ogrodzenia,3 storczyki i 5 oslonek na storczyki,dostalam ta kratke na owady o ktorej pisala Lorelain,i jakies tam proszki na mrowki....juz nie pamietam co jeszcze w kazdym razie zeszlo nam 6 godzin:szok::szok:musielismy jezdzic 2 razy bo nie bylo szans zeby sie zmiescic za jednym razem:no:i o 16.40 dopiero odebralismy Zuze:sorry2:acha i jeszcze kupilam piekny komplet do lazienki-kubek na szczoteczki,pojemnik na mydlo w plynie,mydelniczke i szczetke do wc:tak:

jesli wydazylo sie cos ciekawego to prosze o info:tak:

buziaki!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry