reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAMA - nie wrócił ale napisał ze ok 20.30 wychodzi dziwne ..... 18.00 a 20.30 to dla mnie różnica .....ale nie nakręcam sie .....jestem już spiąca kurde ....a miałam drzemke popołudniu .... pojedzona jestem też wiec i wymioty ustąpiły ufff całe szczęście ....
Wisieńko - o której odpalić mam kompa jutro?? żeby dowiedzieć sie??

reklama
LORELAIN- widze ,ze drewniane zabawki z Ikea???Domi tez takie ma:tak:
no nie udalo sie uratowac wrobelka:-(ale probowalam...

MAGGY77- a co u Ciebie???za 2 m-ce z hakiem zaczynaci:))))pamietam jak tez mialam taki suwaczek a tu prosze-za kilka dni startujemy!!!!!!!!!!!!

Ja spadam - zajrzę do was jutro kole południa :tak: Teraz muszę Marcina spakować :-( Karoli jogurcik i zaraz ją lulam :-( Rano teściowa mi ją zabiera a ja na 10 do promotora. Cały weekend będziemy same z małą :-( Mam nadzieję że chociaż pogoda dopisze.

szczęsliwa , mama myslę , ze około 9 chyba, ze zaspię:-p:-pAle pewnie nie będe mogła spac z wrażenia, no chyba, ze się @ pojawi oby nie @ przebrzydła to dam znać wczesniej.
Sol powodzenia jutro i jak wrócisz to miejmy nadzieję na zmianę suwaka na ciążowy:-)
Lorelain piekna pamiatka z takim rozkoszniaczkiem, koniecznie zróbcie nowe filmiki
maggy witam i dzieki za&&&&&&&&&&&&

a to nasza Łajka i Ibiza

Załączniki

• kot i fredka.jpg
    kot i fredka.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 21
Ostatnia edycja:
SZCZESLIWA- papa,daj znac:tak:i nie stresuj sie;-)

WISIEŃKA- mysle ze nie zaspisz;-)ja od jutra mierze temperaturke:tak:

zjadlam 2 berlinki,ale tak cos za mna chodzi:sorry2:chyba to jest piwko z sokiem:tak:tak,to jest piwko!! ide:-D

Wisieńka - tego życzę :-D

mama - jutro jak już pojedzie i nie będzie miał kontrolo nad kontem :-p Albo w przyszłym tygodniu po moich imieninach :-p

reklama
Witam Was dziewczyny wieczorkiem .Ja według dzis powinnam testowac ale z racji tego ze testowałam we srode i jedna krecha wiec dzis dałam na luz choc nadzieja jest ze może ..... ,zobaczymy .Gratuluje nowym mamusiom i szczesliwych 9 miesiecy Ja dzis sie zabieram za paznokcie tzn pedicure ciepło sie zrobiło a wrecz dzis upał wiec trzeba sie doprowadzic do porzadku zeby w sandałkach dobrze wygladac ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry