reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ale mi czas zleciał a ta ciotka to mnie kiedyś wykończy tych jej głupot czasem sie nie da słuchać ehhhhhhhhhhh
lorelain no mam nadzieje że to na fasolke te bóle :):):)

u was tez taka głupia pogoda?? u mnie 5 minut pada 5 minut słońca i tak w kółko :( i przez to ludzi brak :(:(:(:(

reklama
wpadam was pozdrowić
u mnie pomalutku do przodu..
bez rewelacji ale pozytywnie.

Miłego dnia girls!
no i kciuki 3mam mocno za testujące&&&& ;)

jestem, byłam w "terenie".

ewcia, wielkie gratulacje, jak powtórzysz test, to koniecznie się pochwal.

Marylka, trzeba byłoby jeszcze pokazać go weterynarzowi, oni czesto mają takie mleka dla kociąt. Wiesz co jeszcze mi się przypomniało. W sklepach zoologicznych są gotowe mleczka (takie małe) gotowe z tauryną właśnie dla kotów. Zobacz w zoologiku może akurat mają i w aptece kup pipetkę i tym podawajcie z mamą to mleko, np. co 3 godziny, koniecznie pamiętając o masażach.

zapmarta no własnie z weterynarzem to nie mam kiedy bo on pracuje tak jak ja albo nawet krócej :(:(:(:( a w weekend miał wolne :( no ale otworzyli obok mnie zoologiczny to zapytam o to mleko a jak nie to kupie bebiko czy coś w tym stylu ale wiesz generalnie to sine kocie musi byc że tyle już przeżył bo mój dziadek to oczywiście chciał go już zakopywać i cały czas gada że i tak nie przezyje wrrrr no ale on już tak ma a on na mleku z kartonu pogrzewanym i ładnie je i kupe tez robi nawet na moją mame jak spali :):)

zapmarta byłam własnie w zoologicznym mleka nie mają dla kotów tylko dla psów mogą miec na piatek dopiero ale kupiłam taka butelke do karmienia dla kotów i innych małych zwierzątek - myśle ze będzie dobra i kupie dziś ten bebilon i zastosuje mu masarz - normalnie przedbiegi w macierzyństwie mam :)

Kinga przykro mi że @ przyszła ale może teraz razem nam sie uda :):)

Sol a gdzie ty jesteś jak Cie nie ma ??

Ostatnia edycja:
Zuza odebrana:tak:zadowolona i oczywiście,ze malo i mamaidz-przyjedz pózniej;-)moje nienasycone dziecie:-D

ZAPMARTA- a jak tam sie czujesz???jak mężuś?oszalal juz?????;-):-)

ja mam dzis na 18.00 zebranie w przedszkolu odnosnie 3-latków,takze jak Tomi wroci po 17.to ja zmykam:tak:

KINGA- witaj,dlugo Cie nie bylo,dobrze ze wszysto gra i do przodu:tak:

ciekawe jak tam Bibinka na przedstawieniu:happy2:

A ja ide umyć ząbki i spadam do domciu:) Wkońcu!! Bo juz mam dość pracy na dzisiaj... tylko jeszcze dentyska po drodze:( No ale trzeba:)

Miłęj reszty dnia:)

reklama
monia no masz racje jak trzeba to trzeba :) a poza tym lepiej to załatwić przed fasolinką :):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry