reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lor ale fajne chłopaki...
nienadrobie co dziś napisałyście bo nie mam czasu... jest u nas moja szwgierka, przyjechała na lato do pracy i nie zostawie jej samej by z wami pisać... no niestety :( ale jak zacznie prace to bede miec wiecej czasu dla Was...
ja dalej czuje sie... dziwnie... być może ciążowo?? tak mnie sie coś zdaje, ale jeszcze pewności brak....
może wieczorkiem wlece Was poczytać to na razie babeczki...

reklama
My dopiero do domku wróciłyśmy ... ale jak tu się oprzeć, jak takie słonko wreszcie wyszło ;-) szkoda tylko, że przypaliłam sobie ramię :eek: a jutro idziemy na wesele ... już widzę, jak atrakcyjnie będzie to wyglądać w mojej kiecce :-:)-:)-(

teraz Zuzu 'trąbi' świeżutki soczek marchewkowo-jabłkowy, a ja podczytuję co u was :tak:

mama, zakupy imponujące ... teraz szybciutko róbcie 'remoncik' bo my tu z niecierpliwością na foty czekamy !!!

kinga, dobrze, że jesteście cali :tak:

wisieńka, oby czas do wizyty szybko zleciał i się okazało, że nic złego się nie dzieje :tak:

lorelain, chłopaki super ;-)

Sol- to nieciekawie.. a ta woda z cytryna (czy jak to sie tam pilo ) to nie pomaga?? hmm... slyszlalam, ze polowa ciezarnych ma takie problemy... czyli ja oczywiscie (jak mi sie kiedys uda) bede w tej polowie na pewno :)
jak znajdziesz jakies cuda cudenka, ktore pomagaja, to pisz :D bedzie jak znalazl dla pozostalych :D
To mulenie to pikuś, z Karolą wymiotowałam od 6 tygodnia do końca 7 miesiąca :-p Z Karolą przetestowałam wszystko i na mnie nic nie działało niestety. Teraz po prostu muszę coś zjeść lekkiego jak mnie zaczyna ssać i mulić i jest ok. Z 2-3 posiłków dziennie zrobiło mi się 5-7 maleńkich :dry:

No Kochana, trochę mnie przestraszyłaś, ale muszę iść do lekarza. Wcześniej myślałam że to objaw ciąży:eek:
A czym Cię wystraszyłam, najwyżej cię czeka żelazo i buraczki albo pomidorki :tak: A o zdrowie trzeba dbać :tak:

Sol ja tak dziś myśle co ty tak do nas ostatnio mało zaglądasz ?? w ciaże zaszła i nas chce osierocić czy co czy sie obraziłaś mało ciebie i tak kombinuje jak koń pod góre o co kaman bo w sumie jak jesteś to jest ok a jak cie niema to długo cie nie ma - a mi z głowy wyleciało że ty cięszko tyrasz przed kompem z pracą :) - wybacz kochana i te mysli i to masło maslane które mi wyszło :):):) i oby szybko Ci sie ta praca pisała :)
Jak Ciebie zacznie mulić to się dowiesz dlaczego :-D Nie no ogólnie to ostatnio sporo śpię jak mogę i odpoczywam bo siedzenie mnie szybko męczy :-( Na dodatek muszę jutro jechać obłożyć tą pracę i oddać a nie mam jej nawet skończonej :-( Czeka mnie dzisiaj ciężka noc :-(

Kinga - no to niezłe przeżycia miałaś dzisiaj :sorry:

Albo zabije siebie albo Karolę - miauczy od samego rana - płacze i marudzi non stop, ma katar na dodatek bo wczoraj szalała i się spociła w przedszkolu i ją widocznie przewiało potem. A teraz marudna jest jak sto nieszczęść :dry:

MALAPRALINKA- nie ma jak to dodatkowa kaska przed wyplata:tak:;-)

LORELAIN- dziekuje;-)ja jestem MAJA W OGRODZIE a Twoj syn to MATI W OGRODZIE- mozemy zalozyc spolke;-):-)fajna fota:happy2:

Troszke podczytalam w miedzyczasie, widze ze troszke sie ciesnienie dzisiaj podnioslo...

Bunia, dziekuje za zaproszonko;-)
Po drodze mi wcielo to co zaznaczylam do komentowania:wściekła/y:

Pamietam tylko ze Maryla testuje w dniu rocznicy mojego slubu;-)
Dziewczyny lece ogarnac jeszcze mieszkanko i pranie wstawic, ede jeszcze pozniej
Tymczasem milego wieczorku;)

Ostatnia edycja:
wisienka- galaretka w proszku Ci tak smakuje? dziwne :D
a te pomysly na dzien dziecka sa genialne :D
ja tez lowie ryby- lampuki i inne paskudztwa :D.. ale nie na wedke :D tylko sama zylka z haczykiem i przyneta :D brzydze sie je zdjac z haczyka.. i zawsze musze prosic o pomoc :D

Lorelain- sliczny niunius- ten mlodszy oczywiscie ;) a ten duzy to przystojniacha, ze cho cho!

Pralinka- ja czekam na zwrot podatku :D juz koniec maja a kasy dalej ani widu ani slychu :D szczesciaro!

Sol- no to wspolczuje.. 7 miesiecy nudnosci i wymiotow to musialo byc koszmarne..
no i teraz zaczyna sie tak samo.. oby jednak nie trwalo tak dlugo! ;) \a jesli chodzi o posilki to 5-7 jest idealnie..
wszyscy powinni tak jesc, ze mna na czele :D i ja staram sie tak wlasnie robic- jest to o wiele bardziej zdrowe niz najedzenie sie na raz :)
zycze wytrwalosci w konczeniu pracy.. tyle wszystkiego naraz, ze pewnie opadlas juz z sil.. a tu jeszcze mala trzeba sie zajac..
no niezle.. i nie mowi mi, ze nie jestes twarda babka :p

Troszke podczytalam w miedzyczasie, widze ze troszke sie ciesnienie dzisiaj podnioslo...

Bunia, dziekuje za zaproszonko;-)
Po drodze mi wcielo to co zaznaczylam do komentowania:wściekła/y:

Pamietam tylko ze Maryla testuje w dniu rocznicy mojego slubu;-)
Dziewczyny lece ogarnac jeszcze mieszkanko i pranie wstawic, ede jeszcze pozniej
Tymczasem milego wieczorku;)

Kiedy macie rocznice? :-)....my mamy 2 czerwca ;-)

Sol - powodzenia w wykańczaniu pracy, ja dzisiaj dostałam wyniki plagiatu i mam 0%, juz jest praca przygotowana i jutro składam już na uczelni oryginał :happy2:

Mama - heheh, ale się usmiałam, to jak doradzisz mi coś z tym balkonem? ... uwzględniając pomidorki koktajlowe w dwóch donicach.

Jol - mnei też dzisiaj troszkę przypiekło, od razu piegi mi powychodziły :dry:

Marantha - tak tak uciekaj do szwagierki :happy2:

Małapralinka - fajnie z ubezpieczeniem :-)

Ja sobie robię właśnie frytki na kolacje :sorry:

maggy - ciesz się że nie słychać mnie poza miastem jak klnę na prawo i lewo :-p

Lor - moja sprawdzana nie będzie :-p

JOL- hej:tak:no zakupy imponujace a i tak jeszcze nie wszystko kupione,ale musimy najpierw zrbic czesc remontu i dopiero dkupic reszte bo gdzie to wszystko trzymac:confused:i oczywiscie ,ze pokaze fotki:tak:

SOL- czesc i wspolczuje mialczenia-wiem jak to jest:dry:

KINGA- to afera jakas:no:dobrze ze jestescie cali!!!!!!!!!

reklama
Maggi, Wisienka - mnie nie kręci łowienie ryb, ale lubię jeść uwędzone :-p:-p:-p... za to jestem z mężem zwolennikami sportów wodnych hehehe ;-);-);-)

Maggi - dziękuje za skomplementowanie moich chlopców :happy2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry