reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama toz to pół sklepu, widzę, ze udane zakupki, ze hoho. ponoć nic sie nie wydażyło. Ja tylko luknełam bo pakujemy się do taty a w niedzielę na komunię do Pola rodziny.Wiesz co może ja jestem nienormalna, ale uwielbiam remonty, zapach świerzej farby,,,,hmmm Chyba przyjade wam pomagać. W Weekendy oczywiście.

reklama
jem galaretkę morelową, w proszku... łyżeczką, pycha~!
mój kamil robi dokładnie tak samo - no może nie dokładnie bo on przechyla torebke wprost do gardła - moja kochana godzilla :):)

Maryla86-tak ja też z pracy:-)
W domu mąż okupuje komputer, a i trochę innych zajęć mam jak zajdę po pracy do domku.
mam dokładnie to samo :):):):) identyko :):)

A ja najedzona po obiadku. Robiłam dziś kotlety schabowe z rusztu z makaronem i sosem pieczrkowym (z torebki, bo mi się nie chciało robić - ale był bardzo dobry ;-) )
Mój M. właśnie robi mi herbatkę, a potem idzie na ryby, więc mam wolne popołudnie;-)
hmmmmmmmmmm a nie nakarmiła być kolezanki ????

hihi ja lubie mleko w proszku :-p:-p:-p

Witam wszystkich ! ... mąż pojechal do wideoteki po filmy na wieczór, a ja mam chwilkę czasu dla siebie ;-)

Lecę was ponadrabiąć:-)

Macie jakieś pomysły na prezent z okazji dnia dziecka?:confused:

ja niestety nie pomoge nie mam jeszcze dzieci to i nie mam tego problemu :)

jestem,nie dawno wróciliśmy d dmu,zjedlismy i napisze pare slów:tak:zakupy udane-najwazniejsze -bo kamien ozdobny na 2 sciany kupiony:tak::tak::tak::tak:co prawda myslalam ,ze 47 zl to za metr a my potrzebujemy 10 metrow a to za opakowanie:szok:a w opakowaniu 0,6 metra wiec musielismy wziąć 16 pakowan i wyzlo prawie 750 zl no ale....;-)poza tym do pokoju Domisia dywanik,do tego pokoju co dopiero bedziemy robic dla dzidzi dywan,poza tym farby biale,zeby zamalowac nasz pamarańcz w salonie i od razu farbe krota bedziemy malowac-z firmy Beckers kolor melon(bardzo jasny budyniowy) i walki,pedzle itd,pochlaniacz do kuchni,poduszki na krzesla do jadalni,dzieciom pufy,Zuzi do swoich *******ek taka zawieszke zyrafe i tam ma 3 kieszenie na swoje skarby,kontakty i wlaczniki bo mamy biale a teraz kupiliśmy kremowe,podkaszarke,komplet narzedzi,maty wiklinowe(7sztuk glugie na 3 m)takie ktore sie mocuje do ogrodzenia,3 storczyki i 5 oslonek na storczyki,dostalam ta kratke na owady o ktorej pisala Lorelain,i jakies tam proszki na mrowki....juz nie pamietam co jeszcze w kazdym razie zeszlo nam 6 godzin:szok::szok:musielismy jezdzic 2 razy bo nie bylo szans zeby sie zmiescic za jednym razem:no:i o 16.40 dopiero odebralismy Zuze:sorry2:acha i jeszcze kupilam piekny komplet do lazienki-kubek na szczoteczki,pojemnik na mydlo w plynie,mydelniczke i szczetke do wc:tak:

jesli wydazylo sie cos ciekawego to prosze o info:tak:

buziaki!!!!
no, no ,no czyli kobieto w swoim żywiole byłaś bo ja zakupy uwielbiam;)

Nie doczytałam jeszcze wszystkiego, ale już widzę, mama , ze masz dokładnie ten kolor o którym ci mówiłam, mam go w sypialni i tam mi się spodobał, że pójdzie też do salonu :-D:-D:-D:-D

WISIEŃKA- papa udanego weekendu i zapraszam do nas na remont:tak::tak::tak:

Nie doczytałam jeszcze wszystkiego, ale już widzę, mama , ze masz dokładnie ten kolor o którym ci mówiłam, mam go w sypialni i tam mi się spodobał, że pójdzie też do salonu :-D:-D:-D:-D
LORELAIN- hekja-Ty masz z beckersa melona????? b jesli tak to poprosze fotke na telefn i oblukam;-):-)

LOPOP,MARYLKA,ZIZI- cześć i czolem
zapomnialam jeszcze o drabinie i podkaszarce:-D

tak tak- auto trzeba sprawdzać zanim się wyjedzie w trasę. o nieszczęście nie trudno.
ja narazie zmykam dziewczynki, bo małżyk już przyjechał z kolegą z tym kompletem wypoczynkowym :-D jaki on ładny!!! i prawie nie zniszczony!! :-D będziemy przemeblowanie robić jak przyjdzie inny kolega (same chłopy ;-) ) i pomoże małżykowi to pownosić na górę, bo my na I piętrze więc łatwo mieć nie będą- zwłaszcza, że to takie masywne :-) ale się cieszę- urządzimy sobie salon :-D

LORELAIN- hekja-Ty masz z beckersa melona????? b jesli tak to poprosze fotke na telefn i oblukam;-):-)

zapomnialam jeszcze drabinie i podkaszarce:-D

Tak dokładnie tą samą i ja ci już o niej pisałam na forum i ci ja polecałam :-D:-D... jestem zakochana w tym kolorze :-)
tak tak- auto trzeba sprawdzać zanim się wyjedzie w trasę. o nieszczęście nie trudno.
ja narazie zmykam dziewczynki, bo małżyk już przyjechał z kolegą z tym kompletem wypoczynkowym :-Djaki on ładny!!! i prawie nie zniszczony!! :-Dbędziemy przemeblowanie robić jak przyjdzie inny kolega (same chłopy ;-)) i pomoże małżykowi to pownosić na górę, bo my na I piętrze więc łatwo mieć nie będą- zwłaszcza, że to takie masywne :-)ale się cieszę- urządzimy sobie salon :-D

-[FONT=&quot] [/FONT]musisz koniecznie pokazać zdjęcie już po przemeblowaniu:happy2:

Lor witaj kochana, sliczne zdjęcie nad suwakiem.Ja czekam az Pol się wygrzebie i bezdiemy jechać. Mam nadzieję, ze bedzie trochę pogody w weekendzik i skorzystamy z wiosny.:-):-)
Pomysły u mnie już nie na topie. Maciek chciał zapas strun do gitary i kasę na kino. Chrześniakowi kupiłam komix z star wars bo chciał. Jak Maciek był mały to robiłam taki dzien dla dziecka i robiliśmy to na co miał ochotę. Lody, cyrk, karuzela, rowery a kiedyś miał pragnienie rozpalenia wielkiego ogniska i gaszenia go sikawką ogrodową, i tak w kółko przez pół dnia. To był okres strażaków:-D:-D:-D:-DKupowałam mu prezent niespodziankę i bawiliśmy się w poszukiwanie go, ja mu zostawiałam wskazówki,. Fajnie było.:-)

bardzo fajne pomysły :-)

zapomnialam jeszcze o drabinie i podkaszarce:-D
wiem o taki wam kolor chodzi i macie rację jest cudny

wiem o taki wam kolor chodzi i macie rację jest cudny

:-):-):-):-)

Mama - poszłam do sypialni zrobić ci fotkę i niestety w telefonie nie widać jaki to odcień, może zrobię rano ja mam wtedy słońce :rolleyes:

U mnie dzisiaj cudna pogoda, pół dnia spędziłam z dzieckiem na placu zabaw, on przetyrany na 102 a mi nogi z d...y wychodzą :oo2:

reklama
LORELAIN- to chyba nie doczytalam o tym kolorze:sorry2:a ja dzis sie zastanawialam nad melonem i irisem-sa podobne,ale melon troche cieplejszy kolor:tak::-)mam nadzieje,ze wyjdzie cudowny tymbardziej ze mamy meble wenge wiec bedzie ladnie pasowalo:-):-D

a mam wyszlo za zakupy 3500 ale dostalismy rabat 5 % wiec 180 zl taniej a pza tym za zakup powyzej 3000 sa bony 150 zl wazne do konca sierpnia wiec jakie drzewka jeszcze kupie:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry