reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MAMA - ja jak widziałam ten filmik 1 raz to sie smiałam chyba bardziej od tego malucha ze śmiechu leciały mi łezki :):) i jak tu nie kochac takich dzieciaczków.....dalej Krzyśka nie ma ......
Wisieńko - ja też sie czułam jak na @ wiec i tobie kochana życzę zeby jutro były dwie krechy jak zatestujesz :)

Szczesliwa.. na wypoczynek to tylko Malta :) no ewentualnie Grecja teraz :)
a wiesz jak to jest - faceci to duze dzieci.. i fakt- zwykle jest z nimi problem.. mam nadzieje,ze Twoje zmartwienia przemina, a facet po prostu wreszcie wydorosleje.. bo nadszedl juz na to czas!
glowa do gory.. juz bylo zle- teraz musi byc tylko lepiej :)
filmik bomba!!!! :D

monia55- witaj i zycze wytrwalosci! wg mnie wszystko przychodzi w odpowiednim momencie :) nic sie nie martw- na Ciebie tez przyjdzie czas ;)

Mama- az lezka sie zakrecila w oku na taka wiadomosc o misiu.. slodkie to strasznie :) nie wiem, czy moja polowka mnie kiedys tak zaskoczy :) pieknie!

Kinga- slicznego masz synka :) ojj bedzie lamal serca - maly przystojniacha:)
zdjecia labedzi przepiekne!

kpi- zapraszam na placki ziemniaczane do mnie :D mam robota kuchennego ze specjalna tarka na placki :d wiec tarcie mi nie straszne.. 2 minuty i placki na kilka osob gotowe :D no.. pozniej zostaje smarzenie :D

Mloda- wiem, ze latwo nie jest, ale mimo wszystko trzeba wierzyc! jesli nawet jest zle, trzeba wierzyc chociazby w cuda- bo one sie zdarzaja..

zapmarta- GRATULACJE!!!!!! trzymaj sie cieplo i spokojnych miesiecy Ci zycze :)

Wisienka.. trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie :)

Iwonka- jaki slodki ten jezyk... malenstwo.. sliczny jest :)

jankesowa- witaj :) raz sie nie udalo, ale wkrotce sie uda ;) w takim doborowym towarzystwie musi sie udac :D juz kilku sie udalo w maju :D

Hej :)

Kupiłam firankę do sypialni i pokoju Matusia :-):-):-):-).... zasłonek dalej nie mam :-(
U mnie było takie oberwanie chmury, że znowu rzeka wody płynęła po ulicy... porażka!

Wisienka - jutro z rańca obowiązkowo będę trzymam mocno kciuki za twoje testowanie :happy2:

Szczęśliwa - fajny filmik :) wrzuce ci kilka moich :) Mati był na nich młodszy niż jest teraz :)

Mati uczy się mówić ciuchcia
[video=youtube;IaI50PJOBp0]http://www.youtube.com/watch?v=IaI50PJOBp0&feature=related[/video]

Idziemy spać
[video=youtube;GG6VjsKW--0]http://www.youtube.com/watch?v=GG6VjsKW--0&feature=related[/video]

Własna kompozycja Mata
[video=youtube;VZ5v43eKkR0]http://www.youtube.com/watch?v=VZ5v43eKkR0&feature=related[/video]

Gra na gitarze u dziadka
[video=youtube;d_4m6P53MD4]http://www.youtube.com/watch?v=d_4m6P53MD4&feature=related[/video]

bardzo dziękuję za miłe powitanie , staranka hmmm powiem tak nie robimy nic aby im zapobiec :happy2:

margolcia dobrze że go zabrałaś :-) naprawdę jest tylu ludzi obojętnych na cierpienie zwierząt a ty kochana go zabrałaś świetna jesteś już cię lubię ;-)

bardzo dziękuję za miłe powitanie , staranka hmmm powiem tak nie robimy nic aby im zapobiec :happy2:

margolcia dobrze że go zabrałaś :-) naprawdę jest tylu ludzi obojętnych na cierpienie zwierząt a ty kochana go zabrałaś świetna jesteś już cię lubię ;-)

Margolcia
- pokaż zdjęcie kiciusia!:-)... wy już jednego macie tak?

Lorelain- Mati jest przekochany :) maly slodziak :D i takie usmiechniete dziecko :) super bobas!

LOREALIN- synuś Ci sie udał ale najlepsze jest idziemy spać hehehhe :)
Krzysiek mi napisał ze za pol godziny wychodzi ...wiec zobaczymy ...kurde dziewczyny życ w takiej niepewności też mi sie nie uśmiecha ale może dlatego ze stracił moje zaufanie ....

MAGGY77- dziekuje:tak:mnie tez zaskoczyl tym miskiem-taka przytulanka jak dzieci lubia do spania-mis brazowy z kolorowym szalikiem:-)

ZAPMARTA- czekam jak Karollo zasnie to wlatuj-moje juz spia,ale Domi dzis nie mial drzemki bo wstal o 8.00 no i pogoda byla wiec latali po ogrodzie .tak zakupy zrobione,ale jak wrocilismy to i tak poszli do grilla gotowac piasek:tak::-Da pozniej Tom ich wziąl na rowery:tak:

WISIEŃKA- o ktorej bedzie test bo nie wiem o ktorej odpalac komp???

MARGOLCIA- dobrze,ze kicius trafil na Ciebie-ja ostatnio przygarnelam wrobla-jechalam do piekarni i patrze ze cos na drodze sie rusza wiec zwolnilam a tam wrobelek ma skrzydlo nie halo i nie moze latac to wzielam go do auta i po powrocie z piekarni zajelam sie nim-myslalam ze jak go poloze w bezpieczne miejsce to sie wykuruje i koty go nie zjedza...ale okazalo sie ze jakis ptak go dziabnąl bo mial dziure w brzuszku i na drugi dzien juz nie zyl...zakopalam go na dzialce obok(jest niezabudowna jeszcze)

SZCZESLIWA- jeszcze nie wrócil???

reklama
Dzięki dziewczny :)

Dla mnie każdy z tych filmików jest ważny, bo on tutaj jest malusi i dopiero wszystko się uczył :happy2:... szkoda, że nie mam żadnego aktualnego :)

Mama - buuuu szkoda, że nie udało się wróbelka uratować :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry