reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ZAPMARTA- no dokladnie a mial "tylko kaszel",ale w taka pogode jak wilgotno w powietrzu to grasuja te wirusy i prosze-dopadl mi synka mojego malutkiego:sorry2:
fajnie,ze mąż pilkarz i tak szybko sie udalo,co??;-):tak:to teraz czekasz na wizyte i robisz suwaczek czy moze juz dasz sie skusic;-):-D

Witam:)

Malutko tu sie udzielam, ale podczytuję Was czasami;-)

Trochę jestem rozgoryczona....i nie wiem co o tym myśleć...a mianowicie, mój cykl trwa 30 dni, więc dzisiaj wypada "ten dzień", właśnie, tylko, że jest ALE:( 14 dc miałam tempkę 37.1, a dnia następnego nagle spadła do 36.6 i tak sie utrzymuje do dzisiaj :zawstydzona/y: A dzisiaj wypada 20 dc....:zawstydzona/y: (mój dłuuuugo wyczekiwany szczyt)
Wszystko wskazuje na to, że cykl mi się chyba przesunął...nie wiem...a miałam takie nadzieje, plany ... :dry: Wczoraj przytulałam się z moim P. ale pewnie nie zafasolkuję, eh...
Co o tym myślicie...:sorry2:

iwonko witaj ja na temperaturze się nie znam nie miałam cierpliwości do mierzenia ale dziewczyny pewnie zaraz dadzą Ci odpowiedź :tak:

paula moja ma 5 lat i jest moja no może teraz nasz :-) ale jest kochana chodź złośliwa cwaniara z niej czasami to i tak cieszę się że ją mam juz tu kiedyś pisałam o niej
łagodna z niej psina bo wychowana z moją młodsza siostra :-)

Ostatnia edycja:
iwonko witaj ja na temperaturze się nie znam nie miałam cierpliwości do mierzenia ale dziewczyny pewnie zaraz dadzą Ci odpowiedź :tak:

Witam moją imienniczkę :-)
Muszę przyznać, że to dopiero drugi cykl kiedy badam temperaturę, i rzeczywiście trochę to dla mnie zagadkowe...

iwonko no dla mnie to było ciężkie więc zdałam się na śluz i własny organizm czyli że kiedy mi się chce przytulać to znaczy że organizm tego potrzebuje ( czytaj jest dzień płodny ) :-p:zawstydzona/y: hihihi może to dziwne ale łatwiejsze niż mierzenie temp :-p

a sniło Ci się coś dziwnego ostatnio??? bo pamiętam że byłaś kiedyś na wątku sen i sny

IWONKA25- ja mierzysz temp.to cykl ma 2 fazy-przed i poowulacyjna.w pierwszej fazie temp.sa nizsze u mnie np.to 36.3,36.5 a jak jest owulka to masz najnizsza temp w cylku a na drugi dzien wyrazny soko i wyzsza temp.utrzymuje sie do dnia @ i jak @ przychodzi to znow spada a jak sie utrzymuje to albo przeziebienie albo ciaza-jak jest ciaza to podwyzzona moze byc do 3 m-cy. u mnie z Zuza podwyzszona to bylo 36.8 a z Domisiem 37.1 a jesli nie zauwazylas wyraznego skoku to albo cykl sie wydluzy albo jest bezowulacyjny..... i w ogole witam :))

IWONKA25 - witam:-)
MAMA a ty może pamiętasz kiedy pisałaś o mierzeniu temp i dawałaś swoje przykłady?
o szukałam tego ale nie mogłam znaleźć :-)

a ja sie bede juz zegnac bo moj Tom chce cos ode mnie i do spania juz wola;-):-p
takze dobranoc wszystkim:happy2:
mama a Tobie w szczegolnosci spokojnej i przespanej nocy ;-)

reklama
Cześć Dziewczyny:-)
Iwonka25 wydaje mi się że przedwczesny skok temperatury w środku cyklu może wystąpić i wcale nie musi świadczyć co mianie w cyklu i w dniach płodnych. Jeżeli następnego dnia temperatura wróciła do normy to nic straconego z owolką na dzisiaj. Ale tak jak mówi Iwonka2b nasz organizm mówi nam najwięcej:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry