- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
ZAPMARTA- no dokladnie a mial "tylko kaszel",ale w taka pogode jak wilgotno w powietrzu to grasuja te wirusy i prosze-dopadl mi synka mojego malutkiego
fajnie,ze mąż pilkarz i tak szybko sie udalo,co??;-)to teraz czekasz na wizyte i robisz suwaczek czy moze juz dasz sie skusic;-)
fajnie,ze mąż pilkarz i tak szybko sie udalo,co??;-)to teraz czekasz na wizyte i robisz suwaczek czy moze juz dasz sie skusic;-)
I
Iwonka25
Gość
Witam
Malutko tu sie udzielam, ale podczytuję Was czasami;-)
Trochę jestem rozgoryczona....i nie wiem co o tym myśleć...a mianowicie, mój cykl trwa 30 dni, więc dzisiaj wypada "ten dzień", właśnie, tylko, że jest ALE 14 dc miałam tempkę 37.1, a dnia następnego nagle spadła do 36.6 i tak sie utrzymuje do dzisiaj A dzisiaj wypada 20 dc.... (mój dłuuuugo wyczekiwany szczyt)
Wszystko wskazuje na to, że cykl mi się chyba przesunął...nie wiem...a miałam takie nadzieje, plany ... Wczoraj przytulałam się z moim P. ale pewnie nie zafasolkuję, eh...
Co o tym myślicie...
Malutko tu sie udzielam, ale podczytuję Was czasami;-)
Trochę jestem rozgoryczona....i nie wiem co o tym myśleć...a mianowicie, mój cykl trwa 30 dni, więc dzisiaj wypada "ten dzień", właśnie, tylko, że jest ALE 14 dc miałam tempkę 37.1, a dnia następnego nagle spadła do 36.6 i tak sie utrzymuje do dzisiaj A dzisiaj wypada 20 dc.... (mój dłuuuugo wyczekiwany szczyt)
Wszystko wskazuje na to, że cykl mi się chyba przesunął...nie wiem...a miałam takie nadzieje, plany ... Wczoraj przytulałam się z moim P. ale pewnie nie zafasolkuję, eh...
Co o tym myślicie...
iwonka2b
Fanka BB :)
iwonko witaj ja na temperaturze się nie znam nie miałam cierpliwości do mierzenia ale dziewczyny pewnie zaraz dadzą Ci odpowiedź
paula moja ma 5 lat i jest moja no może teraz nasz :-) ale jest kochana chodź złośliwa cwaniara z niej czasami to i tak cieszę się że ją mam juz tu kiedyś pisałam o niej
łagodna z niej psina bo wychowana z moją młodsza siostra :-)
paula moja ma 5 lat i jest moja no może teraz nasz :-) ale jest kochana chodź złośliwa cwaniara z niej czasami to i tak cieszę się że ją mam juz tu kiedyś pisałam o niej
łagodna z niej psina bo wychowana z moją młodsza siostra :-)
Ostatnia edycja:
I
Iwonka25
Gość
iwonko witaj ja na temperaturze się nie znam nie miałam cierpliwości do mierzenia ale dziewczyny pewnie zaraz dadzą Ci odpowiedź
Witam moją imienniczkę :-)
Muszę przyznać, że to dopiero drugi cykl kiedy badam temperaturę, i rzeczywiście trochę to dla mnie zagadkowe...
iwonka2b
Fanka BB :)
iwonko no dla mnie to było ciężkie więc zdałam się na śluz i własny organizm czyli że kiedy mi się chce przytulać to znaczy że organizm tego potrzebuje ( czytaj jest dzień płodny ) hihihi może to dziwne ale łatwiejsze niż mierzenie temp
a sniło Ci się coś dziwnego ostatnio??? bo pamiętam że byłaś kiedyś na wątku sen i sny
a sniło Ci się coś dziwnego ostatnio??? bo pamiętam że byłaś kiedyś na wątku sen i sny
mama05
prrrryy szaaaalona :))
IWONKA25- ja mierzysz temp.to cykl ma 2 fazy-przed i poowulacyjna.w pierwszej fazie temp.sa nizsze u mnie np.to 36.3,36.5 a jak jest owulka to masz najnizsza temp w cylku a na drugi dzien wyrazny soko i wyzsza temp.utrzymuje sie do dnia @ i jak @ przychodzi to znow spada a jak sie utrzymuje to albo przeziebienie albo ciaza-jak jest ciaza to podwyzzona moze byc do 3 m-cy. u mnie z Zuza podwyzszona to bylo 36.8 a z Domisiem 37.1 a jesli nie zauwazylas wyraznego skoku to albo cykl sie wydluzy albo jest bezowulacyjny..... i w ogole witam )
reklama
Cześć Dziewczyny:-)
Iwonka25 wydaje mi się że przedwczesny skok temperatury w środku cyklu może wystąpić i wcale nie musi świadczyć co mianie w cyklu i w dniach płodnych. Jeżeli następnego dnia temperatura wróciła do normy to nic straconego z owolką na dzisiaj. Ale tak jak mówi Iwonka2b nasz organizm mówi nam najwięcej
Iwonka25 wydaje mi się że przedwczesny skok temperatury w środku cyklu może wystąpić i wcale nie musi świadczyć co mianie w cyklu i w dniach płodnych. Jeżeli następnego dnia temperatura wróciła do normy to nic straconego z owolką na dzisiaj. Ale tak jak mówi Iwonka2b nasz organizm mówi nam najwięcej
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: